Dealextreme Hakkinda Soru
-
DealExtreme sitesinden 65 dolarlık alışveriş yaptım. 3 ürün ama bu adamlar hala kargoya vermedi.bir kac kez mail yazdim.cevapta alamadim. ne yapmam gerekli belli bir süresi varmı acaba ? iptal edersem urunleri para iadesi nasil oluyor.paypalemi iade ediyor.ordan kredi kartina gelirmi acaba?
siparis noyu ben sildim resimde..
-
bu aralar tedarik sorunu yaşıyorlar galiba ocakta 5 ürün sipariş ettim
2 si geldi (3 haftada) 3 ü gelmedi dün mail geldi ürünleriniz kargoladı diye aradan nerdeyse 45 gün felan geçti ama yolladılar.
istersen iptal edebilirsin parayı paypal hesabına geri atarlar . kart a degil
bu arada girmişken tüm hesap dökümüme baktım şimdiye kadar 900$ lık harcama yapmışım paypal üzerinden şok oldum !-_-!
-
oldukca geç gelmiş sana ürünler. anlamı kalmıyor tabi geç geldimi ürün ..paypaldeki para ne oluyor sonra ordan cekme imkani olmuyormu acaba nakit olarak
-
sansar55 bunu yazdı:
-----------------------------
oldukca geç gelmiş sana ürünler. anlamı kalmıyor tabi geç geldimi ürün ..paypaldeki para ne oluyor sonra ordan cekme imkani olmuyormu acaba nakit olarak
-----------------------------nekadar ödeme yaptıysan aynen iade ediliyor , paypaldan para çekebilirsin bankaya yollatip ancak bu pek kârlı olmuyor diye biliyorum
onun yerine ben harcıyorum paypalda para kaldımı
domain , host , premium vb.
-
yok bu sitede dandikleşti. 1-2 ay beklettimi anlamı kalmıyor.
-
Bu kadar bekletmesinin sebebi bu ayın 1 ile 7 si yanılmıyorsam yeni çin yılına denk gelmesi. Bende siparişimi ocak 25 de verdim daha 2 gün önce yeni durumu shipped diye güncellendi. Ayrıca o 1 hafta içersindeki siparişleride ne kadar çok bilmiyorum ama yoğunluk fazla ise bekletmesi normal.
-
peki gümrük farkı söz konusumu ? mesala 10$'a bi ürün aldın kargo ödemiyosun fakat gümrük vergisi yada zat zurt üçretleri varmı ?
-
siparişin temin edilip yollanması bazen 2 ayı bile bulabiliyor
-
kalibre bunu yazdı:
peki gümrük farkı söz konusumu ? mesala 10$'a bi ürün aldın kargo ödemiyosun fakat gümrük vergisi yada zat zurt üçretleri varmı ?
-----------------------------100$ kadar gümrükte sıkıntı çıkmaz arkadaşım şahsen alışveriş yaptığım bir sitedir geçenlerde 36$ lık bi alışverişim oldu 20 günde geldi gönül rahatlığıyla dealextreme ve focalpirce den alışverişini yapabilirsin kargo her zaman ücretsiz tecrübeyle sabittir...
birde 20$ ve üstüne kargo takip numarası veriyorlar kargon nerede öğrenebiliyorsun...
-
http://www.everbuying.com
alternatif daha ucuz çin sitesi. alışveriş yapmadım ama r10da alanlar var.
-
FOXXLY bunu yazdı:
http://www.everbuying.com
alternatif daha ucuz çin sitesi. alışveriş yapmadım ama r10da alanlar var.