Darksiders Yardım
-
2.oyun gelicek sanırım çünkü sonu o şekil bitiyor ama daha resmi bir duyuru yok bildiğim kadarıyla.
oyun ortasında başlıyor bana gore atı aldıktan sonra daha bi zevkli oluyor.
-
kapıya gıdıp e ye bas bende 2 gun dolanmıştım aynı yerde yaratıgın yanına yaklastıgında cıkıyo ya hanı ordaki buyuk bınanın kapısına gıt e ye bas :d
-
takıldıgın yerde bak buraya sen daha basında takılmıssın :p
http://www.videogamesblogger.com/2010/01/12/darksiders-walkthrough-video-guide-xbox-360-ps3.htm
-
Beyler sizce gideri var mı walktrough gibi partlar halinde piyasaki tüm oyunların geçişlerini kaliteli şekilde seslendirsek :) Aklımda bole bı proje var darksiderstan berı
-
Oyunun daha 50 de 1'ini bitirmeden takılmışsın hocam :d Kolaygelesana :D
-
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------
Beyler sizce gideri var mı walktrough gibi partlar halinde piyasaki tüm oyunların geçişlerini kaliteli şekilde seslendirsek :) Aklımda bole bı proje var darksiderstan berı
-----------------------------olabilir aslında ama oyunlar artık film gibi , darksiders gibi oyunlar olursa yapabilirsin
cod serisi mesela çok gereksiz olurdu :)
-
o dumanli abiye bi soruverseydin(=
-
Zaten RPG oyunlar ıcın dusunmustum. Ama sahsen ıngılızce yokken coddanda bırsey anlamıyodum :D bamgum vur gıtsın aslında hıkayesı gayet cekıcıymıs :D Neydı o rus herıf vardı adını unuttum ama aslında yoktu fln :D
-
Şimdide burda takıldım :s
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------
Şimdide burda takıldım :s
-----------------------------sağınla solundaki o duwarda asılı yanan zımbırtılara elındekı pıcakla wurdurucaksın sonra yukardanmı ne bısı duscektı tam hatırlamıom ama bundan sonrasıda bıraz sıkıntılı bı yerden halatla atlıyon fılan karışık mewzu ya :d