Dava Açma (Nasıl)
-
Arkadaşlar kardeşimin yaşı 17, onun adına okuldaki bir hocaya dava açmak istiyorum, anne ya da baba olması şart mı, dava açmak için hangi mahkemeye ne tür bir dilekçe yollamamız gerekir, hukukçu arkadaşlar yazarsa sevinirirm..
-
17 yaşında biri açamaz ana baba olmadan ek olarak sen açmıyosun avukat açıyo avukata vekalet vercen gerisini o halletcek
-
griffin bunu yazdı:
-----------------------------
17 yaşında biri açamaz ana baba olmadan ek olarak sen açmıyosun avukat açıyo avukata vekalet vercen gerisini o halletcek
-----------------------------Hacı avukata vekaleti anne baba verebiliyo dimi, bide saçma deilmi avukat olmadan dava açamama olayı, bence açılıyordur da kimse ilgilenmiyodur.
-
sende açabilirsin. avukat mecburi değil. ama sıfır bilgiyle dava, takip, usül vs..öğrenene kadar css, php, mysql öğrenirsin:) avukat bul yada adli yardım bürosuna git. bakırköy yada beyoğlunda. fakirlere avukat veriyorlar. fakirsen fakirlik kağıdını alıp git.
-
AMpul bunu yazdı:
Arkadaşlar kardeşimin yaşı 17, onun adına okuldaki bir hocaya dava açmak istiyorum, anne ya da baba olması şart mı, dava açmak için hangi mahkemeye ne tür bir dilekçe yollamamız gerekir, hukukçu arkadaşlar yazarsa sevinirirm..
Gidip dövelim diyeceğim ama Öğretmende dövülmezki be kardeşim. -
hocanın ceza alması için savcılığa mı başvurmak istiyosunuz yoksa tazminat falan için hukuk davası mı açacaksın ?
-
dünyada en gıçık oldugum insan ögretmen olanlar alayını doğruyasım geliyor
-
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------öhöm!öhhöm!
-
dayak mı var hocam : )
hocanın öğrenciye vurması 750 TL
gidin siz hocaya 500'e kapatalım de :))
-
kivanc bunu yazdı:
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------öhöm!öhhöm!
Öğretmen geldi kaçın -
edit. yanlış anlamışım.
uykummu geldi ne !?