folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Daha Hızlı Bağlantı İçin Birşey Yapılabilir Mi?

Daha Hızlı Bağlantı İçin Birşey Yapılabilir Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bilgisayarım internet bağlantısı olan bir ağın üyesi. Ağı yaklaşık olarak 10 kişi kullanıyor. İnternet bağlantı hızı 1mbps. Son 3 gündür bağlantımda acayip yavaşlama var. Sanırım diğer hayvanlar internetten köpek gibi dosya asılıyor. Bizde de sayfa açılmıyor. Acaba mevcut bağlantıyı kendi lehime nasıl yönlendirebilirim? En azından sayfalar açılsın rahat surf yapayım yeter. Proxy programları bir işe yarar mı? Şimdi google web accelator adlı bir program kurdum. Hızlandıracağını idda ediyor bakalım sonuç ne olacak...

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek
    diğer bilgisayarlara netlimitter gibi programlar kurmadıkça olmaz .
    eğer  hiç giremeyecek kadar yavaşlarsa modeme res at sen başla downloada onlar giremesin

Selam ve dua ile...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

bunun pek bir yolu yok gibi.. bendede airties modem var kullanicilar gorunuyor ama kullanicilara banthwith sinirlamasi getirebilecegim bir secenek yok.. :(

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

hub mı mevcut switch mi? görünüşe bakılırsa hub :)

abi elemanları switche ikna etmeye çalış :) hatta mümkünse sen al bi switch değiştir ötekiyle kimse anlamasın :) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    Hub mevcut. Hemde o kadar berbat bi sistem ki anlatamam. Modem ttnetin hediye olarak verdiği airties kablolu modem. Modemden 2 port çıkıyor biri ana makinaya diğeri hub a gidiyor. Hub modemden metrelerce uzakta (binanın başka bir ucunda). Veri hub a geliyor. Ordan kablolu bağlananlar kablolu olarak hizmetini alıyor. Hub ın 6 portundan çıkan kablolar ise binanın değişik yerlerindeki wireless dağıtıcılara geliyor. Bende bana en yakın dağıtıcı olan 2 kat üstümdeki vericiden bağlanıyorum. Arada duvarlar var. Modem şerefsiz yurt idaresinin odasında. Yani kafamıza göre reset de atamıyoruz. Kabloların hepsini çatır çatır doğrayacam az kaldı. Sabrediyorum...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

hocam hub ise paketler hep drop olucaktır :|

çünkü hub gelen veriyi bütün portlarından dağıtan bi cihaz

bağlantınızın kötü olması çok normal ucuz bi switch kullanın derim

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    O iş biraz imkansız gibi bişi. Yani sistemde değişim yapmak bize düşmez. Bu arada Google web accelerator programı sanki biraz işe yaradı yada net hızlandı. Yarım saatlik bi web gezintisi sonucu bu bağlantı hızına rağmen 48 sn kazançlı olduğumu söylüyor program.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

BRK35 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hub mevcut. Hemde o kadar berbat bi sistem ki anlatamam. Modem ttnetin hediye olarak verdiği airties kablolu modem. Modemden 2 port çıkıyor biri ana makinaya diğeri hub a gidiyor. Hub modemden metrelerce uzakta (binanın başka bir ucunda). Veri hub a geliyor. Ordan kablolu bağlananlar kablolu olarak hizmetini alıyor. Hub ın 6 portundan çıkan kablolar ise binanın değişik yerlerindeki wireless dağıtıcılara geliyor. Bende bana en yakın dağıtıcı olan 2 kat üstümdeki vericiden bağlanıyorum. Arada duvarlar var. Modem şerefsiz yurt idaresinin odasında. Yani kafamıza göre reset de atamıyoruz. Kabloların hepsini çatır çatır doğrayacam az kaldı. Sabrediyorum...
    -----------------------------

Kablosuz bağlantı kuruyorsan ve heleki arada dağıtıcı varsa pek fazla birşey bekleme derim.....çünkü kablosuz iletişimi herşey etkiler..uzaklık,duvar kalınlıgı,daire içindeki metaller vsvs. hepsi veri kapasitesini düşürür söylemiş oldugun 1mbps normal bile diyebilirim :) sen aradaki dagıtıcıdan alıyosun arada duvar var o dagıtıcı da modem alıyor mesafe var :)benim bir müşterim wardı evi 100 m2 karelik biryerdi bırak binayı koridora 3 tane dagıtıcı koydu ancak sağlıklı bağlantı aldı duvarları görmeliydin kalınlığını..

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    cFosSpeed programını dene bakalım hocam işe yarayacakmı..
Toplam Hit: 1726 Toplam Mesaj: 9