Dealextreame Kargo Sorunu
-
bende de aynı sorun var.
Sipariş Numarası 130323001088026670 Sipariş Tarihi : 2013/03/23 05:02
Bügün 13 NİSAN ... tam 20 gün oldu.. ne zaman gelecek :(
-
sizin sorununuz ptt biliyorsunuz ptt kargoyu özelleştirdiler alan şirket ilk ay maaşları ödemedi 2. ay yine ödemedi ptt kargo işçileri iş yavaşlatma eylemi yaptı sonra ptt kargonun sözleşmesi fesh edildi 10- 11 gündür ptt kendisi dağıtmaya onunda elemanları yetersiz sözleşmeli işcileri cıkardı cünkü özelleşince ayın sonunda ihale yapılacak düzgün bi şirket alırsa belki sizde rahatlarsınız :)
bence dx yazacağınıza kargonun tr giriş yapmışsa ptt yazın olmadı ulaştırma bakanlığına şikayet edin.
-
sizinkilerde birseymi :)
Bizim Bir arkadaş evlenmeden once oyuncak siparisi verdi.
Arkadasim evlendi cocugu oldu 2 gün sonrada kargo geldi :)
Kendine alacagi oyuncak cocugun kismeti oldu :)
Not: Ciddiyim.
Bekleyin yeterki ürün gümrük e takılan birsey olmasın, oylede boylede tarafınıza ulaşır.
-
şubatta verdim siparişi.
-
Ben 4 defa alışveriş yaptım hiç dıkıntı çekmedim. Bir defa son siparişim geç geldi oda bir bucuk ay falan sürdü normalde bir ay içinde elime geçiyor geç gelme sebebi ise sipariş verdiğim ürün zamanaında çinde bir bayram kutluyorlarmış bir hafta hiç cevap vermediler maillerime sonra geri dönüş yapıyorlar hemen online görüşerek sorunuza anında cevap veriyorlar.
Bir sıkıntım yok tavsiye ederim size.
-
hacım canını sıkma ben bi kulaklık sipariş etmiştim 3 ayda gelmeyince umidi kestim. siparişi vermemin üstünden 1 yıl geçmişti ki ibneliğine müşteri hizmetlerine mail atim dedim :D siteden memnun olduğumu sürekli sipariş verdiğimi bu kargo haricinde hiç sıkıntı yaşamadığımı belirttim ürünü 1 sene önce sipariş verdiğimi yerel posta ofisi ile irtibata geçtiğimi ancak adıma son bir senedir yurt dışından kargo gözükmediğini söyledim. ertesi gün gelen cevap şu ben kargoladım tekrar sen yine bekle :D 20 gün sonra da elime geldi ürün :D
-
10$ ürün aldım başlarda takip ettim sonra unuttum 1.5 ay sonra geldi
şu an başka bi ürün var ptt dagiticiya verildi yaziyo sitede ayın 5. de dağıtıma çıkmış bugün 13 kargo dağıtım merkeziyle aramda 2 km var hergün önünden geçiyorum ama ibneligine ne arıyorum nede kargoyu almak için gidiyorum oraya bakalım be zaman gelicek