folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Davet Ederlerse,Katılırız...

Davet Ederlerse,Katılırız...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtmad
    tbtmad's avatar
    Erkek
    Türkiye kendine yeter Ama AB ye girersek çok şey degişir.Sattığımız her mal rahat alıcı bulur değerlenir.

Kod yazmakla adam olunmaz:D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karem
    karem's avatar
    Erkek
    Nerdennnnnnnn nereye

NE-NEDEN-NİÇİN
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Merdini
    Merdini's avatar
    Erkek

işte  bu diyorumm başka  bi şey demiyorummm

İmza Tine
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lethe01
    lethe01's avatar
    Erkek
    CaNNi bunu yazdı:
    -----------------------------
    demodor bunu yazdı:
    kapak olsun akepeye
    olsun babacan
    mantığınızı develer çüksün.  ab ye girmek akepe nin fikri dimi!!??!!   40-45 yıl öncesinden başvuru yapılmadı dimi?!!! 2. dünya savaşını da akepe çıkardı a.q.. hatta isa yı çarmığa akepe gerdi...  mantığınıza hayranım!!!

bknz: http://www.ilkimwebtasarim.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kapo
    Kapo's avatar
    Erkek

Şimdi mürid kardeşler, bırakın birbirinizle atışmayı. Ben size pembe bir tablo çizeyim. Yıl 2029 (toplam 13 ediyor ya taktım ben bu yıla). Kapo kardeşiniz devletin başına geçiyor oyların %70'ini almış. Kurban bayramına denk gelen AB toplantısına gidiyor(hala bizi alacaklar), çıkıyor kürsüye. İngilizce metni orada yırtıyor, ceketi çıkartıyor, Türkçe konuşmaya başlıyor ve diyor ki;

- Yarın sabah oturumuna kadar vaktiniz var, ya bizi AB'ye aldığınızı deklere edersiniz, yada bugüne kadar AB ile yaptığımız tüm antlaşmaları tek taraflı fesh ederiz. Ayrıca ben şimdi ülkeme dönüyorum benim adıma burada tek yetkili Dış İşleri Bakanımdır.

Oradan atla uçağa doğru Rusya'ya. Toplantıya, Rusya-Çin-İran ve Türk Cumhuriyetleri ile Asya birliği kurmaya. Ertesi gün AB'den açıklama:

Senaryo 1: Almıyoruz kardeşim. Cevap, bizde herşeyi fesh ettik ve Asya birliği kurduk.

Senaryo 2: Tamam sizi kabul ediyoruz. Cevap, şimdide biz istemiyoruz aq, Asyalıyız biz.

Tabii bu işleri yapmadan genel kurmayla falan ilişkilerin süper iyi olması gerekir. Zira havada benim uçağı düşürmesinler :):):):)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek
    Asi bunu yazdı:

Başlığı görür görmez Atatürk geldi aklıma baktım düşündüğüm gibi çıktı sanırım geçen yıl okumuştum yazıyı evdede arşivime ekledim yazının asıl metnini buradan okuyabilirsiniz

http://odul2007.tpe.gov.tr/portal/duyurular/icimizdenataturk.pdf

Çok iyi çok, hayran kaldım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

sağol bende bilmiyodum bu olayı... 

bunun gibi bişey londra konferansındada olmuştu galiba bizim tarihçi anlattı geçen gün..

londra konferansına istanbul hükümetini çağıran itilaf devletleri TBMM yide istanbul hükümetinin aracılığıyla davet etti ama Atatürk bunu kabul etmeyerek kendileri davet ederlerse geliriz dedi ve itilaf devletleride italyayı araya sokarak TBMM yi davet etti ve o toplantıda istanbul hükümeti temsilcisi söz aldığında benim milletimin gerçek temsilcisi TBMMdir diyerek sözü Meclis temsilcisine bıraktı ve istanbul hükümetiyle TBMMyi birbirine düşürmeye çalışan itilaf devletlerinin hayalleri suya düşmüş oldu Türkün gücüde bi kere daha görlmüş oldu ;)

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    Kapo bunu yazdı:

Şimdi mürid kardeşler, bırakın birbirinizle atışmayı. Ben size pembe bir tablo çizeyim. Yıl 2029 (toplam 13 ediyor ya taktım ben bu yıla). Kapo kardeşiniz devletin başına geçiyor oyların %70'ini almış. Kurban bayramına denk gelen AB toplantısına gidiyor(hala bizi alacaklar), çıkıyor kürsüye. İngilizce metni orada yırtıyor, ceketi çıkartıyor, Türkçe konuşmaya başlıyor ve diyor ki;

- Yarın sabah oturumuna kadar vaktiniz var, ya bizi AB'ye aldığınızı deklere edersiniz, yada bugüne kadar AB ile yaptığımız tüm antlaşmaları tek taraflı fesh ederiz. Ayrıca ben şimdi ülkeme dönüyorum benim adıma burada tek yetkili Dış İşleri Bakanımdır.

Oradan atla uçağa doğru Rusya'ya. Toplantıya, Rusya-Çin-İran ve Türk Cumhuriyetleri ile Asya birliği kurmaya. Ertesi gün AB'den açıklama:

Senaryo 1: Almıyoruz kardeşim. Cevap, bizde herşeyi fesh ettik ve Asya birliği kurduk.

Senaryo 2: Tamam sizi kabul ediyoruz. Cevap, şimdide biz istemiyoruz aq, Asyalıyız biz.

Tabii bu işleri yapmadan genel kurmayla falan ilişkilerin süper iyi olması gerekir. Zira havada benim uçağı düşürmesinler :):):):)

güzel senorya olmuş hocam :) 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
Toplam Hit: 3581 Toplam Mesaj: 19