Damar Şarkılar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cran_s
    cran_s's avatar
    Erkek
    sorunda orda zaten maskenin içi görünüoda ,hala göremeyenler var yazık . askere kurşun sıkanlara yardım edenleri herzaman ANNELERİYLE hatırlarım ben . hade onu geçtik dielim, ben zaten iboş ve onun gibileri hiç sevmedim bu güne kadar a.q.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cancanBey
    cancanBey's avatar
    Erkek
    "cran_s" anlaşılan polemikersin sen ya da polemiği seviyorsun.

senin istihbarat teşkilatın mı var? sen banka hesaplarını didik didik inceleyebiliyormusun, bankalarda ki hesap trafiği gözetimin altında mı? sen telefon dinleyebiliyormusun? sen bir ailenin soyunun sopunun ne olduğunu ne yaptığını kim olduğunu bilebiliyormusun?

sen İBO'nun PKKK'ya yardım ettiğini nereden biliyorsun?

haybeden sallamasyon yapmayın; şurdan biliyorum deyin. ve eğer elinizde delil var ise gidin vatandaşlık görevinizi yapın ve suç duyurusunda bulunun. buralarda İBO'yu güya zayıflatmaya çalışmayın, aksine güçlenir :)

İnsanları mutlu edecek yegane vasıta, onları birbirlerine yaklaştırarak, onlara birbirlerini sevdirerek, karşılıklı maddi ve manevi ihtiyaçlarını sağlamaya yarayan hareket ve enerjidir. Dünya barışı için de insanlığın gerçek mutluluğu, ancak bu yüksek ideal yolcularının çoğalması ve başarılı olmalarıyla mümkündür. M.Kemal ATATÜRK (1931)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cancanBey
    cancanBey's avatar
    Erkek
    "ben İbo"yu ve onun gibileri, o tarz müziği sevmiyorum" demek başka şey, "İbo PKK"ya yardım ediyo" demek başka şey.

sevmeyebilirsiniz, başka tarz müziği ve müzik adamlarını-kadınlarını sevebilirsiniz. zevkler ve renkler tartışılmaz.

İnsanları mutlu edecek yegane vasıta, onları birbirlerine yaklaştırarak, onlara birbirlerini sevdirerek, karşılıklı maddi ve manevi ihtiyaçlarını sağlamaya yarayan hareket ve enerjidir. Dünya barışı için de insanlığın gerçek mutluluğu, ancak bu yüksek ideal yolcularının çoğalması ve başarılı olmalarıyla mümkündür. M.Kemal ATATÜRK (1931)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cran_s
    cran_s's avatar
    Erkek
    istihbarat teşkilatım yok istihbaratım zaten:) 2003 haziran ayında hatırlarsan pkk nın sözde ateşkesi bitiodu falan ben o sıra tuncelide pülümürde askerdim (jandarma)bal festivaline gelmişti yıldız tilbeyle beraber orda görmüştüm şahsiyeti
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cancanBey
    cancanBey's avatar
    Erkek
    e "cran_s" DEVLET bilmiyomu, o'nun nereye gittiğini, ne yaptığını?

oraya gizli mi geldi, geldi de naptı, şarkılarını söylediler, eğlendirdiler, paralarını kazandılar gittiler.

bi rapçi gelip;

bu devlet niye böyle
    durma hadi söyle
    sende benden betersin
    savaşın artık gebertin

türkmüş, kürtmüş demeyin
    kan çıksın daha da isteyin
    karanlıkta kırmızı güzel
    beyazda kırmızı sözel

çıkarın sarı-yeşil-kırmızıyı
    takın artık siyah ve kırmızıyı
    gelsin artık kıyamet
    bitsin artık melanet

ya hep varoluş ya hep yokoluş
    napıyorsunuz burda siz öyle tıklım tıkış
    dünya nedir, müzik nedir, kimsiniz siz
    nerdesiniz, saklanmayın, burdayız biz.

(sallamasyondur, noter tasdiği yoktur, isteyen kullanabilir)

mi deseydi pülümürde ki bal festivalinde. bu mu bütün derdin :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cran_s
    cran_s's avatar
    Erkek
    yaw arkadaşım bana nie sewdirmeye çalışionki iboyu da s.kim öbürleride
    s.keceğiz hepsini.yakacağız askerin kanını akıtanları a.qodumm teröristleri insan eti yedikçe gelecek sonları
    sende benim yaşadıklarımı yaşasaydın , benim düşündüklerimi düşünürdün ben s.kim sen dinle ok uzatmaa gerek yok

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cancanBey
    cancanBey's avatar
    Erkek
    ibo'yu sevdirmeye çalıştığım yok. birileride şu müzik iyidir demesin. diyecekse de ibo pkk'ya yardım ediyo diyerek yapmasın bunu. herkes işine gücüne baksın. varsa elinde belgesi, bilgisi olan gitsin savcılk makamlarına suç duyurusu yapsın. işkembeden sallamasın. kim kimi dinlerse dinlesin. unutulmasın ki her sanatçının sevenleri var, sanatçıya hakaret sevenlerine hakaretdir.

evet "DAMAR" oldu.

Toplam Hit: 3131 Toplam Mesaj: 28