folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Dealextreme Alışveriş Hakkında...

Dealextreme Alışveriş Hakkında...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Vay arkadaş ya... Yav belki aramıycam. Direk sorark bilgi almak istiyorum. Sizene yav allah allah :D

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

Amk en son bi kablo için bi ürün siparişetmiştik hala yok piyasada cnr437 nickli müride pm atsor bakalım geliyor mu gelmiyor mu diye..

ayrıca her dönem farklı bazı şeyler moda olmaya başlayınca sorunlar çıkabiliyor.. 

dealextreme den bir çok kişide şikayetciydi daha doğrusu ptt den gelen malları çalışanlar ucuz diye teslim etmiyordu :|.. o yüzden belirli konularda ister istemez insan yeniden sorma gereği duyuyor bence kızmayın elemana :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    Şimdi versen ve ellerinde olduğunu düşünürsen ve ertesi gün kargoya verseler en aşağı 30 günde gelir... Noel yüzünden yığılma var benim pakedin teki 9undan beri beijing havaalanında bekliyo... Ödemeyi ne zaman yaptım hatırlamıyorum bile... 15 doların üstüne çıkmaya bak bide...

Çok sıkılıyom
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

1.5 ayda geldi :/

der die das
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    Ben dün sipariş verdim hala beklemede gözüküyor... Sizin hemen kargoya verildi mi yoksa bi kacgun sonra mı yola cıkmış oluyor.. zaten takip numarasıda almadık 9,30 $ ödedim bilseydim takip nosuda alırdım a.q

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Anlaşıldı :) Cevaplarınız için teşekkür ederim. Cevaplarınıza bakaraktan o siteden alışveriş yapmaktan vazgeçtim :

.
Toplam Hit: 2201 Toplam Mesaj: 17