Databaseden Textfield"A
-
InFlames bunu yazdı:
-----------------------------Bir şey daha..:)
Şimdi aramayı yaptım ama tam olmadı isme ve soyisme göre bir arama olacak bu eğer yazdığım isim ve soyisim dogruysa kayıtları getiriyorum
ama hep ilk baştaki kayıt geliyor bunun nedeni nedir ?
-----------------------------strAranan = request.querystring("aranan")
if strAranan = "" then
response.write "arama şeysi girin :)"
else
set bak = server.createobject("adodb.recordset")
bak.open "select * from tablomuz where isim like '%"&strAranan&"%' or soyisim like '%"&strAranan&"%' ", VERİTABANI SOYKASI, 1 ,3
if bak.eof or bak.bof then
response.write "aradğın şey bulunamadı"
else
do while not bak.eof
response.write "İsim: "&bak("isim")&", Soyisim: "&bak("soyisim")&""
bak.movenext
loop
end if
end if
-
Benimki biraz daha farklı İsim ve soyisimi yazıyoruz ve adamın bize yaklaşık 20-30 tane bilgisini getirecek.
Bunları sadece isim ve soyisimden bulucak. İsim ve soyismi yazdığımda ne olursa olsun db de kayıtlı ilk kişinin bilgileri geliyor.
movenext yazdığımda mesela ahmet keser i aratsam bile 2. kişinin bilgileri geliyor.
Kod olarak seninkiyle aynı ontedi.Uğraştığın içinde çok sağol ya valla
-
InFlames bunu yazdı:
-----------------------------Benimki biraz daha farklı İsim ve soyisimi yazıyoruz ve adamın bize yaklaşık 20-30 tane bilgisini getirecek.
Bunları sadece isim ve soyisimden bulucak. İsim ve soyismi yazdığımda ne olursa olsun db de kayıtlı ilk kişinin bilgileri geliyor.
movenext yazdığımda mesela ahmet keser i aratsam bile 2. kişinin bilgileri geliyor.
-----------------------------Kendine ait olan yerleri mi getirsin istiyorsun?
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------
InFlames bunu yazdı:
-----------------------------Benimki biraz daha farklı İsim ve soyisimi yazıyoruz ve adamın bize yaklaşık 20-30 tane bilgisini getirecek.
-----------------------------Kendine ait olan yerleri mi getirsin istiyorsun?
-----------------------------Evet..Mesela aramaya Kamil Koç yazdım Kamil Koç'un tüm bilgilerini bana getirmesini istiyorum..Getirdim bütün kayıtlatı ama Doğru olarak ne isim yazarsam yazayım bana sadece ilk kayıtlı olanınkini getiriyor..
-
Bunu nasıl çözebilirim bilen yokmu =( Yarına bitirmem lazım çok acil :S