Darıca Hayvanat Bahçesine Gidiş / Harem-Gezbe Minibüsleri?
-
SnipeTR bunu yazdıotocu bunu yazdı
Harem-Gebze berbat bir hat, inen çıkan belli değil. Varsa ticari aracınla gitmeni öneririm. O yol çekilmez.
ohayooo :)) sıçtım amk...
Ben her sabah ve her akşam gebze ile kadıköy arasında bu hattı kullanıyorum.
Yok hocam harika bir hat, adamı dine yönlendiriyo valla bak yeminle
Fatihalarmı ayetel kursilermi ne bilersen yasin okuyanı biliyorum ben..
Sağda durup dönerciden döner ısmarlayanlar, Sakız alanlar ohooooo tonla amk.
Bide aralarında kapışırlar bunlar gaza ve galyana gelirler o zaman sıçtın demektir. Hatimde indirebilirsin.
İnince 2 rekat şükür namazı kılıyon. Her şey tamam oluyor.
Dediğim gibi cami yerine gebze-harem hattına binin dine dönün.
hahahaha askjndlsda x:D :D:D:D:D:DD:
-
kaygusuz buralardaysa anlatır hocu :R
-
Orası battı sanıyordum. Hangi günler hangi saatler açık hep açıkmı ?
Bu mevsimde gitsek bütün hayvanları görebiliozmu
-
HolyOne bunu yazdı
özellikle hafta sonları hava güneşliyse çok kalabalık oluyor.
-
HolyOne bunu yazdı
Hocu Darıca değil aslında değişmiş yeri falan. Faruk Yalçın Zoo olmuş.
Bugün gördüğüm bazı öne çıkan hayvanlar: KAPLAN!!!, aslan, jaguar, leopar, puma, vaşak, nil timsahı & missii timsahı, piton, 50 çeşit maymun, bi yığın kuş. Bunun yanında işte bildiğimiz at eşek falan da vardı :D Geyik, zebra, ceylan vs. Bunları hep genel isimleriyle söylüyorum. Onun dışında küçük bi akvaryum bölümü var. Sürüngenler bölümü var. Su aygırı görebildik ama cüce su aygırı domuzdan pek büyük değil. Sikimsonik Kurtlar ve tilki çakal da cabası. Mirket vs küçük hayvanlardan da vardı tapir bi de kipabara mı ne unuttum adını onlardan da vardı. :D Baya iyiydi ya ben baya memnun kaldım.
-
mahzal bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Hocu Darıca değil aslında değişmiş yeri falan. Faruk Yalçın Zoo olmuş.
Bugün gördüğüm bazı öne çıkan hayvanlar: KAPLAN!!!, aslan, jaguar, leopar, puma, vaşak, nil timsahı & missii timsahı, piton, 50 çeşit maymun, bi yığın kuş. Bunun yanında işte bildiğimiz at eşek falan da vardı :D Geyik, zebra, ceylan vs. Bunları hep genel isimleriyle söylüyorum. Onun dışında küçük bi akvaryum bölümü var. Sürüngenler bölümü var. Su aygırı görebildik ama cüce su aygırı domuzdan pek büyük değil. Sikimsonik Kurtlar ve tilki çakal da cabası. Mirket vs küçük hayvanlardan da vardı tapir bi de kipabara mı ne unuttum adını onlardan da vardı. :D Baya iyiydi ya ben baya memnun kaldım.
nası değişti hocam ismi değişti o ayrı ama yeri aynı Darıca'da :)
-
Hocam valla bana ilk yeri Kaynarca'da demişlerdi. :D
Benim ilk gidişim. :D Bu arada yorum düşmeyi unutmuşum:
Harem'den bindim minibüse, Çayırova'da indim. 15'er dakka arayla heralde 6-7 kişiye sordum ki bu 6 - 7 kişiden HİÇBİRİ AYNI ANDA MİNİBÜSTE BULUNMUYORDU!! Minibüs heralde bi 3-4 defa tam tayfa değişti. En son inerken lisesi iki arkadaş vardı yanımda üniformalarıyla. Dedim bunlar bilir, sordum. 5 Dakka falan var dediler, derin bir oh çekince "Nerden bindin?" diye sorma ihtiyacı hissetmiş olmalılar. Harem dedim. Ben harem diyince geçen diyalogları yazmıyorum. ( :( ) İnerken "Gözün aydın." demeyi de unutmadılar. :/
Mantıklı olan şudur: Kadıköyden metroya binip, Kartal'da metrodan inip, çıkıp aynı minibüse binmek. Tahminimce bi yarım saat kazanıyoruz o şekilde. :/1.5 ay sonra falan aslan yavrularını çıkarcaklarmış bu arada gitmek isteyenlere duyurulur. :D
Şimdi giderseniz sadece erkek aslanı görebilirsiniz. Dişiyle beraber yavrular dışarı çıkarılmıyolarmış şimdilik.