Ddos Atakta İp Gözükür Mü?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek

mac değişik.bağlantı zatn kaçak.ama aklıma takıldı.şimdi bi irc hostu indirdim.

ip belli olurmu.

yada olsada suçmudur.çünkü bence teknik olarak flood suç olmaması lazım. 

Ayrıca çok şekersin :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Tabiki suçtur , eğer loglarla gerekli dilekçeleri verirse cezasıda ağır.

MADDE 244. - (1) Bir bilişim sisteminin işleyişini engelleyen veya bozan kişi, bir yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.  
    (2) Bir bilişim sistemindeki verileri bozan, yok eden, değiştiren veya erişilmez kılan, sisteme veri yerleştiren, var olan verileri başka bir yere gönderen kişi, altı aydan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
              Bu maddenin 1’nci fıkrası ile birlikte; yukarıdaki madde 243’ün 1’nci fıkrasındaki bilişim sistemine girme eylemi gerçekleştikten sonra bilişim sisteminin işleyişinin engellenmesi veya bozulması durumunda kanun koyucu cezalandırmada bulunmuştur. 2’nci fıkrası ile birlikte ise; bilişim sistemindeki verilerin bozulmasını, silinmesini, değiştirilmesini, kullanılamaz hale gelmesini, yeni ve farklı verilerin yerleştirilmesini yahut mevcut verilerin başka bir yere aktarılması eylemini de cezalandırmaktadır.

Hak hukuk işlior anlııcan :] dua et şikayetçi olmasın.

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

Deca suç olduğunu belirtmiş zaten. Ki hemen her türlü sistem log tutuyor artık.

Ama içini rahatlatacak tek şey henüz milletin bu tür kanunlardan pek haberdar olmaması. Şikayet etmek aklından bile geçmeyebilir yani karşı tarafın.

kendinize ayığ olunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek

denyolauınch ta proxy options şeysi var.onla şey etsem şy olurmu.

poxy deyinc şüpheli yaklaşıyom biraz çünkü.mesala browsda ayarlardan girip proxy değiştiriyom.giriyom tahribata ipime bakıyom bişey olmamış.

ama freeproxies ten fln giriyom canavar.

bu konuda tavsiye edceğiniz bi yöntem var mı yani ddos atakta proxy değiştirmek 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Spacheata bunu yazdı:
    -----------------------------

denyolauınch ta proxy options şeysi var.onla şey etsem şy olurmu.

poxy deyinc şüpheli yaklaşıyom biraz çünkü.mesala browsda ayarlardan girip proxy değiştiriyom.giriyom tahribata ipime bakıyom bişey olmamış.

ama freeproxies ten fln giriyom canavar.

bu konuda tavsiye edceğiniz bi yöntem var mı yani ddos atakta proxy değiştirmek 

olm nasıl saldırdın siteye anlat bakayım

"efendim tahribatta hoca lakaplı bir müridden denyo launch linkini aldım onunla saldırdım"

Gereği düşünüldü!

Bu tahribat çok olmaya başladı kökten kapatılsın...

--

Bune lan. Tahribatın başını belaya sokacaksınız.

edit:

Kendini programlamaya ver, web tasarıma ver, proje insanı ol huzurlu ol.Hack meck boş iş.O kadar iş yaparsın çekemeyen adam lamer der.Kaldı ki kendin açık bulursun yine bi boka yaramaz.Türkiye de hacker mı olcak ??? Kelepçeye hazır ol.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek

yok usta web tasarlıycanda.nolcak.piyasada ölü.

ben huzuru hackte buluyom artık.karar verdim büyüyünce iskorpitx olcam.script kidlik yapçam 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Spacheata bunu yazdı:

yok usta web tasarlıycanda.nolcak.piyasada ölü.

ben huzuru hackte buluyom artık.karar verdim büyüyünce iskorpitx olcam.script kidlik yapçam 

piyasa ölü pardon ??

irclar vardı ilerledi herkez ırc serve rkurdu piyasa öldü buun gibi icq, forumlar, vs..Şimdi bloglar, wikipedia, sözlük var.Bunlarda eskiyecek.Piyasa her zaman ölü.Taa ki yeni birşey bulana kadar.

Piyasa ölü diyorsun çünkü bu işler 3-4 günde yazayım, 1 haftada 10 bin üye glesinle olmuyor.Oturup bi kaç ayda sağlamlaştıracaksın.Onun dışında en az 2-3 yıl geçcek ki Türkiye de ziyaret edilen bi site ol.

Web tasarlayacaksında ne mi olacak ?

1-ilerde bilgisayar ile ilgili  bir yer seçersen referans,
    2-Sitenin hiti sağlam olursa reklamlardan güzel gelirler.
    3-Eğer yeni şeyler bulabilirsen acayip hit olur.Çeşitli yollardan para kazana bilirsin.

Ayrıca huzuru hackte mi buluyorusn.Ben anlatayım girdiğin 2-3 exploit sitesinden google dan aranılacak kelimeyi arattırıp portalları buluyorsun ve exploiti kullanarak indexliyorsun.Peki exploıiti sen mi yazdın ??? Hayır, açığı sen mi buldun ?? Hayır.

Eğer hackte ilerleyeceksen en azndan perl vs.. öğren.Boş boş devam etme.Yada php nin ucundan az kavra.Bu sayede php sitelrden kendi açığını bulup, exploiti yapıp ünlü olabilirsin :).Tabi bu iş için biraz g.t ister.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

E tabiki gözükür...

Sonucta oraya giden bir paket var ortada...

Ne ile saldırdın?

Eğer mahkeme fln uğraşacaklarsa, ki uğraşmazlar büyük ihtimal, en en en kötü ihtimal, hakim cağırıyo bi daha yapma dio gidiosun :) Cezası fln yok, tekrarında ceza alıosun...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek

yok ya polisten savcıdan korkum yok bnim hepsi saf mı ne?2007 de bizzat yaşadığım bi olayı anlatayım size

şimdi . acemiyim. taburda int cafe kurmuşlar.bi tabur asker girip çıkıyo hergün.neyse baba çakarsın kyloggerı :) gıcık olduğum bi üst devre var.yok aslında hepsine gıcığım.

pazar olur tabi çarşıdayız.tak tak tak bisürü msn patlıyor.şifrler v.s. değişiyor.derken ben gıcık olduğum üst devrelerin msnlerini kurcalarken karşıda bi tanıdık.(yani msnde) oda üst devre ama onla aram iyi.taburda olduğunuda biliyom çarşıda değil.taburdan cafede giriyo.

naber ln g.t yazıyom.tanıdın mı beni? nyse uzatmayayım.karşı taraf benim taburun msnlerini indidiğimi anlıyolar.derken çok değil 15 dk sonra hiç tanımadığım 3. bi şahıstan ekleme talebi geldi.kimsin sen?işte bu msnsini aldığın arkadaşın uzaktan yakınıyım.rica ettiler konuş ikna et versin msnleri.daha sonra dahada ileri gidiyo amcam sallamaya başlıyo.yok işte boş dğilmiş oda IBM de tanıdığım arkadaş var.istesem seni yarım saatte yakalatırım fln filan.

neyse sohbet koyu.ben anladım ztn bişey var bu adamda.hemen bağlamayı çekiyom şöyle ki:

-işte abi biz aslında vatansever bi hack grubundanız da :) böyle şeyleri pratik kazanmak için yapıyoruz yani.sırf antraman olsun diye yoksa nabayım bn elalemin msnsini.zaten geri vercem. bak işte vatanseverim zaten zarar gelmez bizden.kendimi denemek için yaptım vercem birazdan.

-vercenmi genç?

-vercem 

-hadi o zaman güle güle uslu dur bak.( bu yolun saonu yol değil.fln bi sürü nasihat :) )

neyse kapattı amcam aradan 5 dakka geçmedi.benim kendi kimsenin bilmediği e-postama bilisimsuclari.gov.tr den 2 tane aynı mail .bakayım biraz aramayla buldum maili bakın aynen şöyle c/p yapayım

------------------------------------------- 

Kimden: Bilisim Suclari Sube Mudurlugu
    Gönderen: bilisim@egm.gov.tr
    Konu: Bilisim Suclari (IP Tespiti)

Kullanmış olduğunuz iP numaranız ile Bilişim Şuçları na muhalif faliyetler de bulunduğunuz ilgili Kurum ve Kuruluşlarca tespit edilmiş olup, bundan sonraki yapacağız işlemlerin aşağıdaki ilgili Kanunlar kapsamında değerlendirilerek gerekli yasal işlemlere başlanılacağını iletiriz.

Geleneksel Suçların Bilgisayar Yoluyla İşlenmesi
    Bilgisayar Yoluyla Dolandırıcılık
    TCK 503-507 : Dolandırıcılık ve İflas

Bilgisayar Yoluyla Sahtecilik
    TCK 316-368 : Sahtecilik Suçları

Kanunla Korunmuş Bir Yazılımın İzinsiz Kullanımı
    5846'nolu Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu (FSEK)

Yasadışı Yayınlar
    TCK 125-200 : Devletin Şahsiyetine karşı cürümler
    TCK 480-490 : Hakaret ve Sövme Cürümleri
    TCK 426-427 : Halkın ar ve haya duygularını inciten veya cinsi arzuları tahrik eden ve istismar eder nitelikte genel ahlaka aykırı, ve diğer anlatım araç ve gereçleri

Teknolojinin İlerlermesi ile Ortaya Çıkan Suç Tipleri
    Bilgisayar Sistemlerine ve Servislerine Yetkisiz Erişim ve Dinleme
    TCK 525 a,b,c ve d "Bilişim Alanında Suçlar Babı"

------------------------------------

ben hala kullanıyom bu mail adesini ,gerçi olaydan sonra bi çok hedef şaşırtma kafa karıştıma harketi yaptım ama bikaç msn adresi için peşime düşmiyecklerinden emin olduğum için çokta sallamadım.

sizce bu aynasızlar beni daha sonrada takip etip mimlemiş olabilirler mi? çünkü bu mailden ailemle fln konuştuğum bi mail? eğer böyle bişey olursa polisin yaptığıda suç olur değil mi?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    korkutmak amaçlı yollamşlar tespit etseler bir dk durmazlardı ayrıca maille irtibata geçmezlerdi celp kağıdı gelirdi yada bulunduğun yeribasarlardı  o e-postanın kaynağına bakmadan da gerçekten biliim şube müdürlüğünden geldiğine inanamazsın  başkasının adına mail gönderme diyebir olay var benistesem serdar@fbi.gov  dan mail bilegönderebilirim buda öylebirşey sanırım seni keklemişler uzun lafın kısası 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    korkutmak amaçlı yollamşlar tespit etseler bir dk durmazlardı ayrıca maille irtibata geçmezlerdi celp kağıdı gelirdi yada bulunduğun yeribasarlardı  o e-postanın kaynağına bakmadan da gerçekten biliim şube müdürlüğünden geldiğine inanamazsın  başkasının adına mail gönderme diyebir olay var benistesem serdar@fbi.gov  dan mail bilegönderebilirim buda öylebirşey sanırım seni keklemişler uzun lafın kısası 

doğru dediğin gibide olabilir.o dediğin mail gönderme scriptini biliyom ama orda ingiltereden bi ipden göndriyo.hatta kullandığım zamanlarda anlamasınlar diye saat farkını dikkate alarak bişeylerlde yapıyodum.dur ben gelen mailin ipsine bi bakayım

Toplam Hit: 3871 Toplam Mesaj: 14