folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Darbe Yakışıyor Mu Size Hocam

Darbe Yakışıyor Mu Size Hocam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    elevator bende sana daha tatli su solculariyla , gercek devrimcileri ayirt edemeyecek duzeydesin desem ne olur.Deniz Gezmisi kartpostallardan taniyan bir tatli su solculari nesli var.Ben sana omer aynadan , yusuf aslana , huseyin inandan , sinan cemgile hepsinin mucadelesini anlatayim , hepside benim icin degerlidir.Sen tuttmussun gunumuz tatli su solculari , denizgezmisi kartpostallardan ogrenen , devrimciligi halay cekip turku soylemek sananlarla kiyaslama yapiyorsun daha dogrusu genelleme yapiyorsun.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Konya ilinin muhtelif bir ilçesinde,

Muhtelif bir meslek yüksek okulunun, muhtelif bir bölümünde okuyan; 2 bayan 1 erkek.

Bayanlar tunceli ve denizli doğumlu, erkek urfa doğumlu.

F-Tipi ceza evlerini protesto mitingi sonrası evleri terörle mücadele ekiplerince basılan ve evlerinde apo piçinin posterleri çıkan zatlar.

bu kadar bilgi zannımca yeterli.

Azıcık bilgi daha vereyim bu zaatlar okul içerisinde bazı yasa dışı girişimlerde bulundukları için, muhtelif kişilerce eşşek çinden gelinceye kadar dayak yediler,

Daha doğrusu polis baskınının sabebi de bu. Şimdi o dayak atan dostum rahmetli oldu. Hatay'lı di. :(

+

Allaha şükür googleyede ihtiyacım yok.

AYDIN örneği isterken sizin Aydın olarak lanse ettikleriniz içerisinden di...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bu bilgi yani , cydd pkk lilara burs verdi demek oluyor senin kafanda :D

Peki Erol Manisaliya gelelim.Google hakaret edebilecegin bir bilgi vermedimi yoksa sana Manisali ile ilgili.

*Erol Manisali benim icin yillardir aydin zaten , yillardir kitaplari ve makaleleri benim icin aydinlatici olmustur.Manisali ile kol kola olan herkeste benim icin ayni degerdedir.Yazdiklarina , cizdiklerine ve soylediklerine ozen gosteriri okur inceler anlayacagimi anlarim.2004 ve 2005 te Adanada yaptigi konferanslarada katildim.Ankara da da birkac konferansina denk geldim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------

Bahsettigin ulkede fetolar , sihlar , sehler gibi tehlikeler yok.Daha kendi ulkenin sartlarina gore fikir uretemiyorsun.

yasevyaterket,hoca su pkk li dhpcli burs alan ogrencileri bi gostersenize yahu.Bende yuzlerce binlerce arkadasta burs aliyor buradan ama bugune kadar hic pkk liya burs vermedik.Zaten kimsede ben pkkliyim demez o ayri meselede.Nerede bu pkk li olupta burs alan ogrenciler bizde bilelim yahu !

Verdiğim bilgi yeterli veya değil.

Sen benden bilgi istedin bende ancak bu kadar verebildim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

merak etme Computer wolf , 3. iddianamede de onunla ilgili bilgileri görürüz.

Siz yine herşeyi Ferthullahtan , Hükümetten bilin.Bu ülkede işini yapan Savcılar yok ,herşeyi  hükümet , ya da Fethullah yapıyor.

Bakın Dtp başkanı Ahmet Türk (!) de , Pkk ya yapılan operasyondan sonra Hükümeti suçlamış.Aynen Ergenekon daki darbecilerin yapılam operasyonlardan sonra hükümeti suçlaması gibi.

http://www.haber7.com/haber/20090414/Turk-operasyonda-hukumeti-sucladi.php

DTP Genel Başkanı Ahmet Türk, PKK'ya yönelik 12 ildeki operasyonları ve gözaltıları sert ifadelerle eleştirdi. Türk, "Operasyonlar ve gözaltılar derhal son bulmalı" derken hükümeti suçladı:

DTP Genel Başkanı Ahmet Türk, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması ile ilgili, ''Bu operasyon, seçim sonuçlarına Hükümetin tahammülsüzlüğünün çok açık bir göstergesidir'' dedi.

Pwki devletin polisi , istihbaratı , savcıları ne iş yapıyorlar ?  Ak Partiye kapatma davası açarken Yargı bağımsız  ama sıra Ergenekona , Pkk ya gelince , yargıyı Hükümet yönlendiiryor, oh ne güzel , herkes de yedi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    elevator bende sana daha tatli su solculariyla , gercek devrimcileri ayirt edemeyecek duzeydesin desem ne olur.Deniz Gezmisi kartpostallardan taniyan bir tatli su solculari nesli var.Ben sana omer aynadan , yusuf aslana , huseyin inandan , sinan cemgile hepsinin mucadelesini anlatayim , hepside benim icin degerlidir.Sen tuttmussun gunumuz tatli su solculari , denizgezmisi kartpostallardan ogrenen , devrimciligi halay cekip turku soylemek sananlarla kiyaslama yapiyorsun daha dogrusu genelleme yapiyorsun.
     sorgulamayan gençliğe ve duyduklarına inanan gençliğedir öfkem,araştırmayan solculuğun gerçek anlamını bilmeyen cahilleredir sözüm .. kellesini koltuğa almayanlaradır sözüm.

ayrıca şu an için solcu bir kişilik yok ..

ne baykal ne ecevit ne sezer .. idama giderken böylesine rahatlıkla gidemezlerdi,burası ayrı ...

benim devlete tek kurşun sıkmamış olmam beni masum kılmaz..

sıktırılan kurşunlara ne demeli?

3 ünv li düştü gökten biri sovyetlere biri kübaya biride sana ..sende inandın.

sana bir sır vereyim mi?

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

elevator kendin yaz kendin oyna haci.

@student , buda kilifi iste.Ulan terorist ariyorsan niye bilmem il baskani yardimcilarini falan goz altina aliyorsun ki :) MAdem yetki elinde kaldir dokunulmazliklari dtp li milletvekillierini topla.Onlarda siyah degilmi.Bu kadar sig dusunmeyin yahu...Yani bugun gozaltina aldigin dtp li yoneticiler suclu ama benim meclisimde bagiran adamlar masum :) yerse hadi...madem bu ulkenin cikarlarini savunuyorsun kaldir abicim dokunulmazliklarida herkesten hesabi sorulsun...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

elevator bunu yazdı:

sorgulamayan gençliğe ve duyduklarına inanan gençliğedir öfkem,araştırmayan solculuğun gerçek anlamını bilmeyen cahilleredir sözüm .. kellesini koltuğa almayanlaradır sözüm.

ayrıca şu an için solcu bir kişilik yok ..

ne baykal ne ecevit ne sezer .. idama giderken böylesine rahatlıkla gidemezlerdi,burası ayrı ...

benim devlete tek kurşun sıkmamış olmam beni masum kılmaz..

sıktırılan kurşunlara ne demeli?

3 ünv li düştü gökten biri sovyetlere biri kübaya biride sana ..sende inandın.

sana bir sır vereyim mi?

ne guzel soyluyorsun vatan haini olmak icin illa devlete kursun SIKMIS olmak gerekmez diye.

buna katiliyorsun ama vatan haini kelimesinin genisletip de ucu sana dokununca veryansin ediyorsun.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

@student

ellinci iddanamede hazirlanir ne belgeler cikar gordukce apisip kaliriz.

biraz onceki kilitlenen konuda yazamadim, 

ustte bi tane devletin "cok gizli" belgesi kanal 7 den cikiyor altinda da devletin kayitlarin ait olan hicbir bilgi bulunmayan bir yahoo eposta ekran goruntusu var ve altinda da Turkan Saylan in ismi geciyor

sen buna dayanarak suclayabiliyorsan 

ac bi photoshop veya ac iki tane hotmail gonder birbirinden bu tur yazilar 

istedigini iceri attir. 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

Darbeler dış izinlerle olur.

ne yazıkki ülkemiz dışa bağımlıdır .

bazılara darbeye ol derse olur.

68 kuşağı ölmedikçe,bitmedikçe..siz gençler,halkın içinden gelen gerçek vatanseverler göreve gelmedikçe..

bu ülke aynen hu şekilde ezilmeye devam eder.

başkaları istedi diye sağcılar...

başkaları istedi diye solcular..

başkaları istedi diye şeriatçılar hüküm sürer..

gençlik kandırılır en güçlü ordu bizde...

en akıllı insan bizde..

en olmadık teknloji bizde sanırlar....

buğday ekemiyorsun pancar ekemiyorsun yarak ekemiyorsun kürek ekemiyorsun ..

ne bağımsızlığı bu?

darbeymiş darbenin a.q ..

ha darbe çokmu kötü ? yooo...

darbe hepmi kötüdür ? yooo..

hangi darbe iyidir ?

halk darbesi.

ve bu ülkeye bir halk darbesi lazımdır..

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
Toplam Hit: 6053 Toplam Mesaj: 46