DDR Ram Ve SD Ram Aynı Anda Takılırmı
-
robotix sen ne dıon sd ve edo kullanılmıomu?
ben nasıl kullanıodum p200mmx de sorunsuz bı sekılde calısıodu -
Arkidişler
edo ve sd ramin bir arada kullanıolması ile ddr ve sd nin bi arada kullanılması aynı deel. çünkü edo ve sd yi bi arada kullanırsan sd ram (66,100 veya 133 mhz) sd direk olarak edonun hızına düşüyor. fakad ddr ve sd nin durumu aynı değil ayriyetende kabusun sölediği gibi 2li seri olarak takmak sadece intelin kullandığı bi sistem olan rd ram(1066 mhz) e mahsus bişidir. hiz 196 mb ram duymadınızmı????? ok.??? -
ARKADAŞLAR BU KONUYA BİR BİLEN OLARAK BEN EL ATIYORUM VE KONUYU KAPATIYORUM...
BENİM ANAKARTIM DA SENİNKİNDEN BİRADER VE KİTAPÇIĞINDA AYNI ANDA ÇALIŞMAZ DİYO Kİ ÇALIŞMAZ...
AYRICA ÇİFT REM RD VE EDO REMLERDE GEREKLİ DİĞERLERİNİ Sİ. EDİN KAÇ TAKARSANIZ ÇALIŞIR...
O KADDARRRR.. -
Brawo dostum daha once kimse senin dedigini yazmamisti
sen aydinlativerdin arkidesi.. -
martyn anakartlarda genelde 4 ram yuvası olur bi de alt tarafta bi jumper olur taktıgın ram a gore onu ayarlarsın tabi anakartının destegine gore messela bnm anakartın sadece sd ram destegi var ne yapsam ne etsem ddr takamıyorum
-
Abi kullanılmaz diye birsey kesinlikle olamaz. Aynı anda 3 ünü birdende kullanırsın.
O anakart ureticise kalmış. Standartları anakartı uretenler belirler.. Buna eminim -
arkadaşım sd yi ve ddr ı kullanamazsınnn...
ben yazıcıoğlu piyasasındayım hergün en az 10 tane makine topluyorum... biliyorum... sen beni dinle kullanamazsınnn... -
boran bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşım sd yi ve ddr ı kullanamazsınnn...
ben yazıcıoğlu piyasasındayım hergün en az 10 tane makine topluyorum... biliyorum... sen beni dinle kullanamazsınnn...
-----------------------------
Konu martyn_ tarafından 17 Mart 2003 (Pazartesi) tarihinde açıldı.
Senesi geldi konunun kardeş :))))
O board varsa bile şimdiye çoktan uçmuştur :))))
Toplam Hit: 6101 Toplam Mesaj: 19