Dalımızı Kıranın Ağacını Kökten Sökeriz !
-
Nik-o-teen ..eline saglik güzel yada deil..bunu paylasdiysan insanlarin ..iyi veya kötü elestirilerine acmissin burada.
elestirenlere bu kadar cok yüklenme..
ha birde her elestiride dahada iyiye yönelmen icindir seni düsünerek elestirmis.. hatalarini gör diye yazmis..
benim fikrimi sorarsan fena deil ama ..biraz daha iyi olabilirdi.
kendini gelistirip daha iyi birsey cikarabilecegine inaniyorum .
Saygilar -
emeğe saygı bilader ellerine sağlık güzel olmuş tabikide daha da güzel olucak ama zamanla =))
--------------------------
bu arada cidden eleştirilere açık ol cünkü her zmaan eleştiriler seni iyiye yöneltir... -
hoca her açtığın topicte böle mal mal konuşmak zorundamısın sen.ne eleştiri kabul edersin, ne millete saygı duyarsın.ne ayaksın aq
-
Ne tesadüf aynı anda screenshot almışız heralde baksana aynı pozu yakalamışız ne şans (!)
http://rapidshare.de/files/25260108/26644.jpg.html
benide burdan kovmuşsun oda güzel ayrıca hala polemiği uzatmaya kararlıysan forumdan değil pm den ulaşmalısın -
bişi olmaz yaw herkes editler.editleye editleye öğrenirler. Örnek:BuZuL
-
eline sağlık güsel olmus falla
-
Nik-o-teen ..eline saglik güzel yada deil..bunu paylasdiysan insanlarin ..iyi veya kötü elestirilerine acmissin burada.
elestirenlere bu kadar cok yüklenme..
ha birde her elestiride dahada iyiye yönelmen icindir seni düsünerek elestirmis.. hatalarini gör diye yazmis..
benim fikrimi sorarsan fena deil ama ..biraz daha iyi olabilirdi.
kendini gelistirip daha iyi birsey cikarabilecegine inaniyorum .
Saygilar
Kardeş adamlar eleştiri yapmıyor resmen APTALLIK yarışına girmişler adam kalkmış bana bu resim wallpaperdan çalıntı diyor sanki anasını ziktiğim resmini ben yaptım dedim ben ayrıca iki tane daha dengesiz war kakmış bana polemik yapmakta ısrar ediyorsun diyolar be yarraq kafalılar herseferinde üzerime yüklenip konuyu wallpaperdan topluğa türkçe ye ingilizceye götüren siz değilmisiniz a.q -
a.q. ipneleri bursalıyız nolcak ?!!
-
Ya kardeş sadece bursalık meselesi değil adamda saygı die bişey yok yok sen malmısın yok niye böyle herşeye itiraz ediyon yok cart yok curt sanki a.q kendisinin bi boq yaptığı war adamı hasta ediyolar ya boş boş post atıp duruyolar işte ben wall paper nasıl olmuş diyorum önerilerinizi bekliyorum diyorum adam alıyor muhabbeti lan bu harbiden top galiba,ben admin olsaydım bunu banlardıma getiriyorlar.İşinizi yapın aslanım !
-
Ne güzel wallpaperlar vardı nerede onlar ?
Toplam Hit: 7185 Toplam Mesaj: 32