Davetsiz Misafir (Şu Saatte)
-
Kapının önünden miyav miyav ses geliyodu dayanamadım açtım baktım yavru kedi kapıyı açmamla kedin içeri girmesi bir oldu.
şimdi içerde bi tur attı ağzından beyaz köpük geliyo (kustu mu ne 2 kez şimdi miyavlıyo) ne yapıyım dışarı mı bırakıyım?
sosis verdim yemedi süt verdim içmedi
hastalığı tehlikeli mi atıyım dışarı gitsin mi? -
sut verin yaninda sigara icmeyin kedi yemi kuru yem verin usumus
-
walla bilmiyom daha ısırmadı :D
-
kuduz degildir ama yine de karnini doyurduktan sonra bir veterinere goturup asilarini yaptirirsaniz ne guzel olur .. fatih hayvan barinagina yakinsaniz meral olcay para da almaz sizden .
-
Bebek muhallebisi ile mideyi biraz yatıştırman lazım . 1 su bardağı süte 1 yemek kaşığı pirinç unu ve 1 tatlı kaşığı şekeri katıp pişir . muhallebi kıvamına gelince ocaktan al ve soguyunca yedir :)
yardımsever müridim :) -
pirinç unu yok evde :S
kedinin yanına şişeye ılık su koydum uyur mu diye uyumuyor :S
azcık süt var sosis var
kedi ıslanmış ıslak :S -

böylemi ?
:) -
öyle de değil şimdi sessizleşti kolinin ağzını kapatınca basıor miyavı açık bırakınca da tedirgin oluyorum gezmesin :S
-
İçerimi aldın ? berbat eder ortalığı hocam . Kolinin ağzını kapatma uyutmaz sizi hemde günahtır . Ben derimki biraz ısınmasını sağla süt filan ver sonra dışarı sal .
-

bende kaplumbaga bulmustum peynir ve balik corbasi sevmiyordu
arka bahceye koydum sabah oynamak icin gittim ama
o gece uyumamis gitmis her yere baktim bulamadim
corbam o kadar mi kotuydu

-
bence kutuyla birlikte kapının önüne koy , hem o üşümez hem senin kafan rahat olur , hasta filan olabilir , evinde ölmesini istemezsin.