Ddos Team By İsko (Kop)
-
hiiç adamın arkasından böle konuşmayın adam bişiler biliyoki zombide 1 numara Ayrıca 4 kişiler ama büyümeyeceği ne malum o da war tabii
-
iskoya kafam girsin
ne yüzsüz adammıs be
-
lkereng53 bunu yazdı:
-----------------------------
hiiç adamın arkasından böle konuşmayın adam bişiler biliyoki zombide 1 numara Ayrıca 4 kişiler ama büyümeyeceği ne malum o da war tabii
-----------------------------allahım
:D yeni iskolar gelio ardından git sende gir o tim'e
zombi :| -
lkereng53 bunu yazdı:
ya hoca git sarma bizi ak hala şu balığı savunuyorsun ya hay ak senin :)
zombimisin lan sen :| -
lkereng53 bunu yazdı:
-----------------------------bilader gizlimiz saklımız mı var? paylaşıma açık bir foruma yazıyoruz :) lol ya.. sen de mi iskoya inanlardansın? git buranın linkini ver gelsinler cevap versin ;)
bize de biraz eğlence çıkar...
HolyOne'ın dediği gibi bize bulaştıklarından beri açtıkları 9.cu siteleri.bilmiyorsan söyleyim...
4 kişiyle ddos timi muhhuahuahua.hani bu adam heyk cdsini gençlere dağıtıp jubilesini yapçaktı.yine mi fake göstermiş :P
geberdim diyip ölümü hackleyek ortaya çıkmıştı en son :P -
su mal herifin illaki reklamını yapıcaksınız. kaideye almak bile mantıksızlık.
-
dünyanın en büyük ddos timi muahahha 4 kşiyle bu mallar yakında google yi de hekledik derler zuahahhaha 4 kişiyle benim ipe ddos la saldırsanız beni netten düşürüemesiniz site mi indirceksizni koptum ya finişim dediğim olay :D
-
ben araştırdım takıma katılmak için kpss puanı ve profesyonel 1.dereceden balıkcılık sertifikanızın olması gerekiyor.ha bide unutmadan nüfus cüzdanı sureti..
-
çok merak ediyorum acaba gerçekten iskorpitx diye biri var mı? yok siyami özkanmış 40 küsür yaşında işletmeciymiş miş miş, bana şehir efsanesi gibi geliyo,o siteleri hackleyenler bence en az 10kişilik bi team
-
üşenmedim gittim üye oldum yazdım bişeyler.şimdide yazım silinmeden cevap verecek bi yiğit arıyorum :P