Daktilo Arıyorum. (Yanlış Okumadınız, Bildiğin Daktilo!)
-
eengineer bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
hocam adliyelerin arşivlerinde bir sürü atıl durumda daktilo vardır, gidip oralardan bakabilirsin. çöpe atılcaklardan birini alabilirsin.
Devlet malını o şekilde alamazsın belli aralıklarla ihale ile satılır.
cayciya 500 tl ver sana bakiminida yapip verir :)
-
eengineer bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
hocam adliyelerin arşivlerinde bir sürü atıl durumda daktilo vardır, gidip oralardan bakabilirsin. çöpe atılcaklardan birini alabilirsin.
ne ihalesi hocam, artık işe yaramayan bir sürü ıvır zıvır atılıyor çöpe.
-
Benim elimde bu var istanbuldaysan eğer satayım sana, piyasasını bilmiyorum istersen fiyatta konuşup anlaşalım.
-
sorması ayıptır ne yapacaksın
köyde letgoda 2bine satılandan 2 tane var
-
LynXMaSTeR bunu yazdıeengineer bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
ne ihalesi hocam, artık işe yaramayan bir sürü ıvır zıvır atılıyor çöpe.
Hocam tarım da butane hemap makinası görmüştüm gübre çekmeye ğittiğimizde, depoda, gübrelerin arkasında pencere kenarında kalmış, üzerindeki toz ve örümcek ağından ne olduğu bile anlaşılmıyordu, 2000 nüfuslu isçeyiz dedim abiye bunu bana verin üzerinde demirbaş no var veremeyiz dedi dedim satın onun için de yukarıdan için alınıp inaleye çıkılması lazım dedi. yani çalmadıktan sonra veremiyorlar ki doğrusu da bu
Daktilo için de letgodan sahibindenden kovalayıp duracaksın hocam eğer ucuz halletmek istiyorsan
ama dersenki ben holynonın yeğeniyim dayımda bu kadar para olur da ben de olmaz mı, o zaman bunların tamirciliıini yapan yerlere gidip ben uzun süre kullanmalık bişey istiyorum darsen verirler hem sıkıntı çıkarsa da adam tamirci olduğundan ve garantili sattığından bedavaya tamir ettirirsin, tamirciden almazsan ve sıkıntı çıkarsa işin zor olur
ayrıca f klavye kullanabiliyorsan f klavye al, hem daha iyi yazması hem de yarı fiyatına bile alabilirsin aynı kalitedeki daktiloyu
mürekkep ve kağıt uyumluluğunu sor, merdanesi ve daktilo şeridi bulunuyor mu sor, neresini yağlaman gerektiğini de muhakkak öğren
-
bursa bit pazarinda 750-1000 tl ye bulursun internet de fiyat bakma
antikacidan alayım dersen alirsin ama 5-6 bin derler en az
letgo sahibinden astronomik fiyatlar var hurda genelliği
turkstar tarafından 27/Haz/26 11:20 tarihinde düzenlenmiştir -
prototype461y5k bunu yazdı
Benim elimde bu var istanbuldaysan eğer satayım sana, piyasasını bilmiyorum istersen fiyatta konuşup anlaşalım.
tam koleksiyonluk arada yağla bakımını yap. ilerde çok para edecek sinirli bulunur bundan
-
turkstar bunu yazdıprototype461y5k bunu yazdı
tam koleksiyonluk arada yağla bakımını yap. ilerde çok para edecek sinirli bulunur bundan
Valla birkaç sene önce eskici arabasında buldum, sorunsuz çalışıyor neredeyse. Yazarken şerit gevşeyebiliyor. Kitaplığa dekorasyon olarak koymuştum duruyor öyle.
-
Benim kuzen kollu hesap makinası FACIT hastasıydı..