folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Dalımızı Kıranın Ağacını Kökten Sökeriz !

Dalımızı Kıranın Ağacını Kökten Sökeriz !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    Nik-o-teen ..eline saglik güzel yada deil..bunu paylasdiysan insanlarin ..iyi veya kötü elestirilerine acmissin burada.
    elestirenlere bu kadar cok yüklenme..
    ha birde her elestiride dahada iyiye yönelmen icindir seni düsünerek elestirmis.. hatalarini gör diye yazmis..
    benim fikrimi sorarsan fena deil ama ..biraz daha iyi olabilirdi.
    kendini gelistirip daha iyi birsey cikarabilecegine inaniyorum .
    Saygilar

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Saury
    Saury's avatar
    Erkek
    emeğe saygı bilader ellerine sağlık güzel olmuş tabikide daha da güzel olucak ama zamanla =))
    --------------------------
    bu arada cidden eleştirilere açık ol cünkü her zmaan eleştiriler seni iyiye yöneltir...

the saury
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    hoca her açtığın topicte böle mal mal konuşmak zorundamısın sen.ne eleştiri kabul edersin, ne millete saygı duyarsın.ne ayaksın aq

... sorcerer & musket ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek
    Ne tesadüf aynı anda screenshot almışız heralde baksana aynı pozu yakalamışız ne şans (!)
    http://rapidshare.de/files/25260108/26644.jpg.html
    benide burdan kovmuşsun oda güzel ayrıca hala polemiği uzatmaya kararlıysan forumdan değil pm den ulaşmalısın

gaipten görüntüler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    bişi olmaz yaw herkes editler.editleye editleye öğrenirler. Örnek:BuZuL
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legende
    legende's avatar
    Erkek
    eline sağlık güsel olmus falla

Tarikat -Ül Tahribat
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Nik-o-teen ..eline saglik güzel yada deil..bunu paylasdiysan insanlarin ..iyi veya kötü elestirilerine acmissin burada.
    elestirenlere bu kadar cok yüklenme..
    ha birde her elestiride dahada iyiye yönelmen icindir seni düsünerek elestirmis.. hatalarini gör diye yazmis..
    benim fikrimi sorarsan fena deil ama ..biraz daha iyi olabilirdi.
    kendini gelistirip daha iyi birsey cikarabilecegine inaniyorum .
    Saygilar

Kardeş adamlar eleştiri yapmıyor resmen APTALLIK yarışına girmişler adam kalkmış bana bu resim wallpaperdan çalıntı diyor sanki anasını ziktiğim resmini ben yaptım dedim ben ayrıca iki tane daha dengesiz war kakmış bana polemik yapmakta ısrar ediyorsun diyolar be yarraq kafalılar herseferinde üzerime yüklenip konuyu wallpaperdan topluğa türkçe ye ingilizceye götüren siz değilmisiniz a.q

Troubles'll come & they'll pass
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    a.q. ipneleri bursalıyız nolcak ?!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Ya kardeş sadece bursalık meselesi değil adamda saygı die bişey yok yok sen malmısın yok niye böyle herşeye itiraz ediyon yok cart yok curt sanki a.q kendisinin bi boq yaptığı war adamı hasta ediyolar ya boş boş post atıp duruyolar işte ben wall paper nasıl olmuş diyorum önerilerinizi bekliyorum diyorum adam alıyor muhabbeti lan bu harbiden top galiba,ben admin olsaydım bunu banlardıma getiriyorlar.İşinizi yapın aslanım !

Troubles'll come & they'll pass
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

Ne güzel wallpaperlar vardı nerede onlar ? 

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
Toplam Hit: 7185 Toplam Mesaj: 32