DAMLA"LAR
-
boşver Hellowen ya inan hiçbi insanın seni gram üzmeye hakkı olamaz.
-
içten gelen seylerin güzeli çirkini olmaz. duygunun güzli cirkini olurmuymus hic. ama yazý güzel :). bi dua da benden gelsin: Allah iyiligini versin emi
-
yazın iğrençççç :P çıkkk olmamıs daha cok kafama vursaydın.. daha fazla iğneliyici söz kullansaydın.. az olmus ama bana 2 hafta yeter heralde esra milleti duygu selıne surukleme damla mamla hikaye ayrılmamızın nedeni sen ve benim,bu kadar. Kafanda onunla ilgili ne düsünceler var bilmiyorum ama hayatımda artık öğle biri kalmadı. Gerci senden sonra hayatımın anlamı kalmadı .neyapalım KENDİ DÜSEN AĞLAMAZ ok(bu sözlede bi şiir patlat) ayrıca gozunu kapa benım hatalarımı degıl kendı hatalarını dusun ok kendıne iyi bak..... NOT: yorgunum özlemekten hayalini BEBİŞİN........... kızımı (eva yı)öp kocaman
-
Helloween, kardeşim foruma döner dönmez yazına baktım. damlanın a.k. ben o herifin de :))) sktreeeeet :))))) öpüldün :*
-
boşver takmaya deymez be çanın sıkma bizaman sonra geçer beeeeeeeee
-
valla iişallah unuturum artık..aklıma geldikçe sinirimi bozuyo zaten:(
criminaaal o kadar sefindim ki abicim geldiine:)))kardeşin çok ösledi seni:)) -
öhöm:)))arkadaşlar!!desteğiniz için sağolun..fekat benim yazdıım son msj için bi düzeltme yapmam lazım..aman haa yannış anlamayın..ben damlayı unutmakatan bahsediorum..yoksa aşkımı asla aunutamam!!!allah onu sadece bana baaşlasın..siz de dua edin lağn!!ben bebişimi çok seviorum..sinirimi bozan sadece damlaydı..ama artık onu da iplemiycem:))
-
PiS_ZAGOR bunu yazdı:
-----------------------------
yazın iğrençççç :P çıkkk olmamıs daha cok kafama vursaydın.. daha fazla iğneliyici söz kullansaydın.. az olmus ama bana 2 hafta yeter heralde esra milleti duygu selıne surukleme damla mamla hikaye ayrılmamızın nedeni sen ve benim,bu kadar. Kafanda onunla ilgili ne düsünceler var bilmiyorum ama hayatımda artık öğle biri kalmadı. Gerci senden sonra hayatımın anlamı kalmadı .neyapalım KENDİ DÜSEN AĞLAMAZ ok(bu sözlede bi şiir patlat) ayrıca gozunu kapa benım hatalarımı degıl kendı hatalarını dusun ok kendıne iyi bak..... NOT: yorgunum özlemekten hayalini BEBİŞİN........... kızımı (eva yı)öp kocaman
-----------------------------
ulan var ya iyi ki elime geçmiyorsun sen, kardeşimi bu kadar üzmüşsün ya... birileri de seni üzecek!!! bu kadqar kolay paçanı sıyıramazsın haberin olsun, kardeşim verse adın soyadını gerekli araştırmayı yapacağım bursada ama neyse....
-
harbi pis adammisin zagor. helal olsun sana:)
her ne kadar murit murite yamuk yapmamasi lazimsa da bu kiz milletine senin yaptigindan daha fazlasini yapmak lazimdir.
damla falan hikaye bunlarin aglamasi bile yalan.
sorsan neye agladigini bile bilmezler.
Allah sabir versin erkek milletine. -
criminal pasam bu ne gazDIR BE BIRAKSALAR PARCALIYACAKSIN BENIFAZLA ZORLAMA YOK OLE BURSADA ARASTIRCAM SENI FILAN YANLIZ YANI HER HOROZ KENDI COPLUGUNDE OTER EE YANI BU ÇÖPLUKTE BIZIM BIRAKINDA ÖTELIM FAZLA GAZ YAPMAYIN KIZLARI HAVA ATMAK ICIN BIRBIRIMIZI KIRMAYA HACET YOK YANI İYİKİ ELİME GECMIOSUN FILAN DEMISSIN KONUSACAKSAN ÖZELDE KONUSURUZ BENDE BURDAN SAVURMAYIM SIMDI NEYE WALLA CUMLE ALEM YUKLENSEDE BEN YAPACAGIMI YAPARIM KIZLARIN NE OLDUGUNU DAHA SONRA ANLARSINIZ BEN ACI CEKECEGIME ONLAR CEKSIN DEMI acizmendi KARDEŞİM OLYI COZMUS HELAL ONA KIMSE KIMSEYI SAVUNMASIN HERKEZIN BEYNI VAR DUSUNE BILIO BAZI SEYLERI KISE KIMEYI KORUMASIN KORUYAN KISI KORUNACAK HALE DUSER KENDINIE IYI BAKIN EYVALLAH
Toplam Hit: 7744 Toplam Mesaj: 36