Deal Extreme"Den Alışveriş Yapanlar
-
arkadaşlar 2 gün önce dealextremeden ürünler aldım ve dün şu şekilde bir mail geldi:"please confirm your shipping addres"galiba adresi oynaylamam falan gerek fakat bu işlemi nasıl yapıcaz veya ne yapmam gerek acilen yardımlarınız lazım!!!
-
paypal dan aldıysan adresini kontrol et eksik gedik bir yer vardır.
-
evet paypaldan aldım anlamdım mevzuyu ama adreste tr karakterler var o yüzden gelmiş olabilir.düzenle dediğimde işleme tabi tutuluyor falan diyor düzenlenmiyor sorun olmaz heralde...
-
Ya yeri gelmişken ben de sorayım.
4 parça ürün sipariş ettim, içinde bi notla geldi, diğer parçalar ayrıca gelecekmiş, gelene kadar bunu saklayın diye...
İkinci posta ne zaman gelir acep?
-
"please confirm your shipping addres" maili her siparişten sonra gelir, yani bakın siparişinizi aldık, şu adrese yollicaz, tekrar bi bakın bi ibnelik çıkmasın diye, korkacak bişi yok,..
-
bu siteden şöyle güzel satılmalık ticareti olan şeyler bulursanız bana ulaştırınız :)
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------
"please confirm your shipping addres" maili her siparişten sonra gelir, yani bakın siparişinizi aldık, şu adrese yollicaz, tekrar bi bakın bi ibnelik çıkmasın diye, korkacak bişi yok,..
-----------------------------ohh valla yaa rahtladım şimdi 12 gün pusuya geçme zamanı......
-
sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------
bu siteden şöyle güzel satılmalık ticareti olan şeyler bulursanız bana ulaştırınız :)
-----------------------------dostum gir gittigidiyora bak piyasaya ne fazla gidio neye fazla teklif var onu bu sitede bul hemn başla işe yanlız alcağın üründen haberimiz olsun ona aynı sektöre girmeyelim..:)
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------Ya yeri gelmişken ben de sorayım.
4 parça ürün sipariş ettim, içinde bi notla geldi, diğer parçalar ayrıca gelecekmiş, gelene kadar bunu saklayın diye...
İkinci posta ne zaman gelir acep?
-----------------------------sipariş ettiğin tarihden itibaren 15 gün içinde gelir. bir sorun olursa siteye bildir
-
2haftada geldi benim siparişlerim ama bazı şeyler den memnun olmama rağmen kalite düşük... .
-
2 parti mal sipariş verdim geldi ama kalite yerlerde :D