folder Tahribat.com Forumları
linefolder Assembly - Reverse Engineering
linefolder De4dot İle .NET Deobfuscating (Çoğu Türü Destekler)

De4dot İle .NET Deobfuscating (Çoğu Türü Destekler)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SUPERBICO bunu yazdı
    korayozrak bunu yazdı

biraz daha açıklayıcı anlatacak var mı ? nedir, ne işe yarar, ne yapılır, nasıl yapılır diye yardımcı oluverin hocam.

Hacı bu soruların cevabını bilmediğine göre senin işine yarar bir şey değil.Her şeyi bilmek zorunda da değilsin.Şahsen ben de anlamadım :) ama belli ki işe yarar bir şey zamanı gelince biz de anlar hale geliriz umarım :)

en basitinden şöyle izah edebilirim sanırım; .net ortamında yazılan uygulamaların source'ları bir takım reflector programlar sayesinde okunabiliyor. bunun doğrudan okunmasının önüne geçebilmek için bir takım programlar mevcut, obfuscator gibi. bu programlar kaynak kodu şifreleyerek biraz daha anlaşılmaz hale getiriyorlar. bu arkadaşın paylaştığı yazılım ile de, siz bu kodları tekrar orjinal haline getirebiliyorsunuz, yani bir nevi deobfuscator görevi görüyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unchain
    unchain's avatar
    Erkek
    CodeInside bunu yazdı
    SUPERBICO bunu yazdı
    korayozrak bunu yazdı

biraz daha açıklayıcı anlatacak var mı ? nedir, ne işe yarar, ne yapılır, nasıl yapılır diye yardımcı oluverin hocam.

Hacı bu soruların cevabını bilmediğine göre senin işine yarar bir şey değil.Her şeyi bilmek zorunda da değilsin.Şahsen ben de anlamadım :) ama belli ki işe yarar bir şey zamanı gelince biz de anlar hale geliriz umarım :)

en basitinden şöyle izah edebilirim sanırım; .net ortamında yazılan uygulamaların source'ları bir takım reflector programlar sayesinde okunabiliyor. bunun doğrudan okunmasının önüne geçebilmek için bir takım programlar mevcut, obfuscator gibi. bu programlar kaynak kodu şifreleyerek biraz daha anlaşılmaz hale getiriyorlar. bu arkadaşın paylaştığı yazılım ile de, siz bu kodları tekrar orjinal haline getirebiliyorsunuz, yani bir nevi deobfuscator görevi görüyor.

anladım hocam tamam teşekkürler :)

Yaptığım onca iyiliğin tek yanlışta unutulduğunu gördüğümden beri kötü biriyim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

çizelim sağlam olmuş

www.yesilgrow.com - Growshop
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detCode
    detCode's avatar
    Erkek

beyler compile edilmiş haline sahip olan gören duyan varmıdır ?

link meftah olmuşda

detCode tarafından 09/Haz/14 02:30 tarihinde düzenlenmiştir

Who is detCode?
Toplam Hit: 7812 Toplam Mesaj: 15