Dambıl İle Ne Kadar Kas Yapabilirim
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------
bu hareketleri 1 set yapın derken 4 set yapın derken ne demek istiyor herifler
-----------------------------1 set genel de hareketi 8 tekrardır.. 4 set de 4*8.. sanırım bir de set arası 30 saniye dinlenme vardı.
-
Lostgun bunu yazdı:
Hocalar peki size birşey soracam ben şimdi 1-2 ay yaptım Çinde dambıl ile bişeyler.Geçelim onu Türkiyede bir salonda mesela güzel bir vücud yaptım diyelim herşey yerinde ama hiçbir Doping,protein hapı türü şeyler kullanmadım oldu da bıraktım bodyi kaslar kaybolur mu sarkar mı şişmanlarmıyım tekrar ?
Malum 1 sene sonra YGS dalgası var (Lise 3 e geçtim ben.)
Herkezin ağzında gevelediği bir şehir efsanesidir bu. Sen kas yaparsın, çok da güzel olur. Sonra sporu bırakırsın ancak yediklerine dikkat edersin tabiki. Yaşın 40 - 50 yasına kadar o beden diri kalır. Ancak 40 lı 50 li yaslarda spor olmadığı zaman doğal olarak çökmeye baslarsın. Yaşlanma evresidir ki bu gayet doğaldır. Onun dışında spor yaptım 1 yıl kas oldu, bıraktım 2 ayda söndü gibi şeyler yalandır. Bir gerçek wardır ki antrenmandan hemen sonra ölçtüğün 38 cm lik pazun, sabah kalktığında 37 ye düşebilir. O 38 cm, sıcaklıktan ve taze kasılmadan kaynaklı bir şişmedir. -
Memento_mori bunu yazdı:
archair23 bunu yazdı:
bu hareketleri 1 set yapın derken 4 set yapın derken ne demek istiyor herifler
-----------------------------1 set genel de hareketi 8 tekrardır.. 4 set de 4*8.. sanırım bir de set arası 30 saniye dinlenme vardı.
-----------------------------anladım hocam biz ona 10 diyelim ozaman :)
-
NaZi_ bunu yazdı:
Lostgun bunu yazdı:
Hocalar peki size birşey soracam ben şimdi 1-2 ay yaptım Çinde dambıl ile bişeyler.Geçelim onu Türkiyede bir salonda mesela güzel bir vücud yaptım diyelim herşey yerinde ama hiçbir Doping,protein hapı türü şeyler kullanmadım oldu da bıraktım bodyi kaslar kaybolur mu sarkar mı şişmanlarmıyım tekrar ?
Malum 1 sene sonra YGS dalgası var (Lise 3 e geçtim ben.)
Herkezin ağzında gevelediği bir şehir efsanesidir bu. Sen kas yaparsın, çok da güzel olur. Sonra sporu bırakırsın ancak yediklerine dikkat edersin tabiki. Yaşın 40 - 50 yasına kadar o beden diri kalır. Ancak 40 lı 50 li yaslarda spor olmadığı zaman doğal olarak çökmeye baslarsın. Yaşlanma evresidir ki bu gayet doğaldır. Onun dışında spor yaptım 1 yıl kas oldu, bıraktım 2 ayda söndü gibi şeyler yalandır. Bir gerçek wardır ki antrenmandan hemen sonra ölçtüğün 38 cm lik pazun, sabah kalktığında 37 ye düşebilir. O 38 cm, sıcaklıktan ve taze kasılmadan kaynaklı bir şişmedir.
-----------------------------Hocam içimi rahatlattın ya ozaman kışın basıyoruz bodyee : )
-
hep aynı kasları çalıştırırsan bi işe yaramaz çalışmana bağlı ayrıca direk 9 kilodan başlama bence de hamlama durumu olabilir diye düşünüyorum...
-
saqeslanger bunu yazdı:
hep aynı kasları çalıştırırsan bi işe yaramaz çalışmana bağlı ayrıca direk 9 kilodan başlama bence de hamlama durumu olabilir diye düşünüyorum...
-----------------------------Hocam şimdi planım yaklaşık 1 ay daha Cardio yapıcam yani koşmaya kilo vermeye devam edicem Cardio ya başlamadan önce 82 kilo 900 gramdım şimdi ise 78 kilo 500 gramım ve bunu 1 haftada yaptım amacım 72 kiloya düşmek ve bunu 1 ay içinde yani Ramazana kadar yapacağımı düşünüyorum.
Ve koşarken yağ ve su kaybının yanında kas kaybınında olduğunu biliyorum bu yüzden dambıllarla adele kaybımı önlemeye çalışıcam.
Ve Türkiyeye döndüğümde yani Ramazan Bayramı sonunda da bir salonda body yapıcam hap veya doping kullanmadan.
Benim kafamı kurcalıyan ve Bodyden soğutan iki sorum var.
1-Boy uzamasını yavaşlatırmı.(Veya durdurur mu)
2-Bıraktığımda vücudum iğrenç bir hal alırmı.
-
UP
-
Lostgun bunu yazdı:
saqeslanger bunu yazdı:
-----------------------------Hocam şimdi planım yaklaşık 1 ay daha Cardio yapıcam yani koşmaya kilo vermeye devam edicem Cardio ya başlamadan önce 82 kilo 900 gramdım şimdi ise 78 kilo 500 gramım ve bunu 1 haftada yaptım amacım 72 kiloya düşmek ve bunu 1 ay içinde yani Ramazana kadar yapacağımı düşünüyorum.
Ve koşarken yağ ve su kaybının yanında kas kaybınında olduğunu biliyorum bu yüzden dambıllarla adele kaybımı önlemeye çalışıcam.
Ve Türkiyeye döndüğümde yani Ramazan Bayramı sonunda da bir salonda body yapıcam hap veya doping kullanmadan.
-----------------------------vucut normal yollar yaptıysa bu kası kendi kendine storoid vb katkı maddeleri almadıysan her hangi bir kayıp yapmaz diye biliyorum. sonuçta günden güne güçlenip güçsüzleşiceksin. yavaş yavaş,,,, ama bir anda alırsan deride çatlaklar bile çıkar genelde kadınarda çok oluyo hızlı kilo al ver sonrası havuzda görmüştüm kalçasında varda o an bittim :( hiçte hoş bişe değil.
-
Lostgun bunu yazdı:
saqeslanger bunu yazdı:
-----------------------------boy uzaması aksamasın diyosan 5-7 kg dambılla çalış body yapacaksan bunu göze alman lazım
bıraktığında vücudun nası olur bilmem ama kilo almaya başlarsın