Daniştaya Yapılan Saldırı!!
-
provakasyon başka söze ne hacet.
sabırlı olmak lazım neyin ne olduğu çıkar yakında -
Kusura bakmayın arkadas lar ben konunun acıldıgını gormemısım.Yorumlarınız ıcın de tesekkur ederım.
-
Triumph senin size ne dediğin konu yüzünde borsa da ve döviz kurlarında nasıl bir fırlama ve çalkantı olduğundan,ithalat yapan firmaların nasıl bir zarara uğradığından haberin var mı kardeşim?99 krizinde olan develüasyon hemen hemen şimdide oldu döviz bir hafta içinde fırladı dış ticaret büyük bir zarara uğradı.bu ülkenin imf ye borcunu döviz olarak ödediğinden haberin yok sanırım.neyse ya konuşmayacağım ben.zaten zarardayım :(
-
Arkadas lar bu cınayet le gectıgımız aylarda ıslenen trabzondakı papaz cınayetının bır benzerlıgı var.
Ikısın dede glock marka tabanca kullanılmıs ve bu tabancalar oyle ucuz degıller.Karbon ve plastık den yapıldıkları ıcın ust aramakta kullanılan cıhazlara takılmıyolar ve teror orgutlerının cok ca kullandıkları sılahlar arasında ver alıyolar. -
birader nerden çıktı şimdi devalüasyon 99 krizi felan...ha açmışken konuyu söyliyim ben ve ailemde o krizde nakavt yemiştik.3 tane mağazamız varken şimdi anasını ..ktiminin yerinde sonradan görmelerin altında çalışıyoruz.en çokta neye sinirleniyorum biliyormusun?o zamanlar kendi elemanlarımızla arkadaş gibiyken onlar yorulduğunda onların yerine çalıştığımız için.ama şimdi bana yapılanları görünce ah ulan ahh diyorum..neyse konu sapmasın.benim söylemek istediğim ben devalüasyondan yada bu olayın ülke ekonomisine vereceği zararı eleştirmedim.eleştirdiğim noktada son zamanlarda şaha kalkan bağnaz kesimin(dinci,solcu,cumhuriyetçi,kürt,ülkücü,islamcı vs..) birbirlerinin açıklarını gördükleri anlarda basına ''TÜRKİYE'Yİ SEVİYORUZ ONUN İÇİN BURDAYIZ'' konsepti ile tvlere çıkıp,mitinglere katılıp,vatansevercilik edası ile birbirlerine akbabalar gibi saldırmaları...ölen danıştay üyeside zerre kadar skimde değil..neden skimde değil.
Ülkedeki kadın nüfusunun yüzde 70'nin kapalı olmasını ve bundan rahatsız olmayanların tüm ülke nüfusunun yüzde 95 gibi hayli yüksek bir rakama tekabül etmesini siklemeyip sadece yüzde 5'lik ''elit'' kesmi kendi ideolojileride bunlara paralel olduğu için ülkeyi kaosa sürükleyecek kararlara imza attıkları için...
Kalkıp Tayyip Çıkıp Kamusal Alanlarda hatta alanlara gelirken bile Başörtüsü takmayan yada açık giyinenlerin cezalandırılması için kanunhükmündekararname verirse oda haketmiş olur.Understand? -
Triumph + 988989899 kardeş
A.q duğumun muhalefeti her ne bok olsa bunu hükümete maledip çıkar sağlamak peşinde nasıl olsa seçimler yaklaşıyor.. Bazı arkadaşlarımızda bu dallamaların gazına gelerek saçma salak konuşuyorlar Cehaletlerine veriyorum... Herhangi bi parti taraftarida değilim sadece dişaridan gördüğüm bu!! -
Triumph kusura bakma kardeşim ben o kadar kısa bir mesaj yazdığın için seninde ülkenin durumunu umursamayan vatanının ne hale geldiğini umursamayan gençliğikten olduğunu düşündüm.tekrar kusura bakma.
Toplam Hit: 2792 Toplam Mesaj: 18