Dandik Windows 10
-
x işletim sistemi iyi y kötü demeden (fanatikliğe başlamadan) önce, dünyada o işletim sistemini kullanan tek donanım sizinki değil
sadece hatırlatıyorum
-
Çıktığı haftadan beri kullanıyorum daha bir yamuğunu görmedim. Süper olmuş diyebilirim.
Sorun için sıfırdan kurulum yapın tekrar. Driver filan derken 1 saatinizi anca alır. Benim driver vs. hazır olduğundan yarım saatte hallediyorum.
-
Daft bunu yazdı
x işletim sistemi iyi y kötü demeden (fanatikliğe başlamadan) önce, dünyada o işletim sistemini kullanan tek donanım sizinki değil
sadece hatırlatıyorum
imza.
-
Daft bunu yazdı
sadece hatırlatıyorum
parasını almaya gelince alıolar ama...
zaten hep sıfırdan kurulu.2 kere format attım 2 side sıfır kurulumdu.zaten formattan çıkan pc ye sfc de bozuk dosya var diyor.ne diyim ki daha
ayrıca, çok daha öncesinden de feedback gönderdim windows'a.yapabileceğim herşeyi yaptım
-
Ekerci bunu yazdıDaft bunu yazdı
sadece hatırlatıyorum
parasını almaya gelince alıolar ama...
zaten hep sıfırdan kurulu.2 kere format attım 2 side sıfır kurulumdu.zaten formattan çıkan pc ye sfc de bozuk dosya var diyor.ne diyim ki daha
ayrıca, çok daha öncesinden de feedback gönderdim windows'a.yapabileceğim herşeyi yaptım
Sen firma olsan 50k pc de düzgün çalışan şeyi 3 kişide sorun verdi diye değişiklik yaparmısın. Yapmazsın. Ayrıca sorun olabilecek şeyler. Kurulumu yaptığın cs/usb/dvd/harici bilmemneler olabilir. Benzer sıkıntıyı yaşamıştım yeni aldığım usb kurulumu yanlış yapıyormuş. Başka bir usb den aynı iso dosyasını kullanarak formatladığımda sorun kalmamıştı.
-
gereksiz bilgi:
+ herhangi bir firmada çalışmıyorum, herhangi bir firmam da yok
+ lisansa para ödemiyorum
konuyla alakalı:
+ bugüne kadar çıkan her windows sürümü, ilk çıktığında "tü kaka" denmiştir
+ çoğu windows sürümünde güncellemeler geldikçe stabilleştiği birçok kişi tarafından deneyimlenmiştir
+ beğenmediğin sürümü kullanmak zorunda değilsin (benim için bu 8.1) ama o sürüme "dandik" demek, o sürümü kullanıp+seven insanların fikrine saygısızlıktır
not: windows 8 kullanıyorum, 10'u da sevdim
her zaman olduğu gibi büyük bir güncelleme paketinin yayınlanmasını bekliyorum yeni windows'a geçmek için
YekteranBaymedir tarafından 10/Eki/15 03:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Daft bunu yazdı
gereksiz bilgi:
+ herhangi bir firmada çalışmıyorum, herhangi bir firmam da yok
+ lisansa para ödemiyorum
konuyla alakalı:
+ bugüne kadar çıkan her windows sürümü, ilk çıktığında "tü kaka" denmiştir
+ çoğu windows sürümünde güncellemeler geldikçe stabilleştiği birçok kişi tarafından deneyimlenmiştir
+ beğenmediğin sürümü kullanmak zorunda değilsin (benim için bu 8.1) ama o sürüme "dandik" demek, o sürümü kullanıp+seven insanların fikrine saygısızlıktır
not: windows 8 kullanıyorum, 10'u da sevdim
her zaman olduğu gibi büyük bir güncelleme paketinin yayınlanmasını bekliyorum yeni windows'a geçmek için
aynen.bunu bende kabul ediorum
neyse konuyu açma sebebim bu tarz sorunlarım var çözebilmiş yada çözebilecek biris varsa diye şeettiydim.sanırım yok olmayacakta.güncelleme çok sağlam güncellemeler gelmesi lazım bu win10'a
bi kaç kere daha donma olursa 8.1 e dönüş...
-
Hocam bende windows 10 yükledim baya memnun kaldım Fakat benm laptop eski ve üretici firma (hp) ekran kartının win10 sürücüsü çıkarmadığı için win7 ye geri döndüm. Ayrıca onboard ekran kartıyla masaüstü performansı baya iyi(oyun değil :) ) Sizlere tavsiyem Windows 10 u yeni bir sistem yada win10 sürücü destekli pclere yükleyin. Selametle
-
SwateR bunu yazdı
Çıktığı haftadan beri kullanıyorum daha bir yamuğunu görmedim. Süper olmuş diyebilirim.
Sorun için sıfırdan kurulum yapın tekrar. Driver filan derken 1 saatinizi anca alır. Benim driver vs. hazır olduğundan yarım saatte hallediyorum.