Dealextremeden Kulaklık Aldım 3 Parça Geldi
-
Bu yüzden ebay'den alışveriş daha mantıklı.Ürün bozuk,kopuk,kırık çıkarsa,ya da bir süre sonra bozulunca,sadece satıcıya mesaj atmak kafi.Hiçbir soru sormadan para iadesi yapıyorlar.1dolarlık ürün bile olsa.
-
obie bunu yazdı
Bu yüzden ebay'den alışveriş daha mantıklı.Ürün bozuk,kopuk,kırık çıkarsa,ya da bir süre sonra bozulunca,sadece satıcıya mesaj atmak kafi.Hiçbir soru sormadan para iadesi yapıyorlar.1dolarlık ürün bile olsa.
bakalım hocam bunlarda hiç sorgu sual etmeden direk foroğrafla beraber ticket oluşturun bakarız çaresine dediler :D
-
Bilirkişi tespiti yaptır, çinde avukat tutup savcılığa ver.
-
ben 100 tl ye çakma bir tel aldıydım delaex tremeden biraz kullandım bozuk çıktı adamlarar mail attım nasıl göndereyim ne yapmama gerek vs diye gelen cevap
o telefon hediyemiz olsun en kısa sürece hesabınıza paranızız geri iade edeceğiz dediler 2 gün sonra parar hesabımdaydı telde bende kaldı :) -
Hacı seninle taşşak geçmiş olabilirlermi acaba ?
Taa ebesinin *mından 3 dolarlık kulaklık siparişi vermiş herif diye. :D
-
mod arkadaşa öpücüklerimi göndererek diyorum ki. Çünkü ticaret yapmıyorum canım kardeşim. Hukuk bölümüne açmam daha mantıklıydı sanki (:
neyse beklemedeyim şuan bakalım ne diyecekler.
-
bende paypal a yeni üye oldum dealextreme den alışveriş yapmak için kart bilgilerini girince otomatik 3 lira çekti. kartı teyit etmek için kod girin diyor ama bu kodu nereden bulacam ben arkadaşlar?
-
hades_06 bunu yazdı
bende paypal a yeni üye oldum dealextreme den alışveriş yapmak için kart bilgilerini girince otomatik 3 lira çekti. kartı teyit etmek için kod girin diyor ama bu kodu nereden bulacam ben arkadaşlar?
ay sonunda kartının faturası gelince orada yazacak
-
cagilgurbuz bunu yazdıhades_06 bunu yazdı
ay sonunda kartının faturası gelince orada yazacak
ay sonu hesap ekstresine gerek yok , hesap hareketlerine bakınca görebilirsin .
-
taşak geçiyoz da wireless kulaklık olmasın?