Dealextreme Alışveriş Hakkında...
-
Vay arkadaş ya... Yav belki aramıycam. Direk sorark bilgi almak istiyorum. Sizene yav allah allah :D
-
Amk en son bi kablo için bi ürün siparişetmiştik hala yok piyasada cnr437 nickli müride pm atsor bakalım geliyor mu gelmiyor mu diye..
ayrıca her dönem farklı bazı şeyler moda olmaya başlayınca sorunlar çıkabiliyor..
dealextreme den bir çok kişide şikayetciydi daha doğrusu ptt den gelen malları çalışanlar ucuz diye teslim etmiyordu :|.. o yüzden belirli konularda ister istemez insan yeniden sorma gereği duyuyor bence kızmayın elemana :|
-
Şimdi versen ve ellerinde olduğunu düşünürsen ve ertesi gün kargoya verseler en aşağı 30 günde gelir... Noel yüzünden yığılma var benim pakedin teki 9undan beri beijing havaalanında bekliyo... Ödemeyi ne zaman yaptım hatırlamıyorum bile... 15 doların üstüne çıkmaya bak bide...
-
1.5 ayda geldi :/
-
Ben dün sipariş verdim hala beklemede gözüküyor... Sizin hemen kargoya verildi mi yoksa bi kacgun sonra mı yola cıkmış oluyor.. zaten takip numarasıda almadık 9,30 $ ödedim bilseydim takip nosuda alırdım a.q
-
Anlaşıldı :) Cevaplarınız için teşekkür ederim. Cevaplarınıza bakaraktan o siteden alışveriş yapmaktan vazgeçtim :
Toplam Hit: 2201 Toplam Mesaj: 17