Darbelerden Etkilenmeyen Madde
-
asi27 bunu yazdı
fisko madde olarak geçiyor ve akışkan bir madde içine bıraktığın kabın şeklini alır top şeklinde yap masa ya bırak bir süre sonra bbakmışsın masanın üzerinde düz olmaya başlamış. yada yuvarlayıp tenis topu gibi onıyabilirsin rahat seker. hamur gibi fakat ani tepkilere karşı dirençli dir. polimer yapısıyla ilgili bir düzenleme yapılarak üretilen bir madde... Intruduction to polimer physics diye aratırsan nette kimyasal yapısı hakkında bilgi bulabilrisin...
cemnetinde söylediği gibi kimya okumadık ama yinede araştıracağım hocam bilgiler için teşekkürler
-
aslında bir laboratuvar oluşturup araştırılabilir.. ulan kimyayı sevsem oturur araştırıdım imkanım var da işte sevmiyorum lanet olası dersini dee kendisini de..
-
Realist bunu yazdı
kırmayı denediği yumurtayı en sonunda kırıyor kırılan yerleri sizcede çok keskin değilmi
harbidenla yumurta sanki ortadan bıçakla kesilmiş gibi dümdüz kırıldıktan sonra. güzel tespit +1
-
yaa bu fake mi gerçekmi cidden böyle birşey dünyanın kaderini değiştirir ......
-
Space Putty'ye benziyor. Aşağı yukarı şeklen aynılar, bulunduğu kabın şeklini alır, hızlı bir şekilde ortadan ikiye ayırdığında uzamaz bıçak gibi keser, ama yavaş yavaş çektiğinde akışkan gibi görünür. belki bu biraz daha güçlendirilmiş ve endüstriyel alanda kullanılabilmesi için içeriği farklılaştırılmış olabilir.
-
şu ressam silgilerine benziyor değişik birşeymiş. tarifini gizli tutamazlar işini bilen sağlam bi kimyager analiz yapsa birleşimini kütüğüne kadar öğrenirsin
-
Hiç inandırıcı gelmedi, playdoh ile de çok hızlı vurmayınca aynı sonucu elde edebiliriz diye düşünüyorum. vurduğu kısımlarda sesi açmış olabilr hızlı vuruluyor etkisi yapsın diye
-
macun gibi bir malzeme var. normalde akışkan fakat ani sert bir darbe aldığında hiç şekli bozulmuyor. aşağıdaki youtube linkinde örnekli açıklaması var.
http://www.youtube.com/watch?v=bLiNHqwgWaQ
-
HolyOne bunu yazdı
Hiç inandırıcı gelmedi, playdoh ile de çok hızlı vurmayınca aynı sonucu elde edebiliriz diye düşünüyorum. vurduğu kısımlarda sesi açmış olabilr hızlı vuruluyor etkisi yapsın diye
şeyhim buda farklı bir video http://www.youtube.com/watch?v=vqDe0C4OKbM
internette bununla ilgili pek çok sonuç var
Rebel_Rider in dediği gibi bu şey gerçekse dünyanın kaderi değişir
tahribat ailesi olarak bu işe el atıp araştırsak hiç fena olmayacakarz ederim :)