Dambıl Aldım, Nasıl Çalışayım?
-
SivilPadisah bunu yazdı:
-----------------------------
biraz yağ var bende fit değilim yani
1.85 boy 85 kilo
kardiyomu yapmalıyım yoksa düzenli bu işemi başlıyayım direk?
hocam düzenli koşu ..yukarıda saydığım calışma şekli ..
ve bu konular .. yazdıgım postlara bakabilirsin Benchpress ve Ek besinler hakkında :)
http://www.tahribat.com/Forum-Vucut-Gelistirmede-Ek-Besinler-113829/4/
http://www.tahribat.com/Forum-2-Tane-Dumbbell-Ile-Yapilan-Hareket-Bench-Press-Le-Ayni-Etkiyi-Yapar-Mi-106727/1/bench/ -
solu indir sağı kaldır şeklinde kolların (dirseklerin) tam yanda değilde hafifi karnına dogu olsun..dambılı indirirken tam aşağı indirme.
bol bol tek dumbell enseye pres yap..dumbel yana açış ta omuz geliştirir.günlük bir ay 3x15 sonra 4x20 yaparsın.
Banada üst göğüs geliştirme lazım.hafif eğiriyatışta üst göğüs basıyorum göğüslerim asla acımıyor sızlamıyor hep kola gidiyor..
göğüsleri acıtmak yakmak istiyorum.tavsiyeler alabilrim.şuanda başlayalı 2 ay oldugu için toplamda 40 kioya yakın basıyorum.
-
indir kaldır
-
2 hafta kadar denedim. işe yarıyor. çok çok belirgin olmasada hergün dikkat edersen geliştiğini farkediyorsun.
-
Dostum Benden Sana Tavsiye. Sabahları Çiğ Yumurta İç Ve Başla Spora. Önce Dambıl ın Sadece Tuttugun Demiriyle Başla. Muhtemelen 10 Kg lık ağırlık Bir Bütün Değildir Parça Parçadır. 1 Hafta Sadece Demirle Çalışmanı Tavsiye Ediyorum Ondan SOnra İki Küçük Parça Ekle 1 Hafta aralarla tamamla Olayı. Ama Başlamadan Önce Mutlaka 1-2 Tane Çiğ Yumurta Tavsiye Ediyorum.
-
uzman tv de ara ben oradan gördüklerii yapıorum etkısı dehşet
-
slmarlq bunu yazdı:
Dostum Benden Sana Tavsiye. Sabahları Çiğ Yumurta İç Ve Başla Spora. Önce Dambıl ın Sadece Tuttugun Demiriyle Başla. Muhtemelen 10 Kg lık ağırlık Bir Bütün Değildir Parça Parçadır. 1 Hafta Sadece Demirle Çalışmanı Tavsiye Ediyorum Ondan SOnra İki Küçük Parça Ekle 1 Hafta aralarla tamamla Olayı. Ama Başlamadan Önce Mutlaka 1-2 Tane Çiğ Yumurta Tavsiye Ediyorum.
-----------------------------çiğ yumurtanın yarardan çok zararı vardır ve vucut tamamını sindiremez profesyonel sporcular hiçbir zaman önermez çiğ yumurtayı yanlış bilgi vermiyelim