DAYI 2 Link Varmı?
-
Arkadaşlar kolay gelsin. Pazar pazar otururken film izleyelim dedik link bulamadim...
Dayı 2 filminin bulunduğu link varmıdır? Ben bulamadım da.
Bilduginiz bir sayfa varsa atarsanız sevinirim..
Şimdiden teşekkür ederim..
-
2 ay önce vizyona girdi diye biliyorum daha erken. Dayı demişken şu filmi öneririm.
-
mkyb bunu yazdı
2 ay önce vizyona girdi diye biliyorum daha erken. Dayı demişken şu filmi öneririm.
Tşk ederim izliyeyim. Ama yinede Dayı 2 için link olursa paylasabilirseniz sevinirim..
-
Arkadaşlar Dayı 2 filmi nete düşmedimi daha? bilginiz varmı? link varsa paylaşırmısınız??
-
Amazon prime da olması lazım
-
-
CANN1 bunu yazdı
Arkadaşlar Dayı 2 filmi nete düşmedimi daha? bilginiz varmı? link varsa paylaşırmısınız??
-
güzeldi
-
filmle ilgili yorumlarınız nedir? 1 i izlemiştim, ikinciye bakamadım daha ona göre izleyeyim
-
aylar önce düşmüştü nede gördüm bunu atlaya atlaya sara sara baktım.
Az önce Disneyin yaptığı woke kültürü içermeyen Parallels'i izledim on numara 5 yıldız keşke Dark'ı da böyle yapsalarmış
Amca yengeye dayı halaya kaymadan birde ibineyi gözümüze sokmadan yapsalardı uzatmadan bu iş olurdu
Gayet güzel dizidir şimdi Tabiinin Gökkuşağı Faşizmine bakacam
https://www.dizibox.live/diziler/parallels/
-
Kelayvaz bunu yazdı
aylar önce düşmüştü nede gördüm bunu atlaya atlaya sara sara baktım.
Az önce Disneyin yaptığı woke kültürü içermeyen Parallels'i izledim on numara 5 yıldız keşke Dark'ı da böyle yapsalarmış
Amca yengeye dayı halaya kaymadan birde ibineyi gözümüze sokmadan yapsalardı uzatmadan bu iş olurdu
Gayet güzel dizidir şimdi Tabiinin Gökkuşağı Faşizmine bakacam
sen niye ibnelerden bu kadar korkuyorsun hocam?