Dark Tranquillity - We Are The Void (2010)
-
şu sıralar hiç takip edemediğim eski favori gruplarımdan dt :| indirimde tekrardan sarmaya başlayım .. kesin kaliteyi bozmamışlardır
-
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------
epigonion bunu yazdı:
geçtiğimiz aydı sanırım geleceklerdi ne güzel ama unirock sağolsun batırdı işi. neymiş efendim yeterli bilet satılmamış... bilmem kaç yüz insan biletini almış konseri bekliyordu ki ben de bunlardan biriydim. konsere son 24 saat kala iptalini açıklamaları da ayrı bir durum oldu zaten. dt'de üzülmüş duruma. daha da gelmezler sanırım.
neyse sıkı albüm.
-----------------------------Olay bilet satamama değildi, unirock denen sikindirik kuruluşun tabiri caizse 2 eliyle 1 s*ki (organizasyonu) doğrultamaması idi.
Ok? Ryuzaki
Bak şimdi, sinir dolmuşsun sen taşıyorsun da olay öyle olmadı. Üstelik iki eliyle bi s*ki doğrultamayan unirock geçtiğimiz sene paradise lost, rotting christ, arch enemy, amon amarth efendime söyliyim LA guns gibi grupları getirdi. bu kadar da üstüne gitmeye gerek yok hani.
L. -
Çok sağol süper oldu bu=)
-
Unirock ve skindirk organizasyon ? Afedersinizde saçmaladınız, unirock'ın bu zamana kadar yaptıklarını kaç organizasyon yapabildi ya. Ne adamsınız varya. Zaten DT grubu bu durumu pek te fazla önemsemediğini, Türkiyeyi sevdiğini ve bu turne işini bir daha kesinlikle yapacaklarını söylediler. Kimseyi suçladıkları yok, satılan bilet sayısı gerçekten azdı çünkü. AC/DC grubuda bu zamana kadar Türkiyeye bu sorundan dolayı gelmedi zaten. 2000 yılındaki rezillik yaptığımız Motorhead faciasınıda bilenler vardır belki aranızda.
Dipnot: Lamb of God bu yaz unirock'a gelebilir.
-
Lamb of god ne ki? heaven shall burn gelecek asıl. -
epigonion bunu yazdı:
gkhn759 bunu yazdı:
epigonion bunu yazdı:
geçtiğimiz aydı sanırım geleceklerdi ne güzel ama unirock sağolsun batırdı işi. neymiş efendim yeterli bilet satılmamış... bilmem kaç yüz insan biletini almış konseri bekliyordu ki ben de bunlardan biriydim. konsere son 24 saat kala iptalini açıklamaları da ayrı bir durum oldu zaten. dt'de üzülmüş duruma. daha da gelmezler sanırım.
neyse sıkı albüm.
-----------------------------Olay bilet satamama değildi, unirock denen sikindirik kuruluşun tabiri caizse 2 eliyle 1 s*ki (organizasyonu) doğrultamaması idi.
Ok? Ryuzaki
Bak şimdi, sinir dolmuşsun sen taşıyorsun da olay öyle olmadı. Üstelik iki eliyle bi s*ki doğrultamayan unirock geçtiğimiz sene paradise lost, rotting christ, arch enemy, amon amarth efendime söyliyim LA guns gibi grupları getirdi. bu kadar da üstüne gitmeye gerek yok hani.
L.
-----------------------------Ryuzaki ye duyduğum gıcığı sana da hissettim sanki bir an. Aynı tarz ukalalık mı desem.. Neyse, umarım sonunuz aynı olmaz.
G.