Damacana Suları ‘Mikroplu’ Çıktı.55 Markadan 14 Ü Temiz.
-
unbalanced bunu yazdı:
-----------------------------Sonuçlar bakanlığa gönderildikten sonra bakanlık açıklar sanırım. ama önce gerekli uyarıları yapılır eğer devam ederlerse isimleri afişe edilir.. o kadar kolay değil büyük firmaların ismini karalamak devlet eliyle.. keşke benim elimde olsa tüm usulsüzlük yapanları kızgın yağda haşlardım :)
-----------------------------Kazığa oturtacan taksimde :)
-
bişi olmaz la bağışıklık kazanmış oluruz :D hacılar belirli değerlerde bişi olmaz ya
-
Bu konu burada konu basligi olacak kadar supriz iceren bir sey degil cunku yillardir damacana sularinin hic bir sekilde kontrol edilmedigi ve icinde mikrop kaynadigi hakkinda bir suru haberler cikiyor.
-
Arkadaşlar bir televizyon kanalı kendi imkanalrıyla özel bir labaratuara yaptıyır bu testleri doğruluğu veya markaların sahtemi gerçekmi olduğu hakkındanet bilgi yok ayrıca özel bir kişinin bu testi yaptıktan sonra marka açıklama gibi bir yetkiside yok fdava açarlar bunun ancak bakanlık yapar ve bakanlık ta şuan yapacakmış izleyelim görelim
-
bizim burda her sabah işe giderken görüyorum organizenin girişinde beleşe çeşme var su dükkanları damacanalara dolduruyor satıyorlar hepsi değil ama beleş su valla. kimse soruşturmuyorda. biz zaten ömrümüzde damacanayla su içmeyizde fabrikalara filan satılıyor yani o bakımdan içiyoruz mecburen su bu elde kalmaz satılır suyun ömrü yokki :) hiç bu su çürük diyen oldumu :)
Mesaj 22 Temmuz 2012 (Pazar) Saat: 00:19'da kaygusuz tarafından düzenlendi.