Dandik Bilgisayarımda Oynayacağım Bir Oyun Tavsiyesi
-
Selamlar 2 çekirdekli 2 gb ramli ve Intel HD Graphics ekran kartlı bir laptopum var.Böyle ekran kartınıda ilk defa duydum :D
Stalker Chernobyl oynamak istedim ama Can I Run It yetersiz buldu donanımımı.Bu bilgisayarda kasmadan oynayabileceğim yada düşük çözünürlükde oynayabileceğim dövüş,silahlı yada böyle Postal tarzı oyunlar var mı acaba? -
Freedom fighters
-
Desert Storm
Hitman 1 ve 2 olabilir
Raven shield Rainbow yanlış yazmış olabilirim
bunlar olabilir.
-
Hearts iyidir. İlla top tüfek dersen, Counter Strike 1.6
iskarpin tarafından 10/Nis/13 23:30 tarihinde düzenlenmiştir -
Huerfanos bunu yazdı
Freedom fighters
Bitirdim saran bi oyun
Strateji oyunlarının çoğunu oynarsın zaten hocam -
Arkadaşım lord of the rings witch king oynayalım hamachiden diyor.Kaldırır değil mi beyler bu oyunu ?
Oyun The Lord of the Rings: Battle for Middle-earth II diye geçiyor.İndiriyorum şimdi.
-
İşlemci Hızı: 1.3 GHz
RAM: 256 MB
Boş Alan: 5 GB
Ekran Kartı Hafızası: 32 MBMinimum sistem gereksinimleri buymuş Kaldırması lazım.
-
red alert forever
-
u235 bunu yazdı
Arkadaşım lord of the rings witch king oynayalım hamachiden diyor.Kaldırır değil mi beyler bu oyunu ?
Oyun The Lord of the Rings: Battle for Middle-earth II diye geçiyor.İndiriyorum şimdi.
witch king bunun eklentisi
-
wert bunu yazdıu235 bunu yazdı
witch king bunun eklentisi
Şimdi oyun torrentde hacı benim arkadaşda witch king varmıs.Benim onunla bu oyunu oynamak için middle earth 2 yi indirdikden sonra bide witch king eklentisini indirmem bide sürümleri aynı yapmam mı gerekiyor?
-
Free fightersi oynadım ama grafikler çok kötü kanlı manlı oyun değil.Diğerlerini indiriyorum.