folder Tahribat.com Forumları
linefolder Html - CSS - XML - JavaScript - Ajax
linefolder Dandik Bir Html Form Oluşturdum Ama Girilen Verileri Hiçbiyere Kaydetmiyor

Dandik Bir Html Form Oluşturdum Ama Girilen Verileri Hiçbiyere Kaydetmiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

beyler olduğu gibi kopyalıyorum isteğim girilen veriyi ayrı ayrı kaydetsin 1.txt 2.txt gibi yada mail olarak gelsin o daha iyi olur

<form method="link" action="ilet2.htm">
    <div style="position:absolute; top:150; right:715;">
    <font color="#FFFFFF">İsim:</font><input type="text">
    </div>
    <div style="position:absolute; top:200; right:713;">
    <font color="#FFFFFF">E-Mail:</font><input type="text">
    </div>
    <div style="position:absolute; top:250; right:624;">
    <font color="#FFFFFF">GSM:</font><input type="text"><font color="#FFFFFF">(İsteğe Bağlı)</font>
    </div>
    <div style="position:absolute; top:300; right:550;">
    <font color="#FFFFFF">Mesaj:</font><br>
    <textarea name="mesaj" cols="40" rows="10">
    </textarea>
    </div>
    <center><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>
    <input type="submit" value="Gönder">
    <input type="reset" value="Temizle">
    </center>
    </form>

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Javascript gerektiyor olması lazımdı hocam. Formun ulaştığı bir adres bile yok. Nereye kaydetsin o formu Gizli

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    1049 bunu yazdı

Javascript gerektiyor olması lazımdı hocam. Formun ulaştığı bir adres bile yok. Nereye kaydetsin o formu Gizli

tamamla ben çok cahilimde sende biliyosan nasıl yapıldını anlatsana :)

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

sadece html ve javascript kullanarak formu mail göndermenin tek yolu kullanıcının mail clientini açarak göndertmektir. öyle olmasını istemiyorsan asp, php, ruby gibi bir programlama dili kullanarak yapılmış bi yere formu post edip ordan atmalısın veya direk javascript içinde mandrill gibi servislerini kullanarak da yapabilirsin şu şekilde: http://stackoverflow.com/a/21041537/2716327

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    g2k bunu yazdı

sadece html ve javascript kullanarak formu mail göndermenin tek yolu kullanıcının mail clientini açarak göndertmektir. öyle olmasını istemiyorsan asp, php, ruby gibi bir programlama dili kullanarak yapılmış bi yere formu post edip ordan atmalısın veya direk javascript içinde mandrill gibi servislerini kullanarak da yapabilirsin şu şekilde: http://stackoverflow.com/a/21041537/2716327

hocam maili geçtim txt yada exel dosyası yada öle bişşi olarak nasıl kaydederiz girilen verileri

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    dead_march bunu yazdı
    g2k bunu yazdı

hocam maili geçtim txt yada exel dosyası yada öle bişşi olarak nasıl kaydederiz girilen verileri

ne yapmaya çalışıyorsun bilmiyorum da şöyle birşey yapabilirsin ama kullanıcının yine kaydetmek istediği yeri falan seçmesi lazım.
    https://thiscouldbebetter.wordpress.com/2012/12/18/loading-editing-and-saving-a-text-file-in-html5-using-javascrip/

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Hocam siktir et html formun ucu bi yere çıkmıyor php kullan sen en iyisi. Daha 1 ay önce kullandığım kod her nedense bi türlü çalışmaz oldu sinir oldum 40 dakikadır onun uğraşındaydım sinirlendim.

Gönder butonuna da ebesinin nikahı kadar
    yapıp en aşağı atmışlar formun yazıları beyaz yapmışlar sayfayı açıyorum yazı nerede gönder nerede diye tribe girdim. Gece gece başımı belaya soktun :D Gene biraz daha bakınayım niye çalışmıyor neler oluyor diye çözüm bulurum heralde sonunda txt veya xls olarak kaydetmeye.

edit: txt ye yazdırmaya php kullanmışım ben peh.

1049 tarafından 14/May/15 04:46 tarihinde düzenlenmiştir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mali
    Mali's avatar
    Erkek

...

Mali tarafından 14/May/15 05:58 tarihinde düzenlenmiştir

Akilli olanlar sebepler konusunda tartışırlar. Ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar hemen hemen çözdüm sayılır ama hala bir sorunum var şimdi ben formda 4tane yazı yazılan kutucuk yaptım bunları name lerinede a b c d yaptım sonrada action ı bir phpye yönlendirdim php gelen veriyi hosttaki bir txt dosyasına kaydediyor

gelelim sorunuma ama sadece en alttaki kutuyu kaydediyor onun stündeki 3 kutuyu kaydetmiyor neden böle yapıyor şukodlara bir bakın lütfen

$dosya_adi = "maillistesi.txt";

$deger = $_POST["a"];

$deger = $_POST["b"];

$deger = $_POST["c"];

$deger = $_POST["d"];

$yazilacak_deger = "$deger\n";

if ($deger) {

if (!file_exists($dosya_adi)){

touch($dosya_adi);
    chmod($dosya_adi,0666);

}

$dosyaya_baglanti = fopen($dosya_adi,"a+");

if (!fwrite($dosyaya_baglanti,$yazilacak_deger)){
    echo "Dosyaya yazılamadı.";
    exit;

}

} else {

echo "Dosyaya yazılamadı.";

}

?>

dead_march tarafından 14/May/15 07:12 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ratbat
    Ratbat's avatar
    Erkek

$degera = $_POST["a"];

$degerb = $_POST["b"];

$degerc = $_POST["c"];

$degerd = $_POST["d"];

$yazilacak_deger = $degera."
    ".$degerb."
    ".$degerc."
    ".$degerd;

if ($degera) { 

bu şekilde de olur arrayla da olur. kodunu bu şekilde düzeltip denermisin hocam.

Ratbat tarafından 14/May/15 07:27 tarihinde düzenlenmiştir

Kurallar satranç tahtasındaki kadar kesin olmalı.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ratbat bunu yazdı

$degera = $_POST["a"];

$degerb = $_POST["b"];

$degerc = $_POST["c"];

$degerd = $_POST["d"];

$yazilacak_deger = $degera."
    ".$degerb."
    ".$degerc."
    ".$degerd;

if ($degera) { 

bu şekilde de olur arrayla da olur. kodunu bu şekilde düzeltip denermisin hocam.

yok hocam dediğini bikaç farklı şekildede denedim ama tınlamadı

Toplam Hit: 1782 Toplam Mesaj: 16