folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Daha Sonra Olabilecekleri Düşünme Görme Ve Tahmin Etme Üzerine

Daha Sonra Olabilecekleri Düşünme Görme Ve Tahmin Etme Üzerine

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Şizofreni başlangıcı. Tez vakitte psikoloğa gidile.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Benim bahsettiğim anlatmak istediğim arakdaşlar, ileriyi görme gelecekte olacakları tahmin etme, yani büyü tılsım sihir ne bilim telefon aramalarını görme filan değil, geleceği görme konusu, mesela Da Vinci bundan 500 yıl önce tankları arabaları tasarlıyor, Atatürk yeni bir ulus kuruyor ve gaflet içerisinde kalınırsa neler olacağını anlatıyor, ben bunlardan bahsediyorum,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    -----------------------------

Benim bahsettiğim anlatmak istediğim arakdaşlar, ileriyi görme gelecekte olacakları tahmin etme, yani büyü tılsım sihir ne bilim telefon aramalarını görme filan değil, geleceği görme konusu, mesela Da Vinci bundan 500 yıl önce tankları arabaları tasarlıyor, Atatürk yeni bir ulus kuruyor ve gaflet içerisinde kalınırsa neler olacağını anlatıyor, ben bunlardan bahsediyorum,

-----------------------------

Vizyon sahibi olmakla geleceği görmek aynı şeyler değildir.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek

Bence olasılıkları doğru zamanda doğru yere göre yorumluyorlar.. Bu tür insanlar kendisini geliştirmiş biyoenerjisi yüksek insanlardır

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

mesela dün rüyamda metrobüs bekliyorum. beklediğim metrobüs durağıda  köprüaltında kalan bir duraktı. herneyse bekleme esnasında bir anda arabaların sesleri kesildi. aniden gündüz vakti ortam tamamen karanlık oldu ve insanlar çığlık atmaya başladı felan derken. tabi ben o ara fırladım bi sigara su içtim geri yattım.

herneyse bugünde edirnekapı metrobüsünde bekliyorum :) orasıda köprüaltında kalan bir duraktır. yalnız hiç aklımın ucundan geçmiyor yani bişi. bir anda rüya aklıma geldi. bulundugum mekan rüyamdaki ile aynı arabalar felan vızır vızır. o an kitlendim tabi çünkü rüyadaki ile tıpa tıp aynı ortam. ben tam tribe girmeye başladım yine aynı model trafik azaldı yolda geçen araba sayısı azaldı çok fena tribe düştüm ahanda bişi olcak felan derken metrobüs geldi bindim gittim :D

yalnız o an metrobüs gelmeseydi gerçekten hızlı adımlarla ilerlemeye başlamıştım direk kaçıcaktım :D

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

öyle bişi olursa maç skorlarını paylaş ortak, bizde zengin olalım.

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

olasılıksız kitabını alıp okuyabilirsin bu konuya eğiliyor tabi fantastik kısımları da var ama genel olarak mantıklı.

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sittinsene
    sittinsene's avatar
    Erkek

şöyle bir mantıkta yürütülebilir biz aslında ölmüşüz ve bu yaşadıklarımız aklımızda olan kayıtlar bizlere tekrar izlettiriliyor nasılki şuanda 3d filmler var gözlüğü takarsın sanki filmin içindesin allahın yarattığıda çok d film  içinde yaşarsın ve  şuanda zaten yaşadıgın hayatı izlediğin için ben bunu daha önce gördüm diyip tahmin edebiliyoruzdur fazlamı uçtum :)

VERENDE..."O" ALANDA..."O" NEDİR SENDEN GİDECEK?,TELAŞINI GÖRENDE "CAN" SENİN ZANNEDECEK!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Uçmadın dediğin tamamen doğru yaşadığımız tek bir an var oda şu an, geçmiş gelecek hepsi bir anda yaşandı ve bitti, Allah' ın beklemesi gibi bir durum söz konusu zaten olamaz ve değildir, bu insana özgü bi acizliktir, ama konu ile bu mesajın biraz uzak birbirine,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Şimdi Da Vinci ile ya da Atatürk ile kendimizi kıyaslamak aptallık olur. Ha dersiniz kıyaslamadım birader diye ama kıyasladınız işte abi da yemeyin beni, bana da yazık di mi? Zaten şu an onlardan bahsetmemizin nedeni sizce nedir? Vizyon sahibi olmaları ve insanlığın sivri tepeleri olmaları değil midir? Ben neden Nerdrum gibi resim yapamıyorum diye de bilirim ama demiyorum çünkü o da aptallık olur. Neden? Çünkü bu bir yetenek işidir ve bahsi geçen olayda yetenek işidir. Yetenek doğuştan gelir ancak varsa sonradan geliştirilebilir. Yani yoksa itelesen de birşeyler olmaz. Onun için zorlamanın anlamı ne? Sordum, cevabını kendimden bekliyorum.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
Toplam Hit: 3702 Toplam Mesaj: 28