Davosta Moderator Darbesi
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------bi ara benim nick geçiyor ama çakamadım orayı:W bide herkes konuşuyor anlamıyorum bende konuşmada olacaktım ki hem konuşmada herkes var beni niye almadınız lan.kıreyziyi bile almışsınız amq ben yokum:W
ayrıca davos benim adamım, davosa uzanan eller kırılsın.
ha bide alibaba wp olayıylada dalga geçmiş. kırıldım bundan sonra kurmam ubuntu :W
-----------------------------bi ara davos sülo ya nickini sordu o ibiş de sirpence dedi :D:D:D
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------sirpence bunu yazdı:
-----------------------------bi ara benim nick geçiyor ama çakamadım orayı:W bide herkes konuşuyor anlamıyorum bende konuşmada olacaktım ki hem konuşmada herkes var beni niye almadınız lan.kıreyziyi bile almışsınız amq ben yokum:W
ayrıca davos benim adamım, davosa uzanan eller kırılsın.
ha bide alibaba wp olayıylada dalga geçmiş. kırıldım bundan sonra kurmam ubuntu :W
-----------------------------bi ara davos sülo ya nickini sordu o ibiş de sirpence dedi :D:D:D
-----------------------------ibiş sülo:W bu arada loglar çok uzun, özet olarak neyi anlatıyo okumadım tamamını:W hatta 4 te birini ancak okudum:W
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
ya o logları bulamıyorum :D:D bir yerde interpol fln dedi koptum oraya D:
cnm neden kopuyon:) internet bağlantılı gizli örgütler var interpol var yalan deyil bilmem ben bu konularda biraz hassasız -
hoca sen çarpılmışsın sende papaz büyüsü var sitilikte olabilir ilk buluşmaya gel seni bi okuyup üfleyelim dayının nefesi kuvvetlidir o üfler yoksa yanacaksın demedi deme
-
Demodor bunu yazdı:
hoca sen çarpılmışsın sende papaz büyüsü var sitilikte olabilir ilk buluşmaya gel seni bi okuyup üfleyelim dayının nefesi kuvvetlidir o üfler yoksa yanacaksın demedi deme
-----------------------------dayının nefesi kuvvetli çıkarır o içindekini :|
-
ama yasinin içinde kalmıstı
ahahahashdashdhsadsa