Datron
-
yaw hee vatan çok kaliteli öyle kaliteli ki geçen laptop aldım sözde servis teslim etti bana amk orda herşey normal dediler güvenle kullanabilirsiniz dediler daha hiç kullanmadan servise verdim 4 gün serviste bekledi haa arızası mı şarj cihazının içinden çıkan bi tel varya o yoktu şarj cihazı şarj etmiyodu açılışta hata alıyodum neyse yapıldı verildi bunun yanında bi dünya download linki yetmiyo bi dünya download edilmiş video vs yanında hedaye verdiler gerekçeleri deneme oldu hatta tolga.kar@windowslive.com diye bi zibidi mesenger yüklemişşş logları vardı elemanın.. ee şimdi kimmiş güvenilir kaliteli firma adamlara attığım maile cevap bile vermediler..
bence git makinayı kafalarına fırlat tekrar monte etsinler gün içinde ellerinden kağıt al zaten 30 gün içinde yapamazlarsa yerine yenisini vermek yada para iadesi yapmak zorundalar ama kesinlikle götür kardeş hatta oluyosa servis süresini de gıcıklığına garantiye eklet.. :|
-
Bişey ispat edemezsin, sen söktün vidaları kaybettin derler...
Eğer vida bulmak istiyorsan alttan alman lazım anlayacağın :)
20 gün önceki laptopun altında vida yok dersen, TC içindeki hiç bi bilgisayarcı sana inanmaz :)
-
email çektım ufotek dediler getirin yada numara vermişler gesınler cihazınızı evden alsınlar servıse gitmesi için