folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder DDR Ram Ve SD Ram Aynı Anda Takılırmı

DDR Ram Ve SD Ram Aynı Anda Takılırmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaGCaN
    BaGCaN's avatar
    Erkek
    robotix sen ne dıon sd ve edo kullanılmıomu?
    ben nasıl kullanıodum p200mmx de sorunsuz bı sekılde calısıodu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Arkidişler
    edo ve sd ramin bir arada kullanıolması ile ddr ve sd nin bi arada kullanılması aynı deel. çünkü edo ve sd yi bi arada kullanırsan sd ram (66,100 veya 133 mhz) sd direk olarak edonun hızına düşüyor. fakad ddr ve sd nin durumu aynı değil ayriyetende kabusun sölediği gibi 2li seri olarak takmak sadece intelin kullandığı bi sistem olan rd ram(1066 mhz) e mahsus bişidir. hiz 196 mb ram duymadınızmı????? ok.???

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GEVEZE58
    GEVEZE58's avatar
    Erkek
    ARKADAŞLAR BU KONUYA BİR BİLEN OLARAK BEN EL ATIYORUM VE KONUYU KAPATIYORUM...
    BENİM ANAKARTIM DA SENİNKİNDEN BİRADER VE KİTAPÇIĞINDA AYNI ANDA ÇALIŞMAZ DİYO Kİ ÇALIŞMAZ...

AYRICA ÇİFT REM RD VE EDO REMLERDE GEREKLİ DİĞERLERİNİ Sİ. EDİN KAÇ TAKARSANIZ ÇALIŞIR...

O KADDARRRR..

kayseride asgari ücretten fazla alan varmı acep
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek
    Brawo dostum daha once kimse senin dedigini yazmamisti
    sen aydinlativerdin arkidesi..

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imhotep
    Imhotep's avatar
    Erkek
    martyn anakartlarda genelde 4 ram yuvası olur bi de alt tarafta bi jumper olur taktıgın ram a gore onu ayarlarsın tabi anakartının destegine gore messela bnm anakartın sadece sd ram destegi var ne yapsam ne etsem ddr takamıyorum

www.hackteamturkey.com CominG SooN...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CHaRMaNDeR
    CHaRMaNDeR's avatar
    Erkek
    Abi kullanılmaz diye birsey kesinlikle olamaz. Aynı anda 3 ünü birdende kullanırsın.

O anakart ureticise kalmış. Standartları anakartı uretenler belirler.. Buna eminim

Düşünüyorum, o halde varım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boran
    boran's avatar
    Erkek
    arkadaşım sd yi ve ddr ı kullanamazsınnn...
    ben yazıcıoğlu piyasasındayım hergün en az 10 tane makine topluyorum... biliyorum... sen beni dinle kullanamazsınnn...

Albert EINSTEIN
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    boran bunu yazdı:
    -----------------------------
    arkadaşım sd yi ve ddr ı kullanamazsınnn...
    ben yazıcıoğlu piyasasındayım hergün en az 10 tane makine topluyorum... biliyorum... sen beni dinle kullanamazsınnn...
    -----------------------------

Konu martyn_ tarafından 17 Mart 2003 (Pazartesi) tarihinde açıldı.

Senesi geldi konunun kardeş :))))

O board varsa bile şimdiye çoktan uçmuştur :))))

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 6101 Toplam Mesaj: 19