Darp Raporu
-
Arkadaşlar merhaba,
İş yerinde bu sabah 4 v 1 kavga ettim. 4 kişi saldırdı. Şimdi bu ibneleri darp raporu alıp şikayet etmeyi düşünüyorum ama bitanesinin fena haşatı çıktı.
Bende burnuma tekme ve sağ gözüme yumruk yedim fazla bişiyim yok çizikler falan var.
Dün iş yerinde tartışma oldu. Adamla laf dalaşına girdik adam yedirememiş sabah gelip saldırdı.
Darp raporu alsam mı diye düşüyorum ama şimdi şahit mahit isterlerse kimse yanaşmaz diye düşünüyorum çünkü işinden olabilirler ayrıca karşı tarafta o saldıranları yalancı şahit diye kullanır büyük ihtimal.
Prosedür nedir arkadaşlar bilgi verirseniz sevinicem
Edit;
Bu ibneler rahat durmaz. 2 kişiye kadar bunları gözüm yiyorda 3 veya üstü yediremedim :D
Alternatif olarak kavga dışında ne yapılabilir ?
-
işi bırakabilirsin ?
-
polise bilgi ver. durumu anlat.
-
3 kişi giriyorlar birde ne şerefsizler varya bide delikanlının allahıyız modundadır bu tipler
Bence git şikayet et
-
Yalancı şahit olabilecek kişilerden de şikayetçi olduğun zaman,şahitlik yapamıyorlar diye biliyorum hocam..Zamanında benim şahitliğimi engellemek için benden şikayetçi olmuştu adamın biri,tehdit etti diye söylemiş polislere
-
la salla polisi istanbuldaysan gelim diğerlerini de haşat edelim :D
-
Darp raporu al , karşı taraftan birinin haşat olduğunu yazmışsın ; 3 kişi saldırdı kendimi savunmak zorunda kaldım dersin. O anda korktuğunu ve panikk halinde ne yaptığımı bilmiyordum falan dersin. Şahit konusunda da 3 kişi olduklarına bile şahitlik ederse biri otomatikmen sen mağdur durumunda olursun..
-
bu işler pis işler..
git polise olayı anlat.
-
Önde hastanaye gidiyorsun, muayene oluyorsun.
Sana soruyorlar neden böle oldun sende kavga ettim diyorsun. Hemşire hemen polisi çağırıyor ve darp raporunu kendine göre anlatıyorsun onlar yazıyor.
Şikayetçi olup olmadığınıda beyan ediyorsun.
Bu şekilde çalışamam doktor bey yad hanım diyorsun, bana rapor verin bir kaç gün işe gitmiyim diyorsun.
Yatıyor aşşa tatilini yapıyorsun. Bu konu için patrona bilgi veriyorsun.
Gerekirse işten atılsınlar. Madem götüne güveniyorlar kavga etmeyecekler.
-
Hastaneye gittim raporu aldım bugün.
Polise anlattım durumu. Yalancı şahitlik durumunuda anlattım.
1 gün rapor aldım. Zaten burnuma tekme yemiştim ondan korkuyodum bişi yokmuş.
İş yerinde de soruşturma açılmış. Sanırım iş yerinde de polise şikayet mi ne olmuş. Pazartesi günü çağırdılar. Gidicez bakalım neler olucak.
-
bencede polis'i karıştırma , istanbuldaysan bir kaç kişi gelelim.