folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Darp Raporlu Olay Hakkında Merak Ettiklerim

Darp Raporlu Olay Hakkında Merak Ettiklerim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Merhabalar,

3 akşam önce istemeye istemeye babamla birlikte amcam ıufaladık biraz olayı kısaca özetliyorum ;

akşam 22.30 gibi annem aradı amcanı dövmüşler galiba baban peşine gitti bi bak diye, ben o saatlerde şirketteydim,
    bizim piç amcanın çalıştıgı yerle bizim şirket arka arkaya, bende o saatte maç izliyodum güvenlik kulubesinde,
    sokağa çıktıgımda ambulansı gördüm ve koşmaya başladım, şirkettekilerde peşimden geldi, piç amca çalıştıgı yerin önünde yatıyodu, çok sarhoştu 
    ve ambulansa binmek istemiyodu sağa sola küfür edip tekme atıyodu, 5-6 kişi zorla bindirdik.

Babam ambulansta, ben arabayla peşlerinden hastaneye gittik, hastanede çok sayıda kişi etrafa küfür etmelere,doktorlara sıkıntı yapmasına şahit
    oldu, derken zorla sakinleştirici yaptık, ama bizim piçi sakinleştiremedi hastaneden kaçtı ve dışarı çıktıgında bayıldı, bu süre içinde hep ağlıyodu, bana ben sana amcalık yapamadım vs vs sözler etti sarıldı öptü filan, yalvar yakar arabaya tekrar bindirdiğimizde saat 01.30'u bulmuştu, çalıştıgı yere geri getirdik, zaten evi yok orda kalıyo piç, arabada uyudu iş yerine geldik arabadan indi ve bize küfür edip bağırmaya başladı, bu kısıma kadar pek birşey yapmadık ne babam ne de ben, sadece hastanede biraz patakladık rahat durmadıgı için ama büyütülcek birşey değildi, bu piç koşmaya başladı bi sağa bi sola ben gidip tuttum amca yapma böyle dur yatıralım seni filan gibilerinden..

Babam artık sinirlenmişti tutup yere yatırdı piçi, banada arabayı getir bunu eve götürelim filan derken piç, babama hadi vur filan dedi,
    o sıra babamın kayışı koptu buna ardı ardına tekme attı telefonu cebinden düştü ve telefonunu parçaladı, tam hadi siktir et gidelim derken piç babama vurdu, babama vurunca benimde kafam attı o ara ne yaptıgımı pek hatırlamıyorum cinnet geçirdim sanırım 4 saattir sarhoş bi adamla uğraş kalksın babaya vursun, neyse ben biraz sinirimi aldım bu sırada piç yakındaki benzin istasyonuna koşmaya başladı, biz eve dönerken petrolün önünden geçerken içeriden iki adamla çıkıp bunlar beni dövdü filan dedi, ben o ara arabadan indim ve bunun üstüne koşup gözüne yumruk attım, o iki adam bizi ayırdı, sonra sinirden bunu arabaya sokup götürmek istedik, adamlar vermedi onlarla tartıştık biraz eve gittik telefon çaldı karakoldan ifade vermemiz için çağırdılar.

Sabah babamla gidip öyle bi olayın olmadıgını, bizim bütün iyi niyetimize rağmen onun bize saldırdıgını bizimde dokunmadıgımızı belirten ifade verdik,
    uzlaşma istedik, kendiside gidip darp raporu almış, sol kolunda kırık, ve yüzünde bazı bölgelerde darp izi varmış..

Araya birilerini soktuk savcılıga giderse çözülücegini şuan beklemede oldugunu söylediler, biriside devleti oyalamaktan adam başı 3 bin tl iteleyebilirler dedi kafam karıştı hacılar nolur şindik ? 

Piçin sabıka dosyası kabarık, taksirle 2 adamı öldürmekten içeride yattı olay akşamıda 150 promil alkollü çıktı..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

hepsini okudum.kaç yasında bu

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek
    Smirnoff bunu yazdı

Merhabalar,

3 akşam önce istemeye istemeye babamla birlikte amcam ıufaladık biraz olayı kısaca özetliyorum ;

akşam 22.30 gibi annem aradı amcanı dövmüşler galiba baban peşine gitti bi bak diye, ben o saatlerde şirketteydim,
    bizim piç amcanın çalıştıgı yerle bizim şirket arka arkaya, bende o saatte maç izliyodum güvenlik kulubesinde,
    sokağa çıktıgımda ambulansı gördüm ve koşmaya başladım, şirkettekilerde peşimden geldi, piç amca çalıştıgı yerin önünde yatıyodu, çok sarhoştu 
    ve ambulansa binmek istemiyodu sağa sola küfür edip tekme atıyodu, 5-6 kişi zorla bindirdik.

Babam ambulansta, ben arabayla peşlerinden hastaneye gittik, hastanede çok sayıda kişi etrafa küfür etmelere,doktorlara sıkıntı yapmasına şahit
    oldu, derken zorla sakinleştirici yaptık, ama bizim piçi sakinleştiremedi hastaneden kaçtı ve dışarı çıktıgında bayıldı, bu süre içinde hep ağlıyodu, bana ben sana amcalık yapamadım vs vs sözler etti sarıldı öptü filan, yalvar yakar arabaya tekrar bindirdiğimizde saat 01.30'u bulmuştu, çalıştıgı yere geri getirdik, zaten evi yok orda kalıyo piç, arabada uyudu iş yerine geldik arabadan indi ve bize küfür edip bağırmaya başladı, bu kısıma kadar pek birşey yapmadık ne babam ne de ben, sadece hastanede biraz patakladık rahat durmadıgı için ama büyütülcek birşey değildi, bu piç koşmaya başladı bi sağa bi sola ben gidip tuttum amca yapma böyle dur yatıralım seni filan gibilerinden..

Babam artık sinirlenmişti tutup yere yatırdı piçi, banada arabayı getir bunu eve götürelim filan derken piç, babama hadi vur filan dedi,
    o sıra babamın kayışı koptu buna ardı ardına tekme attı telefonu cebinden düştü ve telefonunu parçaladı, tam hadi siktir et gidelim derken piç babama vurdu, babama vurunca benimde kafam attı o ara ne yaptıgımı pek hatırlamıyorum cinnet geçirdim sanırım 4 saattir sarhoş bi adamla uğraş kalksın babaya vursun, neyse ben biraz sinirimi aldım bu sırada piç yakındaki benzin istasyonuna koşmaya başladı, biz eve dönerken petrolün önünden geçerken içeriden iki adamla çıkıp bunlar beni dövdü filan dedi, ben o ara arabadan indim ve bunun üstüne koşup gözüne yumruk attım, o iki adam bizi ayırdı, sonra sinirden bunu arabaya sokup götürmek istedik, adamlar vermedi onlarla tartıştık biraz eve gittik telefon çaldı karakoldan ifade vermemiz için çağırdılar.

Sabah babamla gidip öyle bi olayın olmadıgını, bizim bütün iyi niyetimize rağmen onun bize saldırdıgını bizimde dokunmadıgımızı belirten ifade verdik,
    uzlaşma istedik, kendiside gidip darp raporu almış, sol kolunda kırık, ve yüzünde bazı bölgelerde darp izi varmış..

Araya birilerini soktuk savcılıga giderse çözülücegini şuan beklemede oldugunu söylediler, biriside devleti oyalamaktan adam başı 3 bin tl iteleyebilirler dedi kafam karıştı hacılar nolur şindik ? 

Piçin sabıka dosyası kabarık, taksirle 2 adamı öldürmekten içeride yattı olay akşamıda 150 promil alkollü çıktı..

ifade verdinizmi şahitlerde varmı? vermişmi ifade?

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Amca 35 filan yaşında, ev yaptık tefeciye kaptırdı, dükkan açtık dükkanın anasını sikti bela bi tip.

Şahidi yok şuan mahkemeye kadar petroldekileri baglayabilir, onunda takibini yaptırıyoruz, petroldekileri şahitlik etmiycek şekilde ayarlattık.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

o zaman Amcanın sarhoş olduğunu Babana saldırdığı kısma kadar olan bölümü anlatın.. Biz vurmadık dövmedik sarhoştu hastanede olay çıkardı biz sadece sakinleştirip eve götürmeye çalıştık.. daha sonra bize sataşmaya başladı kaçtı etti falan bizde bıraktık eve gittik deyin sonrada şikayet etmiş polise  bizim olaydan haberimiz yok polisler ifade için çağırınca öğrendik. olanlar bunlar hastane kayıtları heps mevcut falan deyin.

Edit : Ne sebeple olursa olsun vurduk demeyin. Savunuyorduk vurduk falanda demeyin... Kesinlikle biz vurmadık aksine yardım ediyorduk deyin.

blackmir tarafından 18/Kas/12 00:36 tarihinde düzenlenmiştir

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam gece hangi hastaneye gittiyseniz oradan amcanızı getirdiğinize dair belge alın. Hastanede amcanızla ilgilenen doktor ve hemşirelerden de amcanızın o gece çok saldırgan olduğuna dair ifade vermesini rica edin, hastane polisine ifade verse muhtemelen işe yarar.

Ayrıca amcanızın sabıkası kabarık olduğundan savcılığın bu işin üzerinde çok duracağını da düşünmüyorum. Ayrıca devlet memurunu gereksiz yere oyalama suçundan alınabilecek maddi ceza ise size yazılmaması lazım bence. Sonuçta polise suç duyurusunda bulunan amcanızdır, polisi meşgul eden kişi yine kendi şahsıdır diye düşünüyorum. Ancak yine de sarhoş halde iken ikiye tek dalmışsınız, savcılık bunu da göze alır diye düşünüyorum ama ne sonuç çıkar çok bir fikrim yok. Hukukçulara sormak lazım :)

Siz ilk söylediğimi yapmaya çalışın, en azından elinizde tahrik suçunu kanıtlayabilecek ifadeler olur. Ama doktor ve hemşireleri nasıl bulursunuz ve nasıl ikna edersiniz, o kadarını bilemedim :) Siz yapamasanız bile savcıya söyleyin, o gerekli ifadeleri alınacak kişileri de bulabilir isterse :)

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Hocam gece hangi hastaneye gittiyseniz oradan amcanızı getirdiğinize dair belge alın. Hastanede amcanızla ilgilenen doktor ve hemşirelerden de amcanızın o gece çok saldırgan olduğuna dair ifade vermesini rica edin, hastane polisine ifade verse muhtemelen işe yarar.

Ayrıca amcanızın sabıkası kabarık olduğundan savcılığın bu işin üzerinde çok duracağını da düşünmüyorum. Ayrıca devlet memurunu gereksiz yere oyalama suçundan alınabilecek maddi ceza ise size yazılmaması lazım bence. Sonuçta polise suç duyurusunda bulunan amcanızdır, polisi meşgul eden kişi yine kendi şahsıdır diye düşünüyorum. Ancak yine de sarhoş halde iken ikiye tek dalmışsınız, savcılık bunu da göze alır diye düşünüyorum ama ne sonuç çıkar çok bir fikrim yok. Hukukçulara sormak lazım :)

Siz ilk söylediğimi yapmaya çalışın, en azından elinizde tahrik suçunu kanıtlayabilecek ifadeler olur. Ama doktor ve hemşireleri nasıl bulursunuz ve nasıl ikna edersiniz, o kadarını bilemedim :) Siz yapamasanız bile savcıya söyleyin, o gerekli ifadeleri alınacak kişileri de bulabilir isterse :)

Hocam daldıgımıza dair bi delil yok, ben ifademde gittiğimizde üstü başı yırtılmış paramparça olmuş vaziyette yatıyodu dedim zaten..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

petrol ofisinin güvenlik kamerası yok mu oradan inceleme başlatılır.

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı

petrol ofisinin güvenlik kamerası yok mu oradan inceleme başlatılır.

O kadar uğraşırlarmı hocam, yani sabıkası kabarık ve 150 promil alkollü birinden bahsediyoruz.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Smirnoff bunu yazdı

Merhabalar,

Böyle birisi ile neden iletişim halinde kalıyorsunuz bırakın ne hali varsa görsün, uğraşırsanız böyle pisliği sıçrar, en iyisi bu durumu ile getirip bize çattı bizde karşılık verdik deyip bi kaç şahit ayarlayıp işi mahkeyeme taşımak ve böyle ifade vermek, ayrıca tekrardan bir suç duyurusunda bulunun savcılığa bizi tevdit etti mesaj gönderdi diye, kısacası siz uğraşmayın uzak durun gerkeni devlet yapsın,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek

Herif alkollüymüş bişey olmaz verdiği ifade geçersiz sayılır.

.
Toplam Hit: 1970 Toplam Mesaj: 14