Dark Evo Nasıl Bir Telefondur?
-
RETRET bunu yazdı
verdim siparişi götüme 520 lira girdi, gelince burada bir kritik yaparız artık.
ah be abim hayatının hatasını yaptın geçmiş olsun
-
Atakan bunu yazdıRETRET bunu yazdı
Param olunca note4 alırım :)
Çin malı telefonlara laf attım elimde kore malı ne varsa gitti, tablet, telefon :D
günah çıkarıyorum.
-
RETRET bunu yazdıAtakan bunu yazdıRETRET bunu yazdı
Çin malı telefonlara laf attım elimde kore malı ne varsa gitti, tablet, telefon :D
günah çıkarıyorum.
tamamda abi 50 tl verip aynı paraya 2 gb ram li telefon alacaktın martta lopipop geliyor 2 haftada bir iyileştirme güncellemeleri geliyor zenfone iyidir. ces 2015 zenfone2 ler tanıtılacak bakalım neyse abi hayırlı olsun
-
Atakan bunu yazdıRETRET bunu yazdıAtakan bunu yazdıRETRET bunu yazdı
günah çıkarıyorum.
tamamda abi 50 tl verip aynı paraya 2 gb ram li telefon alacaktın martta lopipop geliyor 2 haftada bir iyileştirme güncellemeleri geliyor zenfone iyidir. ces 2015 zenfone2 ler tanıtılacak bakalım neyse abi hayırlı olsun
bir daha küçük ekran kullanamam, remote desktop kullanamıyorum küçük ekranlı telefonda :D navigasyonda da çok iyi oluyor. zaten şunu farkettim, cihaz çok iyi olunca insan doyumsuz oluyor note3 benim hayvansı kullanımıma karşı bir kere bile kasmadı, kıymetini anlamış olurum haha :D
-
Nokia Lumia 1320'de 600 liraya düşmüş bu arada.
-
Mustafa bunu yazdı
Nokia Lumia 1320'de 600 liraya düşmüş bu arada.
telefonu aldım pili taktım çalışmadı :D
8 saat şarj edin dediler oha dedim amk. neyse biraz şarj oldu fakat şarja takmadan açılmıyor şarj şu anda yüzde 80 görünüyor.
ekran gerçekten iyi note3 den bu boka geçince bile çok yadırgamadım yani o kadar iyi ekranı var.
biraz şarj olsun buraya madde madde ekleyeceğim... en son da resim eklerim vakit bulunca.
edit1:a . ikonlar eşşek kadar, fakat ekran gerçekten hayvanlar gibi kaliteli, note3 deki gibi ekrana 30 ikon sığdıramıyoruz 15 ikon sığıyorsa öpün başınızın üstüne koyun.
b. foto kalitesi 8mp bir makineye göre normal, çektiği resmi koyacağım daha sonra.c. cihaz hızlı değil fakat yavaş da değil gmdiscovery1 den birazcık daha hızlı. oyunlarda note3 veya s5 akıcılığı kesinlikle beklemeyin hissediliyor.
d. arka kapağı vinçle açıp kapatıyorsunuz hayvan gibi sert yapmışlar.
e. malzeme kalitesi iyi
f. ekranı film kaplı geliyor yanında yedek ekran filmi veriliyor
f. akıllı tuş hediyeli geldi (orospu çocukları eskiden flip cover kapak veriyormuş şimdi onu kutudan çıkarıp bunu ilave etmişler) kapağı haricen 100 küsür liraya dayıyorlarmış.
f. telefonu kapatmayın açılmayabiliyor :D
devamı gelecek.
RETRET tarafından 23/Ara/14 16:12 tarihinde düzenlenmiştir -
bekliyoruz^^