Derin Konular
Danimarka"Nın Banka Kodu Ve Azhap Suresi Arasındaki İlginç Tesadüf
Danimarka"Nın Banka Kodu Ve Azhap Suresi Arasındaki İlginç Tesadüf
-
danimarkanin banka kodu 57 ve bakin
ahzab suresi 57. ayette buyuruyor
"Allah ve Rasulunu incitenleri lanetledik dunyada ve ahirette onlara horlayici bir azab vardir" -
ya abi bi sie ya(sana demiyorum bu haberi kim yazdıysa artık) boyle binlerce milyonlarca şey cıkar ne alaka banka koduyla bizim kitabımızdaki ayet abi ya dam ustunde saksagan vur beline kazmayı olayı bu yazı turkiyenin banka koduna bak sona ayete bak ne bulursun Allah bilir sacma sapan seyler tobe ya
-
1- Başkalarının düşüncesine saygı duy
2- Kuran-ı Kerim mükemmel bir kitap ve geleceğe dair bilgiler verebilir.Bazıları buna karşı bazıları inanıyor.Bazıları bir tesadüf (ama bilin ki bu tesadüfü de Allah yarıyor), bazıları ise Allah'ın insanlara görmesi için koyduğu şeylerdir
Ne kadar az düşünüyorsunuz
-
arkadaşım sanırım sen kuran-ı kerimin mucizelerini bilmiyorsunda konuşuyorsun.
Bence kitabımız hakkında birşey sölemeden önce 3 kez düşün benden sana öneri
-
Bu lafın bana mıydı hoca?
-
Sana diil DkN_JaN'a demiş
-
ertan bunu yazdı:
1- Başkalarının düşüncesine saygı duy
2- Kuran-ı Kerim mükemmel bir kitap ve geleceğe dair bilgiler verebilir.Bazıları buna karşı bazıları inanıyor.Bazıları bir tesadüf (ama bilin ki bu tesadüfü de Allah yarıyor), bazıları ise Allah'ın insanlara görmesi için koyduğu şeylerdir
Ne kadar az düşünüyorsunuz
SEVGİLİ KARDEŞİM NE KADARDA GÜZEL VE MANTIKLI DÜŞÜNMÜŞSÜN TAM LAFI AĞZIMDAN ALDIN SEVGİLİ KARDEŞİM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN SENİN GİBİ SAĞDUYULU İNSANLAR PEK KALMADI...! -
Elbette Kuran'da bir çok şifre mevcut ama bu çok saçma olmuş bence sonuçta banka numarası yani ne alakası var ki ?
-
Çıkartılan şifreler içinde en salakcası bu sanırım
-
Kreston bunu yazdı:
Elbette Kuran'da bir çok şifre mevcut ama bu çok saçma olmuş bence sonuçta banka numarası yani ne alakası var ki ?
bende bunu soylemeye çalışıyorum ama kafaları orumcek agı baglamıs milletin saplanmıslar biseye gidiolar ulan ne alaka banka koduyla ayetin amk bare adam akıllı bişeyle bagdastır banka koduyla ne alakası var bunun. abd nin telefon kodu da 1 ozmn ac bak 1. ayette ne yazıo (tabi bide neden azhap suresi bakara suresinin 57. ayetine bak ozmn... bakıolar kur'an da bi sure buluyorlar gunumuze uygun hangi ulkenin hangi numarası cıkarsa ahanda die soluolar saçma sapan şeyler) ole şey mi var arkadaslar lutfen biraz saksıyı çalıştırın evet şifreler olabilir ama boyle sacma bişey yazmayın Allah askına biraz dusunun amk altı ustu bi banka numarası ya -
renegadealien bunu yazdı:
Çıkartılan şifreler içinde en salakcası bu sanırım
ayrıca kur'an da şifre işi bana pek mantıklı gelmiyor,bunun böyle düşünülmesi bence kur'an ın geldiği yıllarda arap edebiyatının çok çok ileri olmasından.Bu yüzden de okuduğumuz zaman kolay kolay anlayamıyoruz.Hadi diyelim ki böyle birşey var o zaman da böyle bir tesadüf rene ninde dediği gibi en salakçası