folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Dandik Çakma Gözlük Nereden Alabilirim

Dandik Çakma Gözlük Nereden Alabilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

merhaba

toplu olarak satmalık dandik çakma rayban falan almak istiyorum. internette baktımda pek iç açıcı şeyler bulamadım. bilen mürid var mıdır? 

başka markalar da olur, ufaktan ticaret yapmak istiyorum

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

abi ben çakma arıyom, üstünde rayban falan yazsın istiyorum.

gümrük ve yeni vergiler vs vs muhabbetlerine alibabadan söylemeye gözüm kesmedi ya :/

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

Yazlık yerlerde 15-20 liraya satıyolar hocam

goo.gl/qBNZmW
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

İstanbul, liman-kenti ve ticari-kavşak ^^D olması sebebiyle bu tarz işlerin merkezi yerlerinden biri değil midir yahu @.o,) . Ha, ilçe-mahalle olarak nerelerde mal-ürün el değiştiriyor sorusunun cevabı bende değil ama bir tahmin olarak; bu işler  için resmi-gayriresmi  bir toptancısı vardır. ki TahtaKale, EminÖnü gibi isimler çok sık duyduğum yerler(muhtemelen parakende. Toptan alıp parakende satmak için, toptan alıp toptan satmak için değil). Muhtemel daha fazlası vardır, ve tabi diğer kara ve deniz yolu kapılarına kapılık, kavşaklık eden şehirler ve civarlarında. Azıcık sohbet etsen ,esnaf, işporta, ve plasiyer'lerle, neler çıkar kim bilir. Ki bu yetenek sende var gibiydi de, istisnası; geçen -neresiydi tam hatırlayamadım(taksim'den  dolapdere'ye sanırım)- bit pazarında bir alışveriş için fiyat üzerinde diyalog yaşayamamış olmandı. 

RitmFarbRacourci tarafından 19/May/19 05:14 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

merhaba

toplu olarak satmalık dandik çakma rayban falan almak istiyorum. internette baktımda pek iç açıcı şeyler bulamadım. bilen mürid var mıdır? 

Tahtakale de gözlükçüler pasajı var gir toptan al çık. Saatçiler pasajı var.  zencilerin saat aldığı yerler. Kısacası varda var :) hangi kalite mal istiyosun onu söyle yeter. Numaralı gözlük bile bulursun :) 

bamboocha tarafından 19/May/19 13:23 tarihinde düzenlenmiştir

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    bamboocha bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

merhaba

Tahtakale de gözlükçüler pasajı var gir toptan al çık. Saatçiler pasajı var.  zencilerin saat aldığı yerler. Kısacası varda var :) hangi kalite mal istiyosun onu söyle yeter. Numaralı gözlük bile bulursun :) 

Eyvallah abi böyle pasaj olduğunu bilmiyodum :) boş günümde bakayım 

Toplam Hit: 921 Toplam Mesaj: 7
çakma rayban