Dealextreme - İlk Siparişim
-
bilgi icin tşkler...........
-
kargo yola çıktı az önce mail aldım :) hayırlı olsun İnşaAllah sağ sağlim gelir..
-
cemil benim muştada geliyomulan
-
jammer ne kadar alanda etkili oluyor acaba, aslında 24 saat sevgilisiyle konusan ev arkadası için ideal bi çözüm olabilir :)
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
kargo yola çıktı az önce mail aldım :) hayırlı olsun İnşaAllah sağ sağlim gelir..
-----------------------------benimkide ship lenmiş hadi hayırlısı umarım eve kadar getiriyorlardır...
-
carnager bunu yazdı:
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------benimkide ship lenmiş hadi hayırlısı umarım eve kadar getiriyorlardır...
----------------------ben alıyorum sürekli daha sorun olmadı adres dogruysa eve kadar geliyor
-
kocak33 bunu yazdı:
carnager bunu yazdı:
Noneyim bunu yazdı:
----------------------ben alıyorum sürekli daha sorun olmadı adres dogruysa eve kadar geliyor
-----------------------------gittigidiyora ne yazıyorsam aynısınıda buna yazdım..
-
carnager bunu yazdı:
kocak33 bunu yazdı:
carnager bunu yazdı:
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------gittigidiyora ne yazıyorsam aynısınıda buna yazdım..
-----------------------------sizin evin kaç tane adresi var ki hocam :)
eve kadar geliyor bu arada.
-
ilk siparişlerim acaba kaç günde gelir. nerede olduğunu nereden takip edebilirim acaba
Electronic Static Release Discharger Keychain
Item# 4039$5.55 USD1$5.55 USD
2-in-1 Mini Tester VIREN
Item# 714$4.46 USD1$4.46 USD
Pocket WiFi Detector (Wireless Network Finder)
Item# 11165$6.05 USD1$6.05 USD -
aktas_967 bunu yazdı:
ilk siparişlerim acaba kaç günde gelir. nerede olduğunu nereden takip edebilirim acaba
Electronic Static Release Discharger Keychain
Item# 4039$5.55 USD1$5.55 USD
2-in-1 Mini Tester VIREN
Item# 714$4.46 USD1$4.46 USD
Pocket WiFi Detector (Wireless Network Finder)
Item# 11165$6.05 USD1$6.05 USD
ne oluyor bunlar kardeş ?