Dealextreme Jammer Almak
-
hocam ben aldım dealetremeden en ufaklarından, max. 2metreden etkisi oluyor.Tr'de olsaydım sana daha uyguna verirdim işime yaramıyor
-
onlar en fazla 5 m rede işe yarıyormuş kuvvetliistiyorsan parasıda kuvvetli olan bir şeyler bak
-
5m 5m dir hoca :| sen al iyi bişey çıkarsa bende alırım walla :| maksat piçlik olsun :D sabahtan akşama kadar okul kantininde açarım :D
-
hocam dealextremeden diyelim 10$lık bişey aldık sadece 10$mı veriyoruz kargo parası falan?
-
free shipping yazanlardan kargo parası almıyolar bildiğim kadarıyla.
bende bir soru sorayım
Neodymium NIB Ultra Güçlü Mıknatıs almak istiyorum
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.23511 burdakilerden. 20 pack demiş. yani içinde kaç tane oluyo bunların. ing. olmadığı için anlayamadım.
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------free shipping yazanlardan kargo parası almıyolar bildiğim kadarıyla.
-----------------------------
yani kaç lira girer bana yazıyosa 10$+? -
hoca dikkat et ev adresinde türkçe karakter kullanma sonra adreslere üğş gibi harfleri acayip şekilde yansıtıyorlar.
-
10 $ fazla vermezsin işte dealextreme ama paypal üzerinden yapıcaksın paypal komisyon alıyomu onu bilmiyorum. tecrübeli arkadaşlar var onlar kesin bilgi verirler tolga.
-
ya kafama bi mp3 çalar yattı ucuz bişey $8.25
tırsıyorum açıkçası almaya birde paypala nasıl para aktarıcam hesabıma o var :D
-
Valla ben dealexreme den 2 kere alışveriş yaptım 2 sinde de adamlar takır takır herşeyi sapasağlam getirdi :D.Zaten sana verilen barkod numarasıyla sitedeki order tracking kısmından aldığın eşyanın nerde olduğunu takip edebiliyorsun.Mal türkiye ye girince de ptt nin yurtdışı ürün falan gibi bişeyi var oraya sendeki barkodu yazıyorsun son durum gözüküyor.
Toplam Hit: 4925 Toplam Mesaj: 35