Damardan Rapler Arabeskrapler :)
-
Arşivimde Bulunan Raplerden Bi Kaçını Upload Ettim Umarım Beğenirsiniz,,Müslüm Baba Gibi Damardan :D
1-1Le$Me Ft Rapstylkiz- Uzat Ellerini
2-Canx Felaket - Hayat bir filim
3-Crazy Ossie [Tehlikeli Madde] - Zalime Darginim
4-Crazy Ossie Karabulut Sarmış Başı
5-Dj Akman Feat Son Nefes Bu Kalp Varya
6-Dj AsiL Ft Noxi StyLe & BuRaQ - Unutamadim
7-Dj Ates CGS ft 03 Mustafa & Oguz - Bir Sans Daha
8-Dj Bahane ft. Es-Low & Yildirim ft. Olumsuz - Ayrilik Acisi -
9-Ela ft DJOzzyman - hersey belli (Bu Damardan Değil) :D
10-Mc Sefalet - Yanginlardayim
11-Mc Sefalet - Yanliz Beni Sev
12-Mc Serkan-Bırakın Gitsin
13-Son Nefes - Nereye Kadar
14-Suskun & Ekko Ft. Shiva - Karsima Cikma (beat by Dj Asil)
Buyrun http://rapidshare.com/files/81231910/Dos_tan_Se_meler.rar.html -
Ulan Dj Akman var listede ve sen Rap diyorsun,hiç mi anlamadınız siz Rap müziği yahu?
-
Dinledik İyidie Biliriz Dj Akman Rapper Değil Sadece Dj O Söyleyen Sonnefes ;)
-
Çok özür dilerim baba rapperlardan usta mc'lerden sonnefes üstadı atlamışım...
-
lafımızı bıtek dj kılıklı rap yapmaya calısan hıyara değil...adamın yaptığı parcalarda bısey olsa...orhan gencebayın hiperaktif genç hali gibi soluyo a.q.... raple uzaktan ytakından alakası yok..cogu parcası da çalıntı zaten (söz veya beat)
Edit: bahsettiğin son nefes sankı bı bokta....o da dj akmın yandan yemiş hali... -
Keyfinize Beyler Dinleyen Dinler Dinlemeyende Küfürde Edebilir Kafanıza Göre :)
-
valla hocam zevk işidee ama sana tavsiyem sago ve sansar dinLe daha eyi bencee kendine fazla eziyet etmee hocamm
-
Tavsiyen İçin Saol Hocam Sagoda Dinliyorum Sansarda Pit10da Dinliyorum Ayrım Yapmıyorum Hoşuma Giden Her Müziği Dinlerim..:)
-
...
-
:D bikere arabesk rap nedir ak? duygusal, slow rape yani bahsettiğiniz arabesk rape melankolia rap denir ve en büyük öncüsü Sagopa Kajmer dir ve eşi olerayı da söyleyelim. Tabi bu 2li sadece melankolia da değil diğer türlerde de başarılıdır. Aşmış yani bunlar.
Gangsta Rap te Basemode Records'un "Mode XL" grubunu tek geçerim.
dj adndan, mc muharrem, kıreyzi mahmut ların rapine sokayım. Rapi yanlış tanıtan ses kirliliğinden başka bişe değil ak. Sağda solda duyuyom bazen telefonlarda felan. Tip tip rap sıçması şarkılar ak. Vallaha çok sinirleniyorum. -
bi dinliyim değerlendirme yaparım :F
Toplam Hit: 3442 Toplam Mesaj: 26