Dealextreme Paramı Geri Vermiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Adamlar 31.1.2013'te size geri gönderdik diyorlar parayı ama gelmemiş para.Buna nasıl ingilizce itiraz edebilirim ? Belirttiğiniz tarihte gelmedi diye  ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

ben de ebay'den ürün almıştım gelmedi falan geri ödeme istedim. Ücreti benim paypal üzerinden değil direkt kartıma göndermişler gözüküyor. Belki senin ki de öyledir.

der die das
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Kargo geldi. :) Adamlar borcu geri göndermişler paket bedavaya geldi.Durumu anlatan ticket açtım.Bu durum için özür dileriz, hediyemiz olsun dediler.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

Yukarı olsun, bende bir alışveriş yaptım.

Ayın 5'inde geri ödemem yapılmış diyorlar ama benim hesapta hala bir hareket yok. Bankayı arıyorum onlarda işlem göremiyor? Banka kartıyla yaptım ödemeyi, ziraat bankasıyla. Para iadesinde sıkıntı yapmıyorlar değil mi, kesin geliyor para geriye?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    bykamu bunu yazdı

Yukarı olsun, bende bir alışveriş yaptım.

Ayın 5'inde geri ödemem yapılmış diyorlar ama benim hesapta hala bir hareket yok. Bankayı arıyorum onlarda işlem göremiyor? Banka kartıyla yaptım ödemeyi, ziraat bankasıyla. Para iadesinde sıkıntı yapmıyorlar değil mi, kesin geliyor para geriye?

Yapıyorlar fakat rahat 1 ayı buluyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Aynısı bende oldu çakma iPhone almıştım 16 gb yerine 16 mb çıktı ayrıca çekmedi vs dedim geri göndermek istiyorum paramı iade edin ettiler sonra dedim telefonu nereye göndereceğim banada hediyemiz olsun demişlerdi ayrıca para kredi kartına yatıyor

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

Hocalar hala geri ödeme gelmedi, adamlar ayın 7sinde yaptık diyorlar ama hiç bi hareket yok bankadan da sordurdum ordan da birşey yok. Nasıl bir yol izlemem lazım? 

Toplam Hit: 2199 Toplam Mesaj: 18