Davet Ederlerse,Katılırız...
-
Türkiye kendine yeter Ama AB ye girersek çok şey degişir.Sattığımız her mal rahat alıcı bulur değerlenir.
-
Nerdennnnnnnn nereye
-
işte bu diyorumm başka bi şey demiyorummm
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------
demodor bunu yazdı:
kapak olsun akepeye
olsun babacan
mantığınızı develer çüksün. ab ye girmek akepe nin fikri dimi!!??!! 40-45 yıl öncesinden başvuru yapılmadı dimi?!!! 2. dünya savaşını da akepe çıkardı a.q.. hatta isa yı çarmığa akepe gerdi... mantığınıza hayranım!!! -
Şimdi mürid kardeşler, bırakın birbirinizle atışmayı. Ben size pembe bir tablo çizeyim. Yıl 2029 (toplam 13 ediyor ya taktım ben bu yıla). Kapo kardeşiniz devletin başına geçiyor oyların %70'ini almış. Kurban bayramına denk gelen AB toplantısına gidiyor(hala bizi alacaklar), çıkıyor kürsüye. İngilizce metni orada yırtıyor, ceketi çıkartıyor, Türkçe konuşmaya başlıyor ve diyor ki;
- Yarın sabah oturumuna kadar vaktiniz var, ya bizi AB'ye aldığınızı deklere edersiniz, yada bugüne kadar AB ile yaptığımız tüm antlaşmaları tek taraflı fesh ederiz. Ayrıca ben şimdi ülkeme dönüyorum benim adıma burada tek yetkili Dış İşleri Bakanımdır.
Oradan atla uçağa doğru Rusya'ya. Toplantıya, Rusya-Çin-İran ve Türk Cumhuriyetleri ile Asya birliği kurmaya. Ertesi gün AB'den açıklama:
Senaryo 1: Almıyoruz kardeşim. Cevap, bizde herşeyi fesh ettik ve Asya birliği kurduk.
Senaryo 2: Tamam sizi kabul ediyoruz. Cevap, şimdide biz istemiyoruz aq, Asyalıyız biz.
Tabii bu işleri yapmadan genel kurmayla falan ilişkilerin süper iyi olması gerekir. Zira havada benim uçağı düşürmesinler :):):):)
-
Asi bunu yazdı:
-----------------------------Başlığı görür görmez Atatürk geldi aklıma baktım düşündüğüm gibi çıktı sanırım geçen yıl okumuştum yazıyı evdede arşivime ekledim yazının asıl metnini buradan okuyabilirsiniz
http://odul2007.tpe.gov.tr/portal/duyurular/icimizdenataturk.pdf
-----------------------------Çok iyi çok, hayran kaldım.
-
sağol bende bilmiyodum bu olayı...
bunun gibi bişey londra konferansındada olmuştu galiba bizim tarihçi anlattı geçen gün..
londra konferansına istanbul hükümetini çağıran itilaf devletleri TBMM yide istanbul hükümetinin aracılığıyla davet etti ama Atatürk bunu kabul etmeyerek kendileri davet ederlerse geliriz dedi ve itilaf devletleride italyayı araya sokarak TBMM yi davet etti ve o toplantıda istanbul hükümeti temsilcisi söz aldığında benim milletimin gerçek temsilcisi TBMMdir diyerek sözü Meclis temsilcisine bıraktı ve istanbul hükümetiyle TBMMyi birbirine düşürmeye çalışan itilaf devletlerinin hayalleri suya düşmüş oldu Türkün gücüde bi kere daha görlmüş oldu ;)
-
Kapo bunu yazdı:
-----------------------------Şimdi mürid kardeşler, bırakın birbirinizle atışmayı. Ben size pembe bir tablo çizeyim. Yıl 2029 (toplam 13 ediyor ya taktım ben bu yıla). Kapo kardeşiniz devletin başına geçiyor oyların %70'ini almış. Kurban bayramına denk gelen AB toplantısına gidiyor(hala bizi alacaklar), çıkıyor kürsüye. İngilizce metni orada yırtıyor, ceketi çıkartıyor, Türkçe konuşmaya başlıyor ve diyor ki;
- Yarın sabah oturumuna kadar vaktiniz var, ya bizi AB'ye aldığınızı deklere edersiniz, yada bugüne kadar AB ile yaptığımız tüm antlaşmaları tek taraflı fesh ederiz. Ayrıca ben şimdi ülkeme dönüyorum benim adıma burada tek yetkili Dış İşleri Bakanımdır.
Oradan atla uçağa doğru Rusya'ya. Toplantıya, Rusya-Çin-İran ve Türk Cumhuriyetleri ile Asya birliği kurmaya. Ertesi gün AB'den açıklama:
Senaryo 1: Almıyoruz kardeşim. Cevap, bizde herşeyi fesh ettik ve Asya birliği kurduk.
Senaryo 2: Tamam sizi kabul ediyoruz. Cevap, şimdide biz istemiyoruz aq, Asyalıyız biz.
Tabii bu işleri yapmadan genel kurmayla falan ilişkilerin süper iyi olması gerekir. Zira havada benim uçağı düşürmesinler :):):):)
-----------------------------güzel senorya olmuş hocam :)