Daha Net'i Bugün Aldım 450 Mb Olmuş..
-
arkadaşlar daha önceden net almıştım.bişey indirmesemde kota durmadan doluyodu.neti kapatttım neyse. 2-3 gün önce sözleşme fln imzaladık.bugün net geldi.bilg. format atmıstım net gelmeden önce. sadece 1-2 bişey indirdim mozilla firefox winrar fln o arada yarım saat fln msndir facebookdur cart curt takılıyodum şimdi geldiğimde bi baktım 450 mb olmuş arkadaşlar nasıl bişeydir.daha ilk günden ittirmeye başladılar. oto güncelleştirme falan da kapalı neyden olmuş olabilir. video falanda izlemedim bi çare arkadaşlar ?
-
format sırasında sanırım çekiyo bişeyler inceden directx 9c 'yi felan ama bilmiyom tam olarak öylemidir.
son gelen kayıt zamanı ne yazıyo ?
bide bu devirde kotalı dayanmaz hacı.
akıyo resmen suna tıklıyım buna bakiyim derken çaat 4+ GB -
kerim bunu yazdı:
-----------------------------format sırasında sanırım çekiyo bişeyler inceden directx 9c 'yi felan ama bilmiyom tam olarak öylemidir.
son gelen kayıt zamanı ne yazıyo ?
bide bu devirde kotalı dayanmaz hacı.
akıyo resmen suna tıklıyım buna bakiyim derken çaat 4+ GB
-----------------------------
nerdeki son güncelleme hocam ? -
İnceden bişey cekme gibi bir olay yoktur hocam.
zira daha etherneti görmeyen aletin nerden neyi çekmesini düşünebilirsiniz?
Windows Update yapmış olabilirsin...
Edit 1 mbitmi 8 mbite kadarmı bağlantın?
-
Benimde aynısı başıma gelmişti. Windows update yapmış. Herhangi bi uyarı vermeden update yapmış olabilir.
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------İnceden bişey cekme gibi bir olay yoktur hocam.
zira daha etherneti görmeyen aletin nerden neyi çekmesini düşünebilirsiniz?
Windows Update yapmış olabilirsin...
Edit 1 mbitmi 8 mbite kadarmı bağlantın?
-----------------------------
1mbit -
ethernet driverını felan kurduktan sonra mı önce mi? önceyse bişey diyemem ama sonraysa büyük ihtimal windows update olayıdır. farkında olmadan asılıyo.
-
kaspersky mi virüs programın zira kendsi fil gibi emiyo kotayı fena harcıyor sözde 4-5 kb güncellemesi var ama yalan 24 saat birşey indiriyo ayarları uğraşmıştım ama kapatamamıştım kotalıyken çok çektirmişti bana sadece kaspersky değil başka virüs programları da yapmış olabilir
-
abzürt bir cevap olucak ama
ethernet driverini fln yüklemedim..3 ay önce kapattırmıştık bu yüzden.
1 defasında 1 ay nerdeyse hiçbişey yapmadım.pc başında 15-20 dk duruyodum
gene kota doluyodu.
daha öncede 4 gb kotalı kullanıyodum.gene doluyodu :SEDİT : NOD32 yüklüydü güncelleştirme yapmış olabilir mi
-
modeminizin lambalarından bağlantınızın durumu hakkında bilgi alabilirsiniz.
ttnet kullandığım dönemlerde modemimin lambası pc nette pasifken yanıyosa arkadan bişey çalışıyodur diye bakıyodum. ki doğru sonuç oluyordu. bi veri alış verişi varsa lamba hızlı bi şekilde yanıp sönüyor. ona dikkat et. bunun haricinde pc nin sağ alt köşesindeki bağlantı lambasıda önemli netten alışveriş olduğunda sürekli yanar. dikkat et bu tip şeylere.
kontrolsüz güç güç değildir. :C
-
bu windows update dediğiniz dalgayı nasıl devredışı bırakabilirim
araştırdım windows update nasıl yapılır fln gibi konular çıkıyo :S