Damacanadan Sonra Rulmana Tecavüz
-
TBT bunu yazdı:
-----------------------------
yuh amk . 8 saat boyunca hiçmi inmiyo dalga
-----------------------------ereksiyon olduktan sonra sıkışma yaşanınca kan dolaşımı duruyo bu yüzden alet hiç inmiyo...
-
sansürlü kelimelere bi yenisi daha eklendi: rulman
-
Şaka değil mi bu.. Bundan sonra yere düşen " bozuk para " ları almayı düşünmeyelim bile hale bak amk
-
nolanded bunu yazdı:
TBT bunu yazdı:
-----------------------------ereksiyon olduktan sonra sıkışma yaşanınca kan dolaşımı duruyo bu yüzden alet hiç inmiyo...
-----------------------------vazelin sürseymiş :D
-
adam bu azgınlıkla aletinin işi bitse göt vermeye başlar
-
Explosive bunu yazdı:
adam bu azgınlıkla aletinin işi bitse göt vermeye başlar
-----------------------------Hahahahaha :D yoruma geel :D
-
ZAYTUNG haberleri solda sıfır kalır valla...
Zuhahahaaa... Damacanayı duymamıştım...
Damacanalar yürüyüş yapsın...
-
bu adamlar nasıl bi dünyada yaşıyor amk. hem rulmanla 31 çekicem. hem alet sıkışcak. hem arkadaşlarıma telefon açıcam. arkadaşlarım gelecek. beraber hasteneye gidicez.
direk oracıkta koparırım:)
lan düşündüm de çok pis bir duygu lan. düşünsenize bi an şeytan dürtüyor. masada duran rulmanı gözüne kestiriyosunuz. acaba girer mi diye bi deniyosunuz. sonra ereksiyon oluyosunuz. bi daha çıkaramıyosunuz. yüzük takarken bile tırsıyorum amk.
-
nolanded bunu yazdı:
TBT bunu yazdı:
-----------------------------Aklıma müthiş bir icad geldi :) Aleti kaldır, bahse kodu icad ile sıkıştır sınırsız ereksiyon, :) işin bitince icadı çıkar olayı bitir.
-