Dealextreme.Com - En İyi Ürünler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kukunku
    kukunku's avatar
    Erkek

çizelim yakında alıcam bişeyler

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

benim konu hortlamış, yine aldırcaksınız zorla bir şeyler...

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

http://www.dealextreme.com/p/3-5-lcd-digital-battery-power-level-tester-24219

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alli
    alli's avatar
    Erkek

arkadaşlar ilk sparişim geldi . daha önce alışveriş yapmamış arkadaşların geliş süresi ve ürünlerin kalitesi hakkında fikir sahibi olmaları için gönderim detaylarını paylaşıyorum .

sipariş verilme tarihi : 12/02/2011 4:55:30 AM

kargoya verilme tarihi (sözde) : 22/02/2011 (site bu tarihde kargoya verildiğini iddia etti ama tracking no yaklaşık 2 gün sonra eklendi)

0001   24/02/11 19:23   Receive item from customer (Otb)   Gonderi musteriden alinmistir   HONG KONG (Yurt Disi)    
    0002   01/03/11 16:22   Insert item into bag (Otb)   Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden)   HONG KONG (Yurt Disi)    
    CEVAP

Barkod No : RT085639658HK Detay :  
    Kabul Yeri :   Ücret : 0.00 TL.
    Varış Yeri :   Değer Ücreti : 0.00 TL.
    Kabul Tarihi : 00/00/0000 Ödeme Şartı : 0.00 TL.
    Ağırlık : null Gr. Ödeme Tipi :  
    Gönderen :   Alıcı :  
          Ek Hizmet :  

SN İŞLEM / YER
    TARİH
    1.
    Sevk Edildi İSTANBUL / UPİM İSTANBUL / BEŞİKTAŞ, 00208 - 34158
    04/03/2011 13:49:50
    2.
    Teslim Alındı İSTANBUL / BEŞİKTAŞ Gelen Servisi - 34354
    05/03/2011 08:46:08
    3.
    DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - İST.AVR.YAK. PİD BAŞMÜD.
    05/03/2011 10:59:33

UYARI !

Bu sayfada görüntülenen sonuçlar bilgi amaçlıdır. İhtilaflı hallerde PTT kayıtları esas alınacaktır.

sipariş edilme , kargonun gönderim tarihi uğradığı yerler burda ayrıntılı olarak var . kargoyu az önce aldım yani yaklaşık 25 güne geldi.
    mermi şeklinde çakmaktan umutluydum fos çıktı . ayrıca eminönü taraflarında satılıyormuş muhtemelen daha ucuzdur . ucuz olmasa bile bukadar gün bekleyeceğime gider ordan alabilirdim . sihirli kutuyu da çocukları oynatırım diye almıştım dandik bişey bekliyodum tahminimden iyi çıktı . hilesini bilmeme rağmen şaşırdım valla :D
    ürünlerin toplucana resimleri aşşada

masanın dağınıklığı için kusura bakmayın öğrenci yurdu malum

https://i.imgur.com/lCgZ0V0.jpg
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Bende powerball getirttirdim enson. Türkiyede 60 tl mi neydi...

http://www.dealextreme.com/p/led-power-gyro-wrist-ball-1265

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narcobs
    narcobs's avatar
    Erkek

Ar0qis bunu yazdı:
    -----------------------------

Çizik

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

ARKADASLAR  HERKES AYRI BİR KAFADAN SALLADIGI İCİN  KONUYA ACIKLIK GETİRMEK İSTİYORUM.

KONU :  GÜMRÜKTEN VERGİSİZ GECİREBİLECEGİNİZ,ALISVERİS SINIRI..

ULUSLARARASI GÜMRÜK TARİFESİ TÜRKİYE İÇİN:  GETİRİLEN GİFT (HEDİYE)  MAKSATLI POSTA YADA DİREKT ALISVERİS MAKSATLI ÜRÜNLER .ÜRÜNÜ SATIN ALDIGINIZ PARA BİRİMİ ÜZERİNDEN  100 RAKAMI DEGERİNCE KOTALANIR. YANİ ;

X ÜRÜNÜ   AVRUPADAKİ BİR İNTERNET SİTESİNDE 95 EUR  İKEN   ÇİNDE 110 YEN  OLSUN DİYELİM..   YANİ BU ÜRÜN AVRUPADA COK DAHA PAHALI FAKAT

KISAS ŞU : DEGER OLARAK 100 RAKAMININ ALTINDA OLMAK.

SİZ AB DEKİ ÜRÜNÜ VERGİSİZ ALIRSINIZ  AMA CİNDEN GELEN ÜRÜN GÜMRÜK VERGİSİNE TABİDİR.OLAY TAMAMEN BUDUR.

ALCAGINIZ ÜRÜNÜN 100 RAKAM DEGERİNİN ALTINDA OLMASI YETERLİ .   İSTER 99 PAUND  OLSUN İSTER 99 DİNAR. 100 OLMASIN YETERLİ :)

SAYGILAR.

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

tracking summary

Here is the current status of your order. After your order is shipped, you will see a record in the shipment history table below. You may also print an invoice by using the invoice link above. 

Order: 0125QXZX placed on 1/25/2011 1:24:13 PM
    Status:
    (of current 
    shipment)
    On 2/17/2011:
    Shipped
    see all processing steps
    Latest Shipment:
    by Air Mail
    Shipment Records
    Here is a list of tracking numbers assigned to your order. They may represent normal shipments, partial shipments, replacements, complimentary gifts, and other packages:

Shipment DateTracking Number
    2/13/2011 2:47:56 AM

* "Air Mail" may be shown even if your package is sent by EMS Express. EMS tracking numbers begin with the letter "E" while air mail tracking numbers begin with the letter "R". To track EMS packages, please visit the global EMS tracking site: http://www.ems.com.cn/english-main.jsp

* Note: to prevent delays in sending orders, it is our standard practice to partially ship orders with what we immediately have at no additional cost for you.When this happens you may see order status changing from "shipped" back to "ordering" as we work on the remaining items.

Click here for a printable invoice.

---------------------------------
    3 ay oldu ya :| hala gelmedi şu traking number verilmedi :| bir de şöyle bişi var

1
    Date Order # (tracking) Order # (invoice) Status Re-Order
    1/25/2011 0125QXZX 0125QXZX Shipped Re-Order
    1

re-order diyor :| biri bana özetliyebilir mi durumu gönderilmiş iptal işlemide olmuyor ve ptt de sorgulatmam için hangi kod a ihtiyacım var. En sonunda online help e bir danışıcam 

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

HeroiquE bunu yazdı:

ARKADASLAR  HERKES AYRI BİR KAFADAN SALLADIGI İCİN  KONUYA ACIKLIK GETİRMEK İSTİYORUM.

KONU :  GÜMRÜKTEN VERGİSİZ GECİREBİLECEGİNİZ,ALISVERİS SINIRI..

ULUSLARARASI GÜMRÜK TARİFESİ TÜRKİYE İÇİN:  GETİRİLEN GİFT (HEDİYE)  MAKSATLI POSTA YADA DİREKT ALISVERİS MAKSATLI ÜRÜNLER .ÜRÜNÜ SATIN ALDIGINIZ PARA BİRİMİ ÜZERİNDEN  100 RAKAMI DEGERİNCE KOTALANIR. YANİ ;

X ÜRÜNÜ   AVRUPADAKİ BİR İNTERNET SİTESİNDE 95 EUR  İKEN   ÇİNDE 110 YEN  OLSUN DİYELİM..   YANİ BU ÜRÜN AVRUPADA COK DAHA PAHALI FAKAT

KISAS ŞU : DEGER OLARAK 100 RAKAMININ ALTINDA OLMAK.

SİZ AB DEKİ ÜRÜNÜ VERGİSİZ ALIRSINIZ  AMA CİNDEN GELEN ÜRÜN GÜMRÜK VERGİSİNE TABİDİR.OLAY TAMAMEN BUDUR.

ALCAGINIZ ÜRÜNÜN 100 RAKAM DEGERİNİN ALTINDA OLMASI YETERLİ .   İSTER 99 PAUND  OLSUN İSTER 99 DİNAR. 100 OLMASIN YETERLİ :)

SAYGILAR.

Neden Bahsediyorsun laa Sen.Nediye bagırıyorsun?

Ne alaka yuz olmasın dıye??Bugune dek bınlerce dolarlık urun aldım getırdım dealxtreme alibaba ebay ve turevlerı sıteden 200 avro 300 dolar uzerı oldugu zaman  urun yada hedıye ıbaresıde olsa 3 taneden fazla ıse takılırsa yuzde on bedel odersın alırsın

Biraz da şansa bakıyor onun dısında 300 dolar ustu olmadıgı sure fıyat bedelındede problem olmaz .

Buyuk Harf kulanmak yasak.

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alli
    alli's avatar
    Erkek

hypnot1c bunu yazdı:

re-order diyor :| biri bana özetliyebilir mi durumu gönderilmiş iptal işlemide olmuyor ve ptt de sorgulatmam için hangi kod a ihtiyacım var. En sonunda online help e bir danışıcam 

adresini kontrol et .daha sonradan update etmezsen paypala verdiğin adrese yolluyor otomatik. muhtemelen sıkıntı ordadır . bide gönderilme tarihine bak 1 aydan fazlaysa ptt ye gidip bi sor geldimi böyle bi kargo diye. yalnız geciktirme sen tracking no takmamışsın kargoya kayıtsız gönderiye giriyor . erkenden sor pttye

https://i.imgur.com/lCgZ0V0.jpg
Toplam Hit: 61926 Toplam Mesaj: 220