Danimarkayı Boykot Edelim-Alınmayacak Markaları Yazalım
-
yavuzbkocak bunu yazdı:
nescafe, pepsi, milka, tamek, dove,danone, pınar(ortaklığı warmış), vivident, first, maret, nokia, elidor, nivea, ipana, fruko, burgerking, lipton etc...
Ya arkadaşlar yapmayın!!Bunların hiçbiri danimarka malı deil.milka İsvicre,danone fransa,vivident italya,nokia finlandiya-isweç,elidor-fruko-burgerking-pepsi abd,ipana almanya!!!Forwardlanıp gelen mesajlara inanmayın topu yalan.Ülkemizde herzaman olduu gibi gene fırsatlardan istifade etmek isteyenlerin oyunu.Bide türk mallarını yazıolar o daha kötü -
ertan bunu yazdı:
Peygamberimize hakaret eden Danimarkayı BOYKOT ediyoruz eğer boykotu
sürdürürsek yaz mevsimine kadar Danimarka ekonomisi 36 Milyar EURO zarar
görecek bu boykota katıl bu mesajı gönderebildiğin 10 dostuna
gönder
Ürünler:
Neskafe-Pepsi-Milka-Danone-Pınar-Vivident
First-Maret-Nokia-Elidor-Nıvea-İpana-Rejoice-Fruko-
Burger King-Lipton.
BUDA BİZİM DEMOKRATİK HAKKIMIZ
(bu paste de bana maillle gelmistir arkadaslar bilginiz olsun aklievvel insan kiciyla gulebilir.)
walla bende anlasam boykot edelim diyolar danimarka nerde tam yerini biliyolar mi avrupa dami antartika dami:))kaldiki Danimarka menseeli urunleri almamayi dusunuyolar markalara bakiyoruz italya dan vivident almanya dan kinder amerika dan pepsi cogunlugu turk olan fruko bile danimarka li olmus .bu noktada yazik yaa arkadaslar acin internet elinizin altinda dogru bilgiye ulasin.en ustte danimarka urunlerini ne guzel linklere veya buralara koymussunuz bende buraya koydum tekrar ozellikle onlar evet danimarka urunleri hazircilik ettim neden ordakilerde turkiye de fazla yatirimi bulunmayan ama arap ulkelerinde olan danimarka marka lari kaynagi araplara yakin midir nedir o resim lerin.salla neyse edecekseniz boykot ciddi bi ornek vereyim bizden oldular nerdeyse yillardir bizlerle.tuborg veya ayni grubun birasini Calsberg danimarka mali iste icmeyin evinizdeki kombilerin,kaloriferlerinizin pompalari bile danimarka mali .aklimdan bi kac liste hazirlamak isterdim zamanim yok neyse hadi size iyi boykotlar .. -
Selam aslinda artik bu butun muslumanlarin uyguladigi bi embargo bence ii gidiyoda iste millet yanlis marka veriyo.. zaten bu ürunleri hiç almadim kinder hariç demek artik onuda yemicez :d
-
graywolf kindermi yiyon oyuncanı bana ver :D uehauehau saka maka harbi yaa turk malı olayı sakata bağlıor..
-
hojam herkes cok sinirli boykot ediolar bnde ediorum bnde cok sinirlendim ama ben bu karikatürleri cok merak ettim aradım taradım ama bulamadım hiçbiyerde yayınlanmıo tamam cok buyuk saygısızlık cok ayip etmişler ama bende nie boykot yapiorum onu gormek istiorum bi bilen warsa bi link werebilirmi
-
ya beyler arada Türk malları da kaynıyo yalan yanlış marka yazıyorlar. weskeyy vermiş listesini sadece onlar + birşey yok. gerçi pepsi ve coca cola da yahudi onu da boykot etmek lazım ama işte arada alıyoruzTürkiye'deki danimarka ürünleri lego ve kinder. hadi eywallah
Toplam Hit: 4752 Toplam Mesaj: 17