Damaca Suyun Gerçek Yüzü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

erikli yetiştiremediği için dışarıdan mı su alıyor..... vay a.k..

ben dedim abi.. adamın bana dediği gibi.. politik sebeplerden dolayı açıklama yapamayız..

yani şimdi o firma para kaybedeceğine sen canından ol.  o adamın cebine girecek para senin hayatından daha önemli..

Ben böyle işin ta a.k

Abi 1000000 yıl geçsede bu ülke adam olmaz...zihniyetini s....yim.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

bunlar hep doğal seleksiyon emareleri müridler, değişen koşullara dayanabilenler hayatta kalacak diğerleri elimine olacak 

sosyo-ekonomik koşullar , değişen tabiat dengesi bu hale getirdi , artık temiz su temiz hava temiz yemek diye birşey yok , ss alacaksın bu sidikli sudan ,hormonlu gıda , karbonlu havayı artık sağ kalabilirsen ne mutlu ... 

devlet dediğin şey seni soymakla ve kendi götünü kollamakla okadar meşgul ki , senin içtiğin suyu mu düşünecek akıl var mantık var , çok rahatsızsan içtiğin suyun içine dezenfektan at ciğerlerin temizlensin 

herşeyin bir şeyi vardır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

arkadaslar  evde kulandığım suyu analiz ettireceğim..

http://www.iski.gov.tr/Web/statik.aspx?KID=1001153  sizce buradaki hangi maddeleri seçmeliyim..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

DeadSoul bunu yazdı:
    -----------------------------
    Damacanaya tecavüz eden var abi
    -----------------------------

:)

mademki türksün systeme göster ürksün
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    bu ulke cok sorumsuz. ben findikciyim bizim findigin en kalitelisi disari satiliyor. sizler bizim goruk curuk findigi yiyonuz. bakiyorum burada safilan findiga bu ne allah askina diyorum. kabugu en kalin kalitesiz findiklar satiliyor. adam hormon var domateste diye senin domatesi almiyor ic piyasada iki tl olan sebze elli kurusa dusuyor gariban millet de dusunmeden aliyor. sonuc en yakin zamanda ulkeyi terkediyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek
    İşte denetimden geçer not alamayan markalar: 'Buzada', 'Erpınar', 'Alps', 'Kervansaray', 'Yalısu.' Bakanlıktan yapılan yazılı açıklama şöyle; Kaynak http://m.mynet.com/msite/haber/http://haber.mynet.com/iphone/ana/5-damacana-suya-yasak/643196Mesaj 28 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 15:53'da tbtgezgini tarafından düzenlendi.

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

Buyuk firmalarla anlasma yapildi desene...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wizkhalifa
    wizkhalifa's avatar
    Erkek

Şaşılacak bir şey yok bu gün Türkiye'de sosis,salam,sucuk ürünleri yenmemeli konusunda (tüm firmalar için) belge var.Avrupada yılda firmalar milyon kez denetlenirken bizde bilmem kaç bin civarında denetleme mevcut.Avrupa'da doğru düzgün meyva yetişmiyor ama adamlar bizden daha sağlıklı besleniyor gidin bakın meyvelerine sebzelerine rengi bile yok.Bu tamamen ülkenin ayıbı içtiğimiz sudan yediğimiz yemeğin içinde bile ne olduğunu bilmiyoruz.Sonra ülkede kanser bilmem kaç artış gösteriyor.Sen camda veya küpte satılan suyu ucuz diye o boktan plastik bokuna koyarsan su sıcaktan kansorojen bakteride üretir amipte üretir.Gıda denetim konusunda insanlar ayağa kalkmalı sadece su için değil.

Mesaj 28 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 17:09'da wizkhalifa tarafından düzenlendi.

taylor gang.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    c0der bunu yazdı

nereden bileyim doktor

hamidiye mamidiye cam şişe sağlıklı işte

bir kaynak var bilmem kaç yıllık ondan içiyorum ben

ama yazın böyle tabii, kışın şehirde yine mecbur plastik damacanaları kullanıyoruz...

hamidiye listede yok fena değil demek ki

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    mqstar bunu yazdı
    c0der bunu yazdı

nereden bileyim doktor

hamidiye mamidiye cam şişe sağlıklı işte

bir kaynak var bilmem kaç yıllık ondan içiyorum ben

ama yazın böyle tabii, kışın şehirde yine mecbur plastik damacanaları kullanıyoruz...

hamidiye listede yok fena değil demek ki

hamidiye o listede olamaz hamidiyenin kimin olduğunu biliyormusunuz istanbul büyükşehir belediye başkanı topbaşın suyu HAMİDİYE

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
Toplam Hit: 5375 Toplam Mesaj: 32