folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dealextreme'den Alınan Car Gps Tracker İşe Yarar Mı?

Dealextreme'den Alınan Car Gps Tracker İşe Yarar Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

gps ile birşeyi izleyeyebileceğim bir cihaz arıyorum. sadece gps ile olmaz heralde bunun yanında bilgisayarımdan izleyebilmem için gprs, 3g gibi birşeyler de kullanmam gerekebilir zannediyorum. dealexteme'de bir cihaz buldum cihaz bluetoothla telefona veya bilgisayara bağlanabiliyor veya gittiği güzergahı kaydediyor belleğine. $37'lık birşey. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26337 sizce türkiye'de iş görür mü bu?

. . .. . ... .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek
    işe yarar ama tatminde etmez

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

nasıl tatmin etmez, sapma filan mı olur? türkiye'de bir gps cihazı 200tl ondan tam kestiremiyorum bunu alsam bir de türkiye'nin haritasının bulunduğu bir program da yüklemek gerekecek sanırsam biraz karışık bu işler tam bilmiyorum ben de.

. . .. . ... .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

Ayin 20sinde 5dolarlik bi e$ya aldim hala gelmedi. Bidaha alirsam bu siteden bi$i 3 olsun.

I find your lack of faith disturbing.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

valla geçen ayın 24 ünde ilk defa alışveriş yaptım 12-13 günde geldi.

Naber la?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

bilgisi olan yok mu hacılar?

. . .. . ... .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

onu bilmem ama http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.33739

bu işe yarıyor kullandım nokta şaşmaz markalılardan iyi güncel türkiye haritası bide ses attınmı canavar tavsiye ederim.

ek özellikleri var tabi onlarda cabası markalılardan iyi ama bozuldumu at çöpe

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

O cihaz sadece bi gps alıcı. Mesela cep telefonuna,el bilgisayarına, pcne, laptopuna gps programı yüklersin mesela garmin bu cihazı bluetoot ile bağlarsın cihaz sayesinde uydu sinyalleri alıp gpssin faydalarından gps özelliği olmayan platformlarda da faydalanırsın.Yani tek başına senin işini görmez.Sanırım sende bunun farkındasın.

Ama logları araba geri geldikten sonra alıp bakarım diyosan kullanabilirsin yalnız araba giderken evden bağlanıp bakıcam diyosan işini görmez.Bilmem yanlış mıyım?

İmzalamazsam ne olcak?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

Liquid bunu yazdı:
    -----------------------------

O cihaz sadece bi gps alıcı. Mesela cep telefonuna,el bilgisayarına, pcne, laptopuna gps programı yüklersin mesela garmin bu cihazı bluetoot ile bağlarsın cihaz sayesinde uydu sinyalleri alıp gpssin faydalarından gps özelliği olmayan platformlarda da faydalanırsın.Yani tek başına senin işini görmez.Sanırım sende bunun farkındasın.

Ama logları araba geri geldikten sonra alıp bakarım diyosan kullanabilirsin yalnız araba giderken evden bağlanıp bakıcam diyosan işini görmez.Bilmem yanlış mıyım?

tabi hocam tek başına sadece logları tutabiliyor bunun farkındayım. peki benim bu cihazın bulunduğu mekanı evde takip etmem için ne yapılabilir? mesela bunu bir cep telefonuna mı bağlamak gerekir evdeki bilgisayarıma veri aktarabilmek için. cep telefonu anlık koordinatları bilgisayarıma gprs veya 3g aracılığıyla gönderecek program da bunu tanımlayıp ekrana aktaracak. en basit çözüm bu olurdu heralde?

edit: acep diğer makinayla yaptığımı bununla yapabir miyim? çünkü makinanın yapması gereken tek iş koordinatları anlık olarak text biçimde cep telefonuna bildirmek.

. . .. . ... .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

xxjokerxx bunu yazdı:

onu bilmem ama http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.33739

bu işe yarıyor kullandım nokta şaşmaz markalılardan iyi güncel türkiye haritası bide ses attınmı canavar tavsiye ederim.

ek özellikleri var tabi onlarda cabası markalılardan iyi ama bozuldumu at çöpe

peki türkiye'deki haritaları bedavaya elde edep, istediğimizde güncelleyebiliyor muyuz hocam, türkiye'den makina aldığında yüklü ve lisanslı geliyor ama bu şekilde bir de ona para vermek gerekmiyor mu?

. . .. . ... .
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

Buremba bunu yazdı:

peki türkiye'deki haritaları bedavaya elde edep, istediğimizde güncelleyebiliyor muyuz hocam, türkiye'den makina aldığında yüklü ve lisanslı geliyor ama bu şekilde bir de ona para vermek gerekmiyor mu?

no money kesinlikde bedava

igo8  http://www.omniaturk.com/omnia-i900/gps-navigasyon/igo-8-son-surum.html

googlede ara bulursun dünyanın her yeri için harita var ve güncelleniyor.

istediğin dilde konuşuyor fm verici olarak radyoya yayın yapıyor video seyrede biliyorsun telefona bağlıyorsun arayanı ekranda gösteriyor vs.......

gittigidiyor ve sahibinden de cok satılıyor bu ürünlerden 150 - 200 tl 

ordan gir detaylı özelliklerine bak işe yarıyor ama doğru konuşmak lazımsa belediye 5 günse bi sokağı tek yön yapmışsa onu bilmez güncelleme çıkınca ancak orayı gösterir ama mesela ben sakaryadan ankara kızılayda bi adrese gittim sadece sokakları belediye düzenlemiş tek yöne çevirmiş bizim gideceğimizde ter yöndü bi tur atttım sonra bi arka sokakdan noktasına kadar getirdi.

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
Toplam Hit: 2810 Toplam Mesaj: 12