Dandik Windows 10

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

x işletim sistemi iyi y kötü demeden (fanatikliğe başlamadan) önce, dünyada o işletim sistemini kullanan tek donanım sizinki değil

sadece hatırlatıyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SwateR
    SwateR's avatar
    Erkek

Çıktığı haftadan beri kullanıyorum daha bir yamuğunu görmedim. Süper olmuş diyebilirim.

Sorun için sıfırdan kurulum yapın tekrar. Driver filan derken 1 saatinizi anca alır. Benim driver vs. hazır olduğundan yarım saatte hallediyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    Daft bunu yazdı

x işletim sistemi iyi y kötü demeden (fanatikliğe başlamadan) önce, dünyada o işletim sistemini kullanan tek donanım sizinki değil

sadece hatırlatıyorum

imza.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı

sadece hatırlatıyorum

parasını almaya gelince alıolar ama...

zaten hep sıfırdan kurulu.2 kere format attım 2 side sıfır kurulumdu.zaten formattan çıkan pc ye sfc de bozuk dosya var diyor.ne diyim ki daha

ayrıca, çok daha öncesinden de feedback gönderdim windows'a.yapabileceğim herşeyi yaptım

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    Ekerci bunu yazdı
    Daft bunu yazdı

sadece hatırlatıyorum

parasını almaya gelince alıolar ama...

zaten hep sıfırdan kurulu.2 kere format attım 2 side sıfır kurulumdu.zaten formattan çıkan pc ye sfc de bozuk dosya var diyor.ne diyim ki daha

ayrıca, çok daha öncesinden de feedback gönderdim windows'a.yapabileceğim herşeyi yaptım

Sen firma olsan 50k pc de düzgün çalışan şeyi 3 kişide sorun verdi diye değişiklik yaparmısın. Yapmazsın. Ayrıca sorun olabilecek şeyler. Kurulumu yaptığın cs/usb/dvd/harici bilmemneler olabilir. Benzer sıkıntıyı yaşamıştım yeni aldığım usb kurulumu yanlış yapıyormuş. Başka bir usb den aynı iso dosyasını kullanarak formatladığımda sorun kalmamıştı.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

gereksiz bilgi:

+ herhangi bir firmada çalışmıyorum, herhangi bir firmam da yok

+ lisansa para ödemiyorum

konuyla alakalı:

+ bugüne kadar çıkan her windows sürümü, ilk çıktığında "tü kaka" denmiştir

+ çoğu windows sürümünde güncellemeler geldikçe stabilleştiği birçok kişi tarafından deneyimlenmiştir

+ beğenmediğin sürümü kullanmak zorunda değilsin (benim için bu 8.1) ama o sürüme "dandik" demek, o sürümü kullanıp+seven insanların fikrine saygısızlıktır

not: windows 8 kullanıyorum, 10'u da sevdim

her zaman olduğu gibi büyük bir güncelleme paketinin yayınlanmasını bekliyorum yeni windows'a geçmek için

YekteranBaymedir tarafından 10/Eki/15 03:57 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı

gereksiz bilgi:

+ herhangi bir firmada çalışmıyorum, herhangi bir firmam da yok

+ lisansa para ödemiyorum

konuyla alakalı:

+ bugüne kadar çıkan her windows sürümü, ilk çıktığında "tü kaka" denmiştir

+ çoğu windows sürümünde güncellemeler geldikçe stabilleştiği birçok kişi tarafından deneyimlenmiştir

+ beğenmediğin sürümü kullanmak zorunda değilsin (benim için bu 8.1) ama o sürüme "dandik" demek, o sürümü kullanıp+seven insanların fikrine saygısızlıktır

not: windows 8 kullanıyorum, 10'u da sevdim

her zaman olduğu gibi büyük bir güncelleme paketinin yayınlanmasını bekliyorum yeni windows'a geçmek için

aynen.bunu bende kabul ediorum

neyse konuyu açma sebebim bu tarz sorunlarım var çözebilmiş yada çözebilecek biris varsa diye şeettiydim.sanırım yok olmayacakta.güncelleme çok sağlam güncellemeler gelmesi lazım bu win10'a

bi kaç kere daha donma olursa 8.1 e dönüş...

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmetaksoy
    ahmetaksoy's avatar
    Erkek

Hocam bende windows 10 yükledim baya memnun kaldım Fakat benm laptop eski ve üretici firma (hp) ekran kartının win10 sürücüsü çıkarmadığı için win7 ye geri döndüm. Ayrıca onboard ekran kartıyla masaüstü performansı baya iyi(oyun değil :) ) Sizlere tavsiyem Windows 10 u yeni bir sistem yada win10 sürücü destekli pclere yükleyin. Selametle

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heredotcomp
    heredotcomp's avatar
    Erkek
    SwateR bunu yazdı

Çıktığı haftadan beri kullanıyorum daha bir yamuğunu görmedim. Süper olmuş diyebilirim.

Sorun için sıfırdan kurulum yapın tekrar. Driver filan derken 1 saatinizi anca alır. Benim driver vs. hazır olduğundan yarım saatte hallediyorum.

Toplam Hit: 2998 Toplam Mesaj: 20
windows 10 donma sfc scannow