Dandik Bilgisayar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

KiziLatesLi bunu yazdı:
    -----------------------------

iş görüyorda birçok oyun sürekli kasıo fm2009 bile kaldırmıo ki fm ci olarak 2008de kalmak üzücü bi durum :D

Yeni oyunları oynamak istiyorsan komple at o bilgisayarı yerine core2 veya quad işlemcili 4gb ram en az nvidia 9800 ekran kartı olan bi bilgisayar topla tabi nakit durumun iyiyse :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek

KiziLatesLi bunu yazdı:

arkadaşlar benim bilgisayarım bu rezil ötesi bi durumda onboard kasa diye biliyorum hayli yavaş benim bu bilgisayarı ekran kartı ve ram bazında güçlendirmem için neler yapmam gerek ?

[URL=http://img6.imageshack.us/i/tbt.jpg/][IMG]http://img6.imageshack.us/img6/7986/tbt.jpg[/IMG][/URL]

benim pc 15 takarsında hoca :S

Bozamaz Aramızı Yarasa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

BlackSadistic bunu yazdı:

KiziLatesLi bunu yazdı:

arkadaşlar benim bilgisayarım bu rezil ötesi bi durumda onboard kasa diye biliyorum hayli yavaş benim bu bilgisayarı ekran kartı ve ram bazında güçlendirmem için neler yapmam gerek ?

[URL=http://img6.imageshack.us/i/tbt.jpg/][IMG]http://img6.imageshack.us/img6/7986/tbt.jpg[/IMG][/URL]

benim pc 15 takarsında hoca :S

Sana gelen geçen takıyor yafrum.. :F

Hocam senin pcye gelince şimdilik bi ram al.. Bilgisayarın dandik değil.  Oyun bilgisayarı toplamak istiyorsan o başka. :)

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

anladım ram takacağım sağolun :) fm 2010 çalıştırsa knight ı kasmadan oynasam hiç sorun olmaz ya onu yapamıom nesi iyi bu pcnin onu anlamadım :)

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

KiziLatesLi bunu yazdı:

anladım ram takacağım sağolun :) fm 2010 çalıştırsa knight ı kasmadan oynasam hiç sorun olmaz ya onu yapamıom nesi iyi bu pcnin onu anlamadım :)

1gb ram tak, takılma falan olmaz. 

Dipnot: ikinci el al, masraftan kaçın

Solak Cerrah
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murky2394
    murky2394's avatar
    Erkek

yalnız dayı bakıyorum ko oynuyorsun hangi serverdesin :) yoksa PvP mi secemedim tm

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

presscot işlemci süperdir

ram ve iyi bir ekran kartı takviyesi ile kullanırsın çok rahat

ben 2 ay önceye kadar kullanıyordum...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 3030 Toplam Mesaj: 18