Dandik Bir Html Form Oluşturdum Ama Girilen Verileri Hiçbiyere Kaydetmiyor
-
beyler olduğu gibi kopyalıyorum isteğim girilen veriyi ayrı ayrı kaydetsin 1.txt 2.txt gibi yada mail olarak gelsin o daha iyi olur
<form method="link" action="ilet2.htm">
<div style="position:absolute; top:150; right:715;">
<font color="#FFFFFF">İsim:</font><input type="text">
</div>
<div style="position:absolute; top:200; right:713;">
<font color="#FFFFFF">E-Mail:</font><input type="text">
</div>
<div style="position:absolute; top:250; right:624;">
<font color="#FFFFFF">GSM:</font><input type="text"><font color="#FFFFFF">(İsteğe Bağlı)</font>
</div>
<div style="position:absolute; top:300; right:550;">
<font color="#FFFFFF">Mesaj:</font><br>
<textarea name="mesaj" cols="40" rows="10">
</textarea>
</div>
<center><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>
<input type="submit" value="Gönder">
<input type="reset" value="Temizle">
</center>
</form> -
Javascript gerektiyor olması lazımdı hocam. Formun ulaştığı bir adres bile yok. Nereye kaydetsin o formu
-
1049 bunu yazdı
Javascript gerektiyor olması lazımdı hocam. Formun ulaştığı bir adres bile yok. Nereye kaydetsin o formu
tamamla ben çok cahilimde sende biliyosan nasıl yapıldını anlatsana :)
-
sadece html ve javascript kullanarak formu mail göndermenin tek yolu kullanıcının mail clientini açarak göndertmektir. öyle olmasını istemiyorsan asp, php, ruby gibi bir programlama dili kullanarak yapılmış bi yere formu post edip ordan atmalısın veya direk javascript içinde mandrill gibi servislerini kullanarak da yapabilirsin şu şekilde: http://stackoverflow.com/a/21041537/2716327
-
g2k bunu yazdı
sadece html ve javascript kullanarak formu mail göndermenin tek yolu kullanıcının mail clientini açarak göndertmektir. öyle olmasını istemiyorsan asp, php, ruby gibi bir programlama dili kullanarak yapılmış bi yere formu post edip ordan atmalısın veya direk javascript içinde mandrill gibi servislerini kullanarak da yapabilirsin şu şekilde: http://stackoverflow.com/a/21041537/2716327
hocam maili geçtim txt yada exel dosyası yada öle bişşi olarak nasıl kaydederiz girilen verileri
-
dead_march bunu yazdıg2k bunu yazdı
hocam maili geçtim txt yada exel dosyası yada öle bişşi olarak nasıl kaydederiz girilen verileri
ne yapmaya çalışıyorsun bilmiyorum da şöyle birşey yapabilirsin ama kullanıcının yine kaydetmek istediği yeri falan seçmesi lazım.
https://thiscouldbebetter.wordpress.com/2012/12/18/loading-editing-and-saving-a-text-file-in-html5-using-javascrip/ -
Hocam siktir et html formun ucu bi yere çıkmıyor php kullan sen en iyisi. Daha 1 ay önce kullandığım kod her nedense bi türlü çalışmaz oldu sinir oldum 40 dakikadır onun uğraşındaydım sinirlendim.
Gönder butonuna da ebesinin nikahı kadar
yapıp en aşağı atmışlar formun yazıları beyaz yapmışlar sayfayı açıyorum yazı nerede gönder nerede diye tribe girdim. Gece gece başımı belaya soktun :D Gene biraz daha bakınayım niye çalışmıyor neler oluyor diye çözüm bulurum heralde sonunda txt veya xls olarak kaydetmeye.edit: txt ye yazdırmaya php kullanmışım ben peh.
1049 tarafından 14/May/15 04:46 tarihinde düzenlenmiştir -
-
arkadaşlar hemen hemen çözdüm sayılır ama hala bir sorunum var şimdi ben formda 4tane yazı yazılan kutucuk yaptım bunları name lerinede a b c d yaptım sonrada action ı bir phpye yönlendirdim php gelen veriyi hosttaki bir txt dosyasına kaydediyor
gelelim sorunuma ama sadece en alttaki kutuyu kaydediyor onun stündeki 3 kutuyu kaydetmiyor neden böle yapıyor şukodlara bir bakın lütfen
dead_march tarafından 14/May/15 07:12 tarihinde düzenlenmiştir
$dosya_adi = "maillistesi.txt";
$deger = $_POST["a"];
$deger = $_POST["b"];
$deger = $_POST["c"];
$deger = $_POST["d"];
$yazilacak_deger = "$deger\n";
if ($deger) {
if (!file_exists($dosya_adi)){
touch($dosya_adi);
chmod($dosya_adi,0666);
}
$dosyaya_baglanti = fopen($dosya_adi,"a+");
if (!fwrite($dosyaya_baglanti,$yazilacak_deger)){
echo "Dosyaya yazılamadı.";
exit;
}
} else {
echo "Dosyaya yazılamadı.";
}
?> -
$degera = $_POST["a"];
$degerb = $_POST["b"];
$degerc = $_POST["c"];
$degerd = $_POST["d"];$yazilacak_deger = $degera."
".$degerb."
".$degerc."
".$degerd;if ($degera) {
bu şekilde de olur arrayla da olur. kodunu bu şekilde düzeltip denermisin hocam.
Ratbat tarafından 14/May/15 07:27 tarihinde düzenlenmiştir -
Ratbat bunu yazdı
$degera = $_POST["a"];
$degerb = $_POST["b"];
$degerc = $_POST["c"];
$degerd = $_POST["d"];$yazilacak_deger = $degera."
".$degerb."
".$degerc."
".$degerd;if ($degera) {
bu şekilde de olur arrayla da olur. kodunu bu şekilde düzeltip denermisin hocam.
yok hocam dediğini bikaç farklı şekildede denedim ama tınlamadı